Välkommen till rum 5140 !

Bajsrummet 5140, det var så våran älskade hytt blev kallad eller också soprummet. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ner hela resan i min lilla blogg. Men jag ska försöka att förkorta den så mycket som möjligt men även så att ni förstår. Jag, Erik, Lina och Lottfitt åkte på en tripp till Tallinn, det kunde väl bara ha slutat på det här sättet.

Onsdagen 27/2
Det började inte bra. Vi kom fram till frihamnen och skulle ta ut våra biljetter, då visar det sig att vi inte hade betalat dom. Paniken börjar stiga till 100 och idioten som skulle ge oss biljetterna gjorde ju inte saken bättre. Men allt fixade sig och vi kom på båten. Änterligen var jag på min underbara båt som jag hade väntat på att få komma på i ett års tid. Erik och jag tar befälet för att visa Lina och Lottfitt runt. Vi satte oss vid stora dansgolvet och tog en rökpaus.

Efter middagen och efter våran lilla shoppingrunda på taxfreen så var det bara att sätta igång att knäcka den första biran. Vänta ni, det bli bara mer och mer, tro mig!
Vi begav oss upp till stora dansgolvet för att kolla in showen som skulle börja. MEN det började aldrig någon show, det var någon idiot som sjöng. Jag och Lina gick upp på golvet och dansade, efter 2 minuter är vi båda helt svettiga och vi andades som att vi hade fått andnöd (Fan, ännu ett tecken på att jag måste börja träna). Sen kände jag att jag var tvungen att göra något brutalt, så jag la mig på dansgolvet och skulle breaka. 

Vi förflyttar oss sedan till kariokebaren och Lina skriver upp sig. Vi sätter oss med ett annat gäng a.k.a The gang. Vid det detta tillfälle så kan jag jag meddela er att ingen mår speciellt bra. Vi går ner till våran otroligt rena hytt, Bajshytten. The gang är efter oss, hack i häl. Efter att ha suttit i den där underbara doften i ca en timme så börjar vi sakta med säkert att dra oss upp till ungdomsdiscot. Nu är det helt svart för mig. Svart, svart, svart. Så svart så att jag nästan blir mörkrädd. Det är några enstaka saker som jag minns och det var väl att någon fick leda hem mig, jag fick psykbryt för att jag trodde jag hade tappat bort min nycken (den låg i min plånbok i hytten hela tiden), jag gick till reseptionen och fick en specialnyckel, jag tror att den nyckeln funkade till alla rummen och sist men inte minst, Jag ranglar in lite lätt i  Bajshytten och börjar skrika att jag skulle ha allas pass och nycklar. Det var ju någon som var tvungen att ta hand om allt och vem är inte bäst lämpad om inte jag ?! Jag somnade till en sjungande Lina.

Torsdagen 28/2
Jag vaknar av att jag ligger och fryser som en jävla dåre. Jag har tvu tunna kävla madrasser som täcke. Båder Erik och Lina är vakna (fråga inte vart Annalotta är, för det är en hemlis) Jag ropar lite bedjande till Erik och bad honom hämta ett glas vatten, eller två glas vatten. Underbar som han är gör han som jag säger. Sen jävlar, då kom hjälpeskriket "JAG BEHÖVER EN PÅSE, LANGA EN PÅSE" Erik sträcker fram den minsta apoteketpåsen som man kan hitta.

Väl av i Tallin så går vi först till donken. Det var nog det värsta misstaget vi kunde göra. Vi fick vänta på maten i 20 minuter och det är inte kul att vänta på mat när man är irreterad och bakis. Efter det så gick vi runt i några affärer, eller jag satt mest utanför och försökte dra inte lite frisk luft medans dom andra som var hur pigga som helst sprang runt och njöt som fisken i vattnet. Själv är man helt likblekt och tackar gud om man ens får fram en hel mening. Sen satte vi oss på en pizzeria. Det var väl våran underbara upplevelse i Tallinn. Vi åkte tillbaka till båten vid 2 ungefär.

