dagen i all ära

Dagen har gått väldigt fort idag tycker jag. Jag vaknade vid 10, tro det eller ej ;) Så komm Anna och grigge hem hit så vi solade och kollade på förtrollad (jaa jag älskar den filmen). Sen gick vi hem till Anna och degade lite där, då fick jag reda på något som jag inte alls ville få reda på, jag blev väldigt ledsen faktiskt. Sen kom Erik och Kissi förbi så vi stod och pratade lite, sen gick jag och Erik vidare hem till mig, där käkade vi och spelade kort. Jag har aldrig träffat en mer dålig förlorare än..... mig själv, FAN jag förlorade nästan varje gång. tur i kärlek otur i spel, men i mitt fall är det otur i både spel och kärlek.

Så efter lite kortspel gick vi ner till ica och på vägen mötte vi Anna, vi bestämde att jag skulle haka på hem till Helen så klockan 8 kom cia och hämtade oss. och nu kom jag hem. Det var inte så mycket som hade hänt men dagen har ändå gått fort.

Nu sitter jag och pratar med s, kul kul :D


haha, du såg inte ut som jag trodde.
Tackar gud för det !

Ja, det sista

Vi solade idag, skönt att förbättra brännan lite, känns som att det behövdes... haha som A sa till mig idag "Fan jennifer, man ser knappt att du har vart utomlands, var du i vitryssland eller" H Ö H Ö kul va? njaa inte så kul att veta meen det kommer bli en resa till i år så då kan jag bättra på det ännu mer. Nu är det nästan bestämt att vi åker den 11 september och är borta tvåå veckor, TVÅ JÄVLA VECKOR... kan det bli bättre? Jag ska njuta av varje dag där nere. Och vi ska åka in till discot och skaka aassss!:D

Någon av er läsare som kan turkiska som jag kan gå på lektioner hos?

njaa om man ska gå och göra sig lite mackor, JAAAA
 hörs senare
puss


sol och bad

Kan det bli bättre? S sitter just nu på jobbet, stackare.. lider med dig! Själv ska jag med Slim och bada snart. " jag kan tyärr inte berätta vart vi ska någonstans för då kanske mina läsare kommer att komma dig för att göra något galenskap" någon som vet vem jag härmar? Den var svår, visst?

Igår vad jag med slim också ovanligt? men vi hade bäddat ner oss på soffan igår, det var ingen bra dag då så vi bara njöt. Tro det elelr ej, men jag tycker om slim.... slit och slim, det kan inte bli bättre ;)

jaja, nu ska vi åka snart så jag måste packa ihop mina grejer.
Kanske tar några bilder och lägger upp senare.

Pussar

tack

Tack du. Tro mig... du kommer ångra dig!

Kul, KUL !

Det var en riktigt rolig kväll igår faktiskt. Vi var på fest hemma hos Angelica i Vallentuna. Det var sjukt mycket folk. Anna blev kalas full och jag var snäppet efter. Jag testade en ny grej igår, poppers... någon som vet vad det är? Det var roligt iallafall;) 
Dåligt uttittad jag blev när jag kom, en tjej hade solglasögon på sig... hon drog till och med ner dom för att kolla på mig, hade jag bajs i ansiktet? från klamydia Jennifer till Hiv Jennifer, det är lite coolare ;)

Nusse ringde igår också, jag hann prata med honom ett litet tag iallafall, sen tog Anna över =)

nu ska jag gå och bädda ner mig på soffan, jag mår dåligt!
 

snurr

en underbar kväll, träffade dig och just nu känns det bra, men vi får se hur det känns imorgon, jag brukar har en förmågan att bara strunta i killar sådäa men med dig s känns allt bra... (för stunden).

Men jag saknart fortfarande *PIIP*. Tänker får dg dag in och dag ut ! Kaan du inte barar komma till mig och krama om mig so vi alltid brukade göra?



Pussmina älskade läsae

underbara drömmar

Nyvaken och väldigt irreterad, så kan man beskriva mitt humör. Jag har haft underbara drömmar inatt, men som vanligt så blir jag lika ledsen när jag vaknar eftersom det bara var drömmar. Men det kändes så verkligt, ni vet man kan ha helt sjukt överdrivna drömmar men dom här drömmarna var helt underbara och inte alls överdrivna. Vill att det ska vara så!

