Mors dag

Först vill jag bara börja med att säga att jag älskar min mamma! Hon säller alltid upp för mig och finns alltid där när jag behöver henne. Det är den absolut finaste människan på jorden även fast jag inte alltid visar det så ska  hon veta att hon är den bästa mamman i världen! Pappa, jag älskar dig också, men det är inte din dag idag.

I present gav jag min underbara mamma en blomma och en spakväll! Pengar finns det inte mycket av så jag försökte dra till med något som hon tycker otroligt mycket om men aldrig orkar göra själv, spa! Jag tände lite ljus, färgade och noppade hennes ögonbryn, satte henne i fotbad och fixade till fötterna. Hon ville ha röda tånaglar vilket jag tycker är väldigt tantigt, själv gillar jag allt som är svart. Just nu sitter hon i en ansiksmask det är därför jag har tid att skriva här. Efter masken så ska jag smörja in hennes ansikte med en kräm som tydligen ska ta bort rynkor. Sen är hon färdig!

Jaja, JAG ÄLSKAR DIG MAMMA och tack för att du finns!



länge leve bloggen

Fan, bloggen har varit död ett tag nu. Men jag skyller på att det är det fina vädret.... solen är en storbloggares värsta fiende.

Vad har hänt i mitt liv? INGENTING
Jorå, dagarna har bara rullat på efter alla roliga saker jag har hittat på. Orkar inte dra upp allt men en kär sak är iallafall att solen har varit framme och Jennifer har slitit av sig käderna för att sola. Meeen, det verkar ju som att vi i Sverige har fått våran sommar för i år. TACK!
Snart behövs en resa till turkarnas land. Undra om man ska köra en favorit i repris att bara skriva en dag i bloggen att jag är i Turkiet? Skulle du gilla det Erika? :D
Förra gången blev jag förlovad vad är nästa grej? Giftemål?

Åh, jag blir så mycket piggare när solen kommer fram, livet känns så lätt då. Jag fattar inte hur tiden bara kan rullar iväg, nästa vecka är vi redan inne i Juni... gaalet!
Och snart slutar jag på mitt jobb :( Kommer sakna alla så otroligt mycket!
Jag trivs så fruktansvärt bra och jag har ROLIGT på jobbet!
Aja, skit samma jag hoppas bara att jag får tag i ett nytt jobb.

Jag saknar min fästman, nu när sommaren kommer så läängtar jag så mycket tills hans lumpen är färdig och han kan komma hit så att jag får visa alla underbara ställen som finns här i Stockholm. Jag tror han kommer stortrivas här :D


En gammal bild ifrån Maj 09.... Men visst syns det att vi hör ihop? åhh!
Det är jag och min älskade fästman


kärlek



1 år och 7 månader idag min älskling !
Du gör mig då lycklig!


RSS 2.0