Vi möts av stanken från hytt 5140 men vi vänjer oss ganska fort så vi tänkte försöka sova lite. Men det går inte speciellt bra, jag ligger och pratar med Erik och vi har en ganska het konversation, om man skulle överleva om man hoppade från båten längst fram eller längst bak och vi kom överrens om att man skulle överleva om man hoppade längst bak. Klockan 20:00 öppnade sittningen för alá cartén buffen. Då var vi redan färdiga med festkläderna och sminket satt perfekt ( trodde vi, men i själva verket så såg vi ut som fyra patetiska idioter som inte visste vart vi var någonstans ). Efter maten så var det bara att börja om som gårdagen. Vi satte oss i våran hytt och knäckte den första biran för kvällen. Sen skulle vi storma "the Gang", hahaha det blev inte så mycket stormning, vi blev utslängda efter 5 minuter. Vi går ner till 5140 igen och då har stanken blivit värre, nu börjar man känna lukten ut mot korridoren, inte bra! Sen var det ut till stora dansgolvet för att se showen som skulle börja och denna gång så började den faktiskt ! Efter så gick vi till vår 5140 och sedan upp till ungdomsdiscot där jag blev kallad för turkälskare utav en av grabbarna i "the gang". Men vafan, han kanske har rätt?! Vi dansade hela natten lång och ungdomsdiscot hann t.o.m att stänga. Vi gick på efterfest, men alla somnade där så då fick vi styra upp en egen efterfest. Tre grabbar från dalarna hakade på, riktigt trevliga killar det där sen så är det alltid ett + att dom var riktigt söta också.

Fredagen 29/2
Vaknade vid 9 av att Erik skriker att klockan är 10 och att vi måste gå av båten! Dum som jag är så slänger jag mig upp ur sängen, sliter fram min väska för att trycka ner allt i den. Då kollar Erik på mig med ett hånflin och säger att klockan bara är 9. DÅLIGT arg jag blev men det gick över. Vi kom av båten och vi kom hem. Jag somnade och jag vaknade.



Här kommer lite bilder
                                                        


Puss&Kram

Hej då världen

Kan någon förstå hur lycklig jag är ? Skulle inte tro det. Äntligen komemr den dagen som jag har väntat på i ett års tid. Den dagen då jag får åka bort för två dagar (de lite inte mycket, men ni ska bara veta vad som kan hända på två hela dagar) och inte behöver tänka på något annat än att bara ha kul. Jag tror inte att det är någon som kan förstå min lycka och snart ska vi ge oss av.

Allting är pckat och klart, det är bara lite småsaker jag ska lägga ner nu t.ex. tandborste, borsten, mobil laddaren och smycken sen tror jag inte att det var något mer. Annalotta ringde mig för ett ta sen och var helt galen. Haha, vi är så nervösa båda två. Men när vi väl kommer på båten så komemr allt släppa, då är vi där !

Nä, nu ska jag gå och äta lite så att tiden kan gå snabbare men vi hörs på fredag (om jag orkar) eller på lördag, då ska jag försöka lägga upp lite bilder också.

Ha det så bra, längta inte ihjäl er efter mig nu bara :)
Får se ifall jag ens kommer hem någo mer.

Puss&Kram

Imorgon så drar vi !

Ursäkta min hatiska inlägg ibland!

Igår blev det mys, jag och Lina åkte till täby för att träffa Annalotta och Erik. Vi gick in på statoil och köpte en varm choklad och satte oss ner för att planera Tallinn, men det blev inte så mycket planerat även fast Erik tjatade om det hela tiden. Men vi hade iallafall mysigt. Imorgon åker vi och det kommer bli feta röjjet, längtar som fan ! Jag kommer vara helt hisspig. Resfebern börjar sakta men säkert krypa sig upp, men jag gillar den känslan. Idag ska vi åka till Täby och handla det sista och sen ska Lina åka och tatuera sig.

Usch, det känns som att det är någon som kommer gå snett. Någon kommer glömma passet eller kanske ännu värre, att vi inte hade bokat biljetter även fast vi trodde det. Neej nu ska vi inte vara negativa, allt kommer gå kalasbra !

Tänkte börja packa lite senare ikväll men jag måste ändå lägga mig ganska tidigt idag så att jag är utvilad tills imorgon. Men något som jag måste göra ikväll är att kolla på gossip girl, det får jag inte missa !