Jag och Anna planerar för fulla muggar och jag tror att vi kommer lyckas eller rättare sagt vi SKA lyckas, till vilket pris som helst.

Tjafs igår, stooort tjafs... men jag tror att det är löst nu;)
För jag tycker faktiskt du är en underbar person.

Jaja, om man ska gå ut och sola lite... känns som att det behövs!


Pussar och kramar

snart snart smäller det

6 platser kvar... och två av dom platserna ska bli våra Anna !

hem

såå...kom hem för ett litet tag sen, har vart hemma hos Erik, Helena kom också dit.. trevligt trevligt. Nu snart ska jag gå och träffa Jonathan, snacka lite skit och chilla. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste spara alla pengar till turkiet... Juste, det måste jag påminna mig själv om också, jag ska höra av mig till hotellet och sen måste jag prata med *PIIP* och se ifall han kan fixa något billigt boende till mig, men nu måste jag dra...


TJA

jajajajajaja

Jag måste, vad som än krävs så ska jag!
Så jävla tråkigt om det inte bir med dig, men jag måste.
Jag har panik!

Yepp

Nu är hon färdig med den inbakade flätan på mig.


TJA

Yepp

Snart är Anna klar med den inbakade flätan på mig

yes

Nu gör Anna en inbakad fläta på mig.

Slit skriver sitt inlägg

Åhh, kom precis hem ifrån jobbet. Idag var det riktigt kul, eller jaa.. så kul som man kan ha på ett jobb. Jag fick börja med lite nya grejer och det var kul, jätte kul.  Nu är jag hemma och det bara värker i mina ben. Imorgon är jag ledig, sköönt.. känner att jag behöver det.

Funtar på att hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i soffan och slå på en rulle, vad säger ni om det? låter det lockande?

Anna ska börja jobba lite nu så att hon får ihop pengar till turkiet (vi ska åka igen). Naaw, Nusse började gråta igår i camen för att han saknade oss så mycket, kan man hitta en mer perfekt kille eller? hihi

På lördag är det fest, men jag vettefan ifall jag vill gå. Eller vill vill jag ju men jag vet inte om jag pallar, är inte taggad alls. Men för att försöka komma på bättre tankar så kanske jag ska gå iallafall. HA, du är inte bjuden ;D


Jag saknar inte dig längre, jag ska bara jävlasmed dig.
Men när jag väl träffar dig igen kommer jag säkert falla ytterligare en gång!

jag kan bara skratta åt dig din lus;)

Haha, svartsjuk ? det ska du bli !

Var bara tvungen att skriva det, det känns så förbannat underbart att veta att han inte kan lägga mig bakom sig fören han sa vara där som en hök och fråga massor med grejer. Men det var ju det som var meningen.
Idag har jag jobbat jobbat och jobbat, det kom en ny tjej till jobbet idag som skulle börja, skit trevlig var hon.. ser fram emot att jobba med henne.

Jag har sagt det, om Slim inte får jobbet på dagiset så ska jag fam betala hennes resa och det står jag för, jag MÅSTE dit! Men det värsta är att då måste jag verkligen slita arslet av mig på jobbet, börja 7 på morgenen och sluta 9 på kvällen... men vad gör man inte för att sin älskade ska haka på.

Nu är hon påväg hem till mig, 4 min kvar tills hon kommer så jag måste gå och göra mig snygg nu ;)

Pussar

du sårar mig, jag sårar dig!

Hahaha, det är ganska kul allting nu. Jag sitter och pratar med Nusret, jag saknar honom och tro det elelr ej... men jag saknar Alex också. Haha
Nustret och alex hade pratat, såhär löd samtalet:

A: I love Jeni
N: alex şhe dont like you becouse şhe like *PIIIP* !
A: noooo


Haha ganska gulligt att dom fortfarande pratar om mig, sötnosar!

Men sen berättade nusret en annan sak som faktiskt inte var så kul att höra, men det är väl sånna smällar man får ta. Jag vill bara inte tro på det, jag vägrar.. men han vet mer än vad jag vet tyvärr. Jaja, som sagt livet fortsätter även om man inte tror det nu. Om man kanske ska ta till morakniven nu.

