Ta mig låångt härifrån

okej gott folk, nu är det fan inte långt kvar. Det är 8 timmar kvar tills vi sitter i bilen påväg till arlanda ;)
Allt är packat och klart, jag har rekat mina ben och nu håller jag t.o.m. på att färga ögonbrynen.

Idag har jag hunnit gjort mycket, Madde kom hit i morse klockan 8, så höll hon mig sällskap fram till halv 11 (kände att jag var tvungen att gå upp tidigt för att kunna sova ikväll) sen åkte jag till frisören där hon färgade och klippte mig sen efter det var det direkt till det där hemliga "mötet" som jag var tvungen att gå på. Efter det träffade jag underbara malin i centrum och där köpte jag lite smått och gott till resan. När jag väl hoppade av bussen så träffade jag Maddizz igen och sa hej då till henne på riktigt, sen gick jag hem och packade det sista, visst har jag vart duktig? :D

När jag väl är i turkiet tror jag inte att jag kommer blogga speciellt mycket, om ni har tur kanske jag får tillgång till en dator lite snabbt och då kan jag berätta hur vi har det och sådär, men det är inte alls säkert! Hoppas du kan klara dig utan mig !

Men nu ska jag gå och tvätta bort detta från ögonbrynen och sen ska jag lägga mig och kolla på paradise hotel, nu är det spännande!

Pussar och kramar mina kära läsare, jag kommer sakna er !



Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm vara,
Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan om du lämnar mig nu!

tjat tjat tjat

Då är jag vaken. Näsan är heelt täppt, men jag överlever!
Just ni sitter jag och kollar på comviq vilket värdebevis som är bäst att fylla på med när vi åker till turkiet, det är tyligen comviq amigos , härligt... då fyller jag på med 500 kr, det lär väl räcka i två veckor?!

Annars så händer fdet inte så speciellt mycket här, ska snart gå och rensa lite i min garderob och lådor, om jag orkar. Sen börjar våra bästa år snart också, eller 12:50. Sen efter det ska jag träffa mickis, den snuttan fyller snart 18 och det ska firas :D.



TJA

det eviga tjatet och längtan

sjuk sjuk sjuk och ännu mer sjuk, jag känner bara hur cashen rinner ur händerna på mig eftersom jag inte jobbar. Men vad ska man göra, kan inte jobba när man mår såhär. Jag är så rastlös, har legat hemma nu i 3 dagar. Tiden går så jävla långsamt nu när man vet att det bara är 10 dagar kvar till jag sitter på ett plan mot turkiet, mot min kärlek. Jag förstår inte varför jag var tvungen att hitta honom just i turkiet, varför kunde han inte ha bott här i sverige? den frågan ställer jag mig själv varje dag men jag har ännu inte kommit på något svar. jaja, livet är för taskigt ibland men icke ska man hänga läpp för det. Det finns vissa i sverige också som jag mår bra utav, speciellt en person =)

jag har tänk på frågan "har du sagt någon gång till någon att du älskar den i verkligheten", Nej det har jag faktiskt aldrig gjort i nyktert tillstånd, varför har man så svårt att säga det? det är 3 små ord som egentligen inte behöver betyda så speciellt mycket, men för mig betyder det faktiskt och när jag väl ska säga det så ska jag verkligen mena det. När man är lite rund under förtterna så kan man säga vad som helst och ändå inte mena det. Men jag är glad iallafall!

Jaaa, jag kan väl fortsätta mitt eviga tjata om turkiet, jag kommer ändå inte på något vettigt att skriva om. Som sagt, 10 dagar kvar... kan tiden gå långsammare? Jag har iallafall fått låna lite klänningar av Mickis, hon är en guldklimp, en räddare i nöden ;) så nu hoppas jag att jag kommer vara tillräckligt fin för min kära (och alla dom andra) hihi.

jaja, nu får dte räcka. Hörs

Maybe one day. But not until i get my diamond ring.


RSS 2.0