Jaja, ska gå och göra frukost nu.

Puss&Kram

Kan man bli mer korkad ?!

Men lilla vännen !
"jag orkar inte bry mig" så lät ett citat från min blogg. Men jag kan fortfarande få skriva ner det, för det är väl vad en blogg är till för? Om jag nu är så otroligt omogen, vad är det då som gör att du drar dig till min blogg? och det värsta är att du lägger ner energi på att läsa den. Det finns bara en grej att göra och det är att skratta åt dig, rätt upp i ansiktet. För du har verkligen ingenting att komma med. "ÅHHH Jennifer du är så omogen!". OH nooo, en betydelselös person säger att jag är omogen ? oj då. DÅ måste jag ändra på mig. ALDRIG lilla gumman. Kommer aldrig att ändra på mig för att DU, DU utav alla människor vill det. hahaha du får stå ut med mig ett tag till !
Puss på dig !


Nu håller pappa på att tjata på mig att jag ska göra mig färdig till tennisen så jag måste gå nu.
Men vi hörs förmodligen senare ikväll.

Puss&Kram

Solen skiner och fåglarna kvittrar

Inte långt kvar tills jag ska spela nu, träningen börjar vid 7 och slutar 8, sen får vi se ifall jag drar mig ut mot täby för att träffa Annalotta. Hon mådde lite dåligt så vi får se om hon orkar. Men det hoppas jag, vi måste planera inför resan. Vi åker på onsdag, 2 dagar kvar, bara två dagar !!!!

Hahaha när jag och Erik var inne på statoil igår så såg vi en slogan på en porrtidning, den löd såhär
"40år men kåt som 17" 
Jag tyckte att det lät lite kul.

Jaja, ska gå och ta en glass och kolla på tv nu.

Hörs senare.

Puss&Kram

Snart är det Tallinn !

Har vart och träffat Erik, mysigt med en pratstund. Tallinn är nu bokad vi drar härifrån på onsdag klockan sex och det ska bli så groteskt skönt att bara komma bort från detta helvete. Njaa riktigt så illa är det inte men det ska bli skönt att komma bort. Jag måste handla lite saker innan vi åker med det tänkte jag fixa på tisdag. Allting är planerat nu tror jag, vet nästan vilka kläder jag ska ha med mig. Fan va kul vi ska ha, det är min och Annalottas första resa ihop. Sen får vi hoppas att Lina haka på, men om hon inte gör det så förstår jag henne, allt står inte rätt till, men jag hoppas, hoppas, hoppas !!!

Imorgon ska jag spela tennis med min pappa, tänk om man skulle börja träna lite? Jag har ju som sagt haft en tenniskarriär i mina tidigare dagar, jag var grym! Undra hur det kommer gå imorgon. Men på dagen hade jag tänkt att försöka dra mig till gärdet för att träffa min storasyster, var ett ta sen vi träffades så det känns kul att få träffa henne. Vi har mycket mycket mycket att prata om ! =)

Snart är det sommar, jag tar studenten. Vafan ska jag jobba med efter? vad jag ska jag bli? någon som har ett jobb till mig? Jag börjar få lite smått panik. Det börjar dra ihop sig och jag tänker inte sitta där utan pengar och vara en fattiglapp och kolla in i den vita väggen. ALDRIG !
Men allting löser sig som jag brukar säga. För de gör det. oftast iallafall!

Ska gå och lägga mig nu. Försöka sova iallafal, tror det komemr ta ett ta för mig att somna men men, det är sånna smällar man får ta ibland.

Ha det bra !

Puss&Kram

Bio, bio, bio !

Fredagen blev rolig, vi satt hemma hos Mary, drack, sjöng och hade det väldigt trevligt !
Vid halv 12 gick vi ner till tegel, egentligen skulle vi åka in till stan och sätta oss, men ännu en gång så bangade vi på det för vi orkade inte. Det var kanske 40 personer inne på tegel men jag och Mary dansade loss, fulla och glada.
Sen kom dom. Dom människor som jag minst av allt ville träffa, dom människorna som har gjort så att vi ska avstå ifrån Roberts i några månader, DOM människorna som jag har skämt ut mig för. DOM KOM !!!!
Gud älskar inte mig, men det blev ganska lyckat ändå. Fick reda på massa skvaller men det värsta är att jag inte kommer ihåg ens hälften. Men jag får tänka lite mer.