TJA

bestämt träff

såå, fixat och klart... Chefen kommer in på msn om 20min och jag måste hinna fixa mig för att sova innan så att jag kan sitta och prata med honom så länge som möjligt. Det är ju jobbdax imorgon, men har som tur var lite sovmorgon, börjar 10. Det ska bli kul att prata med honom igen, saknar honom lite faktiskt. Men jag är lite rädd för honom för han tror att vi är tillsammans och det vill jag verkligen inte bli med honom.

Jaja, jag kan berätta senare ikväll eller imorgon hur vårat samtal gick.

Sov gott mina älskade läsare!

bomberna faller på dig!

jag är så fruktansvärt arg just nu, vill inte gå in på några detaljer men ni ska bara veta att det kokar inom mig just nu. Hur kan en människa bete sig på det viset? säga en sak och ändra sig så fort? jaja, jag har iallafall lite att skratta åt och det är att anna flagnar ;) skadeglädje är den sanna glädjen!

"jag ska fan skriva ett sms till chefen och fråga om han kan komma online ikväll" haha något måste man ju ha att trösta sig emot.

Jag ska fan dit och skaka röv så att hela turkiet går i delar. Folk ska skämmas över mig och jag ska vara så förbannat dryg!!!!!! Förstår ni då hur arg jag är? Sen ska jag bomba hela side! Sorry, inga resemål dit på några år för er turister. Dom ska få för sig att det är usama bin laden som bombar dom, så illa ska det gå!

Tack och hej mina 98läsare ;)

hej och hå, så kan det gå

Jag kan inte få nog av Grease, jag älskar den filmen. Jag tror att jag kanske har sett den 1000 gånger och jag har fortfarande inte tröttnat. Är inte det ganska sjukt egenligen att man kan tycka om något så mycket att man aldrig kan tröttna på det, jag tycker det är sjukt iallafall. En annan bra film jag tycker om är sweet november, börjar alltid gråta när jag ser den filmen.

Idag har jag inte gjort så mycket, men det är skönt eftersom jag ska upp och jobba imorgon, usch. Men jag ska möta upp mickis imorgon när jag ska åka hem och då ska det bli skvaller så det skriker om det! Jag har massor att berätta om resan och hon har säker massor att berätta för mig.

Mamma och pappa är och handlar så jag har heela huset för mig själv, någon som är sugen på fest? ;) Jag är så sjukt sällskapssjuk så jag ska försöka övertala anna att komma hit. såå, det var fixat och klart nu.. haha hon var inte speciellt svårövertalad, men så är det väl när man tycker om någon<3

jaja, ska fortsätta kolla grease nu.

Puss på er mina älskade läsare !


Turkiet resan

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, jag vaknade vid halv 2 och träffade anna efter det. Det ända vi pratar om är om turkiet men det är inte så konstigt efter hur mycket vi saknar det stället. Det är inte bara våra pojkvänner vi saknar utan alla, ägarna på hotellet, dom på lavash, the qeen m.m. 

Sista dagen när vi skulle åka hem satt jag och grät hela tiden, tillslut började ägaren också gråta. Han bad min mamma om att jag skulle få stanna kvar, jag skulle få bo där.. han hade alltid velat haft en dotter och jag var ett perfekt exempel på den dottern han aldrig fick sa han. Åhh, blir helt rörd när jag tänker på det. Jag MÅSTE dit igen !

Vi fick en turkisk bok av gammlingen på lavash så vi sitter och pluggar turkiska om dagarna. Snart kan vi flytande (inte). Det är ett väldigt svårt språk faktiskt, meen man måste försöka för att komma någonstans i världen.

Jag sitter och väntar på att du ska komma in på msn igen så att jag får känna lite livsglädje nu. my dear, i miss you!


Puss


Varför inte?

nu sitter vi och kollar på resor till turkiet igen. Jag får vissa bilder framför mig att vi inte ska säga något till dom som jobbar där och sen när vi kommer ska vi ställa oss bakom dom och säga "svettlöörk" hahaha dåligt förvånade dom skulle bli :P
Men det finns vissa problem som kanske inte gör att vi åker men vi ska försöka lösa dom.

Anna trodde inte på mig när jag sa att jag verkligen älskade det där stället, men nu gott folk så vet hon hur jag känner, tro mig! Det är det bästa stället i världen.

Vad händer ikväll då? jaa, lite olika saker har man blivit förfrågad på men jag tror inte jag orkar något av dom... ska nog bara sitta hemma och dra fram morakniven ;)


"varför inte", det var det dummaste jag någonsin har hört...:(

ny plattform - poppis ;D

förlåt för en dålig uppdatering idag men min blogg har bytt till en ny plattform. Eftersom jag har så otroligt mycket nya besökare som jag så måste man det. Tack så mycket mina älskade läsare.

Idag har jag gråtit och nu ligger jag i Annas säng med morakniven i högsta hugg. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte tänka på honom, men det är svårt. Jag ska iallafall träffa honom en gång till även om det nu är det sista jag gör i livet, okej?
Jag kan tyvärr inte säga vad han heter för det är för tillfället hemligt, jaag vet... jag bukar inte vara så hemligi min blogg... är det någon som vet vem jag härmar? en känd bloggare? :O

Sista kvällen tog han med mig på världens mysigaste restaurang och där beställde han in en maträtt som hans mormor alltid brukade göra åt honom, riktigt gott faktiskt. Det var live band där också som spelade kärlekslåtar. Det är något som svenska killar borde bli bättre på, romantik. Tack för denna vecka my dear, saknar dig!


jaja, ska skära mig nu.. hörs senare eller imorgon.. Puss Puss

Vill inte vara hemma.



Jag vill tillbaka och träffa dig. Jag vill skratta med dig igen. FUCK, jag vill inte bo här... Jag vägrar att det ska ta ett år till innan vi ses, jag SKA komma till dig en gång till denna sommar, det lovar jag!

Hemma

*Mycket skratt
*Kärlek
*Rosor
*Romantiska middagar
*"Disco"
*Sol
*Lappar

Och självklart slit och slim.

Veckan har vart heelt underbar, har aldrig vart med om någon bättre resa, och speciellt inte med någon bättre person än Slim. Jag har skrattat så fruktansvärt mycket denna vecka och så har jag blivit kär, men det är väl inget ovanligt. Men just den här gången känns det så otroligt bra ! Men jag ska berätta något, Anna hittade en pojk hon med faktiskt..

Anna och jag umgicks på dagarna och fram till 12 på kvällen sen skildes vi åt och umgicks med våra pojkvänner på tu man hand, dom hatade varandra. Men vi var glada iallafall, spenderade nätterna/morgonen med pojken och sedan gick hem och berättade alla smaskiga skvaller för varandra och tro mig... det finns mycket ;)


Mycket mer tror jag inte att ni får reda på utav mig faktiskt. Kanske:P



Älskade du, det var det finaste någon har gjort för mig någonsin!

Hej då mina älskade läsare.

Pratar med Erik nu, han är så avundsjuk för att jag ska åka imorgon medans han sitter på sin ö och får köldskador ;)  Vi planerar att jag ska ut till hans landställe och spela lite spel igen kanske åka ekkerölinjen? låter bra !

Anna var här för ett tag sen och fixade mitt hår, sen satt vi och planerade lite saker inför imorgon. Det känns faktiskt inte som att vi ska åka imorgon är inte ett dugg spänd, men det kommer väl mer imorgon. nä hörrni, nu måste jag gå och fixa det sista och sen sova. Vi hörs om en vecka om inte tidigare ;)


Pussar på er !

det är ööööver nuu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Hahaha jag läste precis Annas blogg och glömde berätta om den röda bilen som ligger i diket vid gillinge... När vi såg den så kollade jag och anna på varanndra och började as garva hahaha jag vet att hon tänkte precis som jag när vi såg bilen, "det är ööver nuuuu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig". Vi har ett litet skämt hon och jag om röda bilar, varför vill jag inte berätta men det är kul och jag minns faktiskt alla dagar med dig :D

Nu ringde Terri precis så jag måste sluta blogga och höra skvaller ;)

Pusss 

Du är inte jordens mittpunkt för alla, glöm aldrig det=)

Var precis ute och träffade Mickis nyss, mysigt att få prata ut sig lite.. det känns bra! Hon berättade också om den goda nyheten, jag är glad för din skull gumman, allt kommer bli så mycket bättre nu =)
När jag komemr hem så får vi ha ett mysprat och prata om allting och hur allt ligger till!