På morgonen vaknade jag klockan 9, klarvaken. Jag trodde att jag var hur smidig som helst och skulle väcka personen som låg brevid mig. Så jag gav till mig ett konstaigt ljud så han vaknade. Haha kom ihåg att klockan bara är 9. Han blev lite smått kinkig, men det gick över ganska bort. Vi gick sedan och träffade Erik och begav oss till donken.
Efter ett tag ville vi inte sitta där längre så vi begav oss till en lägenhet. Sen kom min far och mor dit och hämtade mig för köra min till centralen där jag skulle ta tåget mot uppsala. Där spenderade jag natten. Jag gick och la min vid elva igår och vaknade halv 3 idag. Så jag är ganska utvilad, men skönt det att jag har lov så jag kan sova ut länge imorgon. Nu är jag hemma och ska snart lägga mig och kolla på tv.

Bio ikväll med Erik ? Det skulle inte sitta helt fel. men det bästa av allt är att han ska bjuda, kan man bli gulligare ? Njaaa, tror inte de !

Ha det bra

Puss&Kram


Alla har en dröm och min dröm är att få träffa Ken Ring!

Som ni ser på min rubrik så är min högst dröm att få träffa Ken Ring. Fråga mig inte varför, för det har jag själv inget svar på. Jag har aldrig träffat honom, men jag lyssnar på hans låtar och jag älskar dom. Det är dom ända låtarna jag lyssnar på nu för tiden. Hans låt till sonen Kelian är helt underbar. Tänk ifall drömmer skulle gå i uppfyllelse, att jag skulle få träffa Ken och att han skulle bjuda hem mig till honom på en kopp kaffe, det skulle ha vart helt underbart. (Jag vet, jag är psykad, haha)
Jag är grymt sugen på att maila honom, men jag vågar inte riktigt, han kommer tro att jag är en psykad jävla brud som förföljer honom och det vill jag ju inte att min idol ska tro om mig. Något bra förslag om hur jag kan göra för att få kontakt med honom ?!
Satt och tänkte idag på bussen medans jag lyssnade på en av hans låtar, vad jag skulle skriva till honom. Men allt jag kom på läta bara så fruktansvärt töntigt.
Nåja, nu vet ni iallafall min dröm och jag lovar att informera er ifall den slår in =)

Idag har jag bara vart i skolan, lagade mat och som vanligt blev vår mat den godaste och den bästa. Jag och Malin hann att göra en trerätters lunch/middag, medans som andra knappt hann att göra en rätt. Vi är grymma. Det var några som blev lite äcklad av vårat samtalsämne så dom satte sig vid ett annat bort och tjurade. hahaha, det va inte direkt så att jag satte mig ner och bölade och skrek att jag hatade mitt liv p.g.a att dom flyttade, jag blev bara lättad över slippa se dom vid bordet !
Ursäkta mina aggretioner till en viss människa men som ni har märkt så har hon förstört min student och då tycker inte jag att man ska vara trevlig mot en sådan person som man ändå inte får någon possitiv energi ifrån. Det är bara klagande och klagade hela tiden. USCH

Nu är det bara 5 dagar kvar till tallinn och det kommer bli sånt röjj !


Puss&Kram


Det är nu de gäller ;D kommer jag klara det ?

Godmorgon på er !
solen skiner, men det är en grotesk storm.

Vad händer ikväll ? Jo, förhoppningsvis så blir det filmtittande med M, beror lite på hur hon hade tänkt att göra idag. Men jag hoppas det blir lite film mys =)
Denna helg ska jag bara ta det lugnt, eftersom på onsdag åker vi till Tallinn om vi någon gång kan beställa biljetter, och då måste jag spara lite pengar. Men det löser vi nog idag hoppas jag. Det kommer bli röjj, någon mer som ska dit så kan ni ju lägga en kommentar !

Imorgon ska jag till uppsala och sitta barnvakt åt min otroligt söta kusin. Det ska bli mysigt, har aldrig gjort det åt henne så jag hoppas att det går bra. Bara inte ungjäveln skriker sig till söms så blir jag nöjd. 

Ska börja gå om en timme till bussen, men först ska jag förbi ica och vara en gangstaaa, hihi ! Och nej, den här gången ska jag inet försöka råna ica. Det tar vi en annan dag !

Nä, nu ska jag fixa mig.
Vi hörs senare

Puss&Kram




Dejt och gammla minnen !

Idag var jag på dejt, med den berömda Erik! Vi tog en varm choklad/kaffe på donken och satt och pratade. Han har föresten startat en blogg, Skotskarutor.blogg.se. Och fråga mig inte vad det betydde, jag fick aldrig något svar på den frågan själv! Eftersom han tror att det är kul att skriva blogg så berättade han om sina ideér som han skulle skriva i sin. Vi gick in på HM för att prova lite jeans, hittade ett par skit snygga, tyvärr så var det killbyxor, men vad spelar det för roll ? Dom satt precis så jag vill ha det, kanske kunde ha vart lite kortare med dom va brutalt snygga. Sen skulle Erik prova samma byxor, och han blev så otroligt arg för att han inte fick igen dom. Hahaha jag trodde nästan att knappen skulle flyga rätt i mitt öga när jag skulle kolla om det var långt kvar tills dom skulle gå igen.

Sen kom jag hem och la mig vid tv:n och där har jag legat och degat ända fram till nu. Men vad gör man inte? jag har haft skola idag och är helt slut. Imorgon börjar jag iallafall halv 12 tror jag. 

Nu sitter jag och snackar med M om hur vi hade det i solna, och vi måste verkligen göra om det, hahaha. Vi tog in på hotell för att vi var så jävla less på brottby. Många "roliga" minnen. En händelse som jag aldrig kommer glömma är när vi står och väntar på tåget i solna för vi skulle till daneryd (och ja, vi var en aningen onyktra) helt plötsligt glider M ner på golvet och sitter där. Hon tror att ingen ser henne men i själva verket så står det ett stort blattegäng och skrattade åt henne. Nä, okej, när överdrev jag lite men det var några som såg iallafall. Roligt hade vi faktiskt även om vi hae ångest dagen efter.

Ursäkta, men den lilla "söta" flickan som går i min klass, som jag har stått ut med i 3 år... förlåt men jag gillar inte dig. Du är den mest omogna flickan jag någonsin har träffat och jag är glad över att jag slipper ha någon mer kontakt med dig efter den 30maj (då jag tar studenten).


Puss&Kram

.

JAAA LOTTFITT, JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT UPPDATERA, ett jävla tjat ;)

Tisdag, tisdag tisdag

Sitter i skolan nu, vi ska göra matsedlar för tre dagar med en glutenfri kost. Det är ganska jobbigt faktiskt, sen ska vi också göra en beställning för den maten så att vi kan laga den nästa matlagningslektion. Man måste tänka på så mycket t.ex. Matcirkeln, Tallriksmodellen och sen ska vi ta reda på hur mycket grejerna kostar och var det finns har köpa.

Jag och A-L är på damp humör, vi har sprungit runt så mycket idag och bara skrikit över hela skolan, det känns som att alla garanterat vet vilka vi är nu. Sen har vi ett uppdrag också som ska göras på torsdag, vi är två nyfikna små flickor som gör ALLT för att få reda på saker. Vi fixar det här nu !

Nä, nu måste jag fortsätta.
Ha de bra

Puss&Kram

Söndag, bakis dag? nej



Söndag söndag söndag... Men det känns helt okej faktiskt.
Igår tog jag och Lina det bara lugnt i min säng. Vi kollade på melodifestivalen och åt glass. patetiskt, jag vet. Två singlar som letar desperat efter killar men får inga på fall( och då menar jag det verkligen, INGA PÅ FALL), sitter själva, äter glass och kollar på melodifestivalen som är heeelt värdelöst. Skatta åt oss, jag förstår er, jag gör det också!
Förlåt, men vafan var kebebpizza för någon låt? det måste ha varit ett stort jävla skämt som jag bara vill glömma.
Vi somnade vid halv 11. Men sen vaknade jag och gick till datorn för att kolla runt lite men det drog ut lite på tiden, jag kände mig som en 5-åring som sa hela tiden till sig själv "jag ska bara", men jag var verkligen tvungen att kolla på några musikvideor av Ken Ring, läsa hans blogg m.m. Så ja kom väl i säng vid halv 2 igen, men då sov Lina så sött där brevid mig, det kändes bra.