Nu har jag iallafall pckat färdigt och jag tror fan att jag stoppade ner varrenda litet plagg som finns i min garderob. Nu är det bara duscha och raka sig kvar på min lista, sen är allt klappat och klart. Men jag försöker ändå dra ut på det så att håret håller sig riktigt fräscht. Anna ska få göra inbakad fläta på mig sen också, hoppas bara att hon vill det så att hon inte trottsar ;)

Det finns ett ordspråk som heter "tiden läker alla sår". Men om jag ska vara helt ärlig och säga mina egna åsikter så tror jag inte på det. Så länge någon håller på att fitta sig så är det ganska svårt att glömma. Det kom vi fram till idag =)


Nä, nu ska jag gå och duscha hade jag tänkt... hörs senare íkväll om jag orkar blogga.




P.S. min rubrik är faktiskt inte menad till någon speciell.

Haha, du du och du är så tragisk !

Nu kom jag precis hem, jag har handlat tre par klänningar, shorts, trosor, diadem och lite annat smått och gott , hade massor av kassar att släpa på. Kanske tar bilder sen om jag orkar men jag lovar inget.

Vi hade det himmlans mysigt idag, vi gick och köpte mat från sandy's och satte oss vid fontänen och mitt framför oss hade vi dagens span. Jag hade åkt samma buss som honom tidigare idag. M-M-M säger jag bara, snyggare varelse får man fan leta länge efter ;D

Snart ska jag gå ner och packe, sen måste jag duscha och raka mig och sen är det väl sovi sovi time, måste upp tidgt tidigt imorgon.

Om jag får tillgång till någon dator i turkiet så lovar jag att blogga men jag tänker inte springa runt som en tok bara för att blogga, sorry era stalkers som inte kan lämna mig och mitt liv ifred :) PUSS


söt klänning?

Haha, undra om jag börjar bli en morgonmänniska, jag är vaken. Det är helt otroligt, jag brukar alltid vara den som sover fram till 1-2. Men det är bra för jag ska snart fixa mig för att åka till centrum med Annisen. När vi kommer hem från centrum så har jag lite planer för Anna och mig, men hon vet inte om det :P Men eftersom det verkar bli bra väder så är det en lyysande idée, förstår du vad jag menar Anna?

Jaja, är det någon som vet vart det finns söta klänningar? Jag måste verkligen ha lite fina, nya kläder.

Jag fick katalogen idag på alla klasser ifrån studenten, det är kul att se.
Nu ska jag forsätta kolla..


Vi hörs baby !

Tjaa

Fan va skönt att bara vara hemma för en gångs skull, bara slappa men jag måste ändå ut och ta en promenad snart känner jag. Vem ska man träffa? eller jag kanske ska fråga, vem vill man träffa i denna sketna håla?

Fick precis reda på att jag och Anna kommer få en egen lägenhet i turkiet, haha jag fick reda på det nu, lite efter kanske.

Jag har ooont i heela jävla kroppen, jag börjar bli utbränd av mitt jobb och jag har jobbat där i två veckor nu ;) Jag är inte riktigt van vid sånt här. Men chefen gillar mig och vill ge mig fast anställning men jag passar nog på det ett litet tag nu under sommaren för jag ska göra så mycket, men erbjudandet finns kvar så jag har inte brådis att bestämma mig :P

Jag måste packa också, faan.. Jag hatar att packa för jag vill alltid slita med mig hela garderoben.

Nä nu blir det prommenix, spana inte för mycket efter mig nu när jag kommer gåendes på byn bara för att ni vill hålla koll på mig ;) 

jag, kär? neejee !




Jag är kär, men inte i dig utan i honom, han där borta, han med dem ljusblåa ögonen och det magiska leendet.
Ser du? kolla riktigt noga!


ha, du är ett skämt !

såå, nu är jag hemma igen!
Jag jobbade igår och idag så jag sov kvar på jobbet och där finns inget internet så det har vart en dålig uppdatering, förlåt mina älskade läsare.

Imorgon ska jag och Anna till centrum, jag måste köpa lite skor och klänningar tills på torsdag då vi drar. Skönt att få komma ifrån allt ett tag och bara få njuta av livet på riktigt.