När jag vaknade imorse så kade jag den där äckliga känslan av att jag var bakis, men vafan, det kunde ju inte stämma. Jag låg bara hemma igår och tyckte synd om mig själv. Ska man behöva känna sig bakis även om man inte har druckit något kvällen innan? då kan man dra till med att festa både fredagar och lördagar, det spelar ju ändå ingen roll.

Min morbror och hans familj har precis vart här och fikat. Det var kul (om jag hade vart lite piggare) att dom kom förbi, dom bor ju trottsallt i uppsala. Men tro inte att dom kom upp av egen vilja, det var för att pappa fyllde år i torsdags, men då orkade dom inte komma upp. Så det blir på en fucking söndag, smart drag !

Nu måste jag gå ut på en promenad känner jag, hör av er ifall någon vill följa med.
Ha det bra


Puss&Kram

Galet !!


En mysigare morgon får man väl leta efter! Jag vaknade vid 9 idag och då ringer jag Erik. Pratar med honom ett litet ta. Jag hade vart lite orolig för honom igårkväll, han bara försvann. Sen kom Lina hem till mig och tro det eller ej, men hon hade köpt med sig en 1,5l cola, en till henne och en till mig. När vi låg där i sängen så kom jag på att jag hade två hamburgare och en dipp i min väska, haha så jag tog upp dom, bjöd min älsk på en också. Dom var iskalla, men det struntade jag i. Men Lina tjatade så förbannat mycket om att hon ville ha den varm så hon fick gå upp och kirra det där. Hon kom ner och vi åt dom. Jag tycker faktiskt att det var godare att äta hamburgare dagen efter än där man får dom (tyck att jag är äcklig, gör det).

Igår var vi på roberts, som vanligt. Psykbryt, skrik, slag, sång, dans, alkoholfria drinkar, nekad till att sjunga, spya, gråt mycket mycket mera var det som försegick där. Jag behöver nog inte säga så mycket mer om den kvällen förutom en skit rolig grej som Anna gjorde. HAHAHAHAHA
Han som håller koll på låtar och vilka som sjunger och allt (minns inte vad en sån snubbe heter) ropade ut i mikrofonen "Eva" ingen reagerar,  Anna lackar totalt och kollar sig runt efter den försvunna Eva sen ställer hon sig upp och skriker "EEEEVVVVAAAAA" HAHAHAHAHAHAHA jag har nog aldrig sett en person så arg för att det inte finns någon jävla Eva där :P

Jag gillar och den här kommentaren "Är du själv här ?" Tre av mina polar drog, en ligger inne på toa och spyr och den andra gick ut för att spy, men nu har han helt försvunnit. Men tackar som frågar.

Snart ska jag ut för att träffa min Älsk, ta en promenad till macken för att hyra film. Men först måste hon slava för sin mor ett litet ta.
Ikväll är planerna att bara ligga hemma ifall inte något roligare dyker upp. Eller det behöver inte ens vara något roligare utan mer efterlängtat, fantastic four kanske ? ;D
Jag vet att du vill Lina.

Ha det bra
Puss&Kram

  

<3<3




image42

Vi var så otroligt gulliga när vi var små, vi håller ihop !

påsatt på toa?! Matlagning.


Igår satt jag och skrev ett väldigt, VÄLDIGT långt inlägg, sen när jag skulle publicera det så gick det inte och allt försvann, det är därför jag inte har uppdaterat något vidare bra, är så otroligt arg !!!


Jaja, idag så har det inte hänt så mycket, var i skolan och hade matlagning bara sen fick jag åka hem, hann att se "våra bästa år", YES !