Jag har fått höra en ganska rolig sak men jag får tyvärr inte säga något, men det bör denna personen göra till sin "bästa vän", mer än så kan jag inte säga. Du, försök lista ut det, du kommer aldrig lyckas... fråga henne istället.

Nu ska jag gå och kolla på någon rulle, vi hörs senare ikväll.


see you soon

Jag har legat på soffan hela dagen och nu är jag så fruktansvärt sugen på att bada. När jag och Anna skulle dra tidigare idag så blev det dåligt väder och då var jag inte sugen längre. Men nu känner jag att jag vill åka förbi macken, köpa en glass och sen sätta sig på bryggan vid garnsviken och bara snacka skit.
Om någon annan är sugen så är det bara att ringa ;)


Grattis till min älsklings också som fyller 2år idag! Stor flicka har hon blivit.



Snälla, försvinn bara ifrån mig. Du äcklar mig!
Ja juste, dig... jag tror att du vet vem du är ;)

See you later alligator!

=)

Jag är vaken, jag lever.
Har träningsvärk i magen, jag tror det är ifrån igår när jag ramlade av båten, sky höga vågor var det!

Igår blev det robets mina kära läsare. Det var intressant, haha härligt att "han" sitter och pratar om vad han har gjort och allt, jag har nässlat mig in i detta gäng, det känns bra ;).

Fan, imorgon ska jag jobba många timmar, från 10 till 7 och sen på tisdag börjar jag tidigt men då hoppas jag att jag får sluta tidigare så jag får åka hem och packa lite.

Undra om man kanske ska åka och bada idag? sola lite, det låter skönt.
Nu ska jag ringa Anna och se vad hon säger om denna idee ;)

TJA

Eriks ö

Hej Hej!
Nu sitter jag på Eriks land, men jag får kalla det för land utan, ö. Vi sitter och spelar neger och president och erik fuskar!
Erik är så seg på att blanda korten så jag hinner skriva lite innan han är färdig :)

Jag ska snart åka hem och jag fick nyss ett sms av E som frågade om jag skulle till roberts idag, vad tycker ni kära läsare? jag måste egentligen för annars kommer jag inte vara där på tre veckor eftersom jag ska till turkiet på torsdag.

apropå turkiet så pratade jag med aty igår ochhan berättade att han jobbade 300meter ifrån det hotellet jag kommer bo på...fan vad kul! Då ska vi gåut och festa hela nätterna, men anna sa att hon inte ville träffa honom, men det är ett måste för mig :D har saknat min pojk!

Nu vill erik spela dam, men han bara fuskar hela tiden så jag vet inte hur jag ska göra, kanske sränga hans förbannade ö? vad tycker ni om den smarta ideen?!!

Jag hör av mig sen när jag kommer hem när jag har bestämt mig hur jag ska göra inför roberts !

pussar på er alla mina underbara läsare !

Jahapp !

OCH jag är tillbaka!
Tro det eller ej, men jag har haft en liten paus ifrån denna blogg och tagit ut mina aggritioner på en annan blogg... men nu känner jag mig fri ifrån allt så jag kan komma tillbaka hit ;D

Jaa ni, vad har hänt och vad kommer att hända, det är frågan!?
Jag har tagit studenten, tagit mitt första dopp (men det var länge sen), börjat träna, börjat jobba och nu ska jag åka till turkiet med min bästa vän, Anna ! Hahaha, hon ska få träffa min älskade Aty ! Sen ska vi till åtvid och i slutet av sommaren så bär vi av till Maaalllmöööö! Malmö är en stad som jag alltid har velat spenderat mina sommrar i, men det har aldrig blivit av, men nu i sommar så ska jag dit, har haft planer för det länge=)
Jag har bara bra saker att se fram emot då slipper jag tänka på alla tragiska människor som bara sitter hemma framför tvn och luktar rök.  

Jag är helt slut av att jobbat en hel vecka, men jag sparar pengar till min och tessans resa, härligt att jag får åka med två av mina favvo tjejer. Anna ville att jag skulel följa med till stan idag, men jag orkar verkligen inte ska nog ha mys med mamma och pappa =).

Nu måste jag gå, men vi hörs garanterat senare eller imorgon.



men den vackraste stunden i livet var den när du kom.
den jävligaste stunden i livet var den när du gick...

RSS 2.0