I skolan så lagade vi en tre rättersmiddag... Man skulle vara två och två men i min grupp så var vi 3 så vi skulle göra lite svårare maträtter, det blev helt perfekt. Förrätten blev en egen laxröra med ett hemmabakat bröd. Huvudrätten blev appelsinkyckling med ris (Jag gjorde den) och efterrätten blev en  väldigt god, hemmalagad daimkaka. Jag tror faktiskt inte att man kunde lyckas bättre, vi jobbade perfekt ihop.
Dom andra *PIP*... gick och köpte bröd och kolasås och gjorde inte alls lika bra som oss. Dom hade t.o.m köpt glass, hallå... det kan man väl ändå göra själv ?!
Vi har lita daimtårta kvar som vi ska äta imorgon, mums !

Ikväll är det Gossip girl, jag har längtat hela dagen efter det. Efter det ska jag träffa Lina vi måste prata ut lite om den kommande helgen, om vad det är som händer?! Jag fattar egenligen inte varför vi ska prata om det för vi vet exakt VAD som kommer att hända och det vet nog alla andra också ;)

Hahahaha, DET roligaste jag någonsin har hört, ett rykte om mig, lilla mig :P
En viss person, T hade ringt min vän L och frågat ifall jag hade vart på Roberts förr förra helgen. Eftersom L vet att jag hänger ofta på Roberts och visste att jag hade vart där så svarade hon "Ja det var hon, vadårå?" Då kom T med sitt lilla påhopp och sa då: "Nee, det var någon person (Okänd) som hade sett henne (Mig)  gå in på toaletten med en kille och sen kommit ut AS stolt ifrån toan. Då hade den här okända personen gått in på toan och kollat så hade han/hon sett att handfatat var HELT vridet, så hon blev väll påsatt där inne! "

HAHAHAHAHAHAHAHAHA, Det var mer än jag visste som händer under den kvällen, var jag så full ?! Nja skulle inte inte det
Men det är alltid kul att folk har ett samtalsämne om mig, jag gillare !

Nu ska jag gå, ha det bra

Puss&Kram


Snygga ?!

Jag måste bara lägga upp den här bilden, jag tycker att vi är så otroligt vackra, speciellt jag med dom där minimalsmala ögonbrynen, varför hade jag sånna för ? tyckte jag att det var snyggt ? DET gör jag verkligen inte nu iallafall.
Bilden är tagen för 4-5 år sen, nere på gården där man alltid hängde.



Hahaha fy fan vad man har sett ut :P
Hata mig inte nu Lina!

Helt psykad

Planerna för gårdagen blev inte av. Jag och Malin hade bestämt att vi skulle för en gångs skull åka in till stan på något ställe och ta en öl. Men under eftermiddagen så kom vi på att vi inte orkade åka dit. Malin var trött och ville bara vara hemma under kvällen. Jag visste dock om att Shanna och Lina skulle till roberts så jag började ringa runt till lite folk och fråga om dom ville haka på, Erik var självklart på. Han kom även med förslaget att vi skulle föra hemma hos honom eftersom det tar 10min att gå ifrån Erik till Roberts. Jag åkte till arninge där eriks föräldrar hämtade upp mig. I bilen ringde Annalotta och jag försökte i 20 minuter att övertala henne att haka på men hon vägrade. Vi la på och efter 10  minuter ringder det på mobilen igen, Annalotta.

"Jag följer väl med, men jag ska inte dricka något för jag är sjuk och sen måste jag ladda inför imorgon (lördag) då det är tegel" hahaha gick det bra eller ?svar: NEJ !

Sen ringde Malin och frågade vad jag gjorde och jag sa då att jag var hos Erik och att vi satt och drack för att vi sen skulle dra oss till Roberts, hon blev helt rabbiat och ville också följa med. Så Malin och Annalotta kom hem till Erik. vid 9 gick vi från Erik och mötte Shanna och Lina 10över 9. (Vi går dit så tidigt eftersom det är billig öl och cider mellan 9 och 10)

Väl inne på Roerts så dricker vi och har skit kul (som vanligt). Men Linas ögongodis kom aldrig och då blev det lite dålig stämmning ;) och han dök inte upp heller, han låg hemma och var sjuk. (Orkar inte berätta hela historien p.g.a ångesten jag har till den)
Om jag bara skulle använda ett ord för denna kväll så skulle jag säga att den var HELT PSYKAD !!!

Jaja, idag blir det att tegla som vanligt på lördagar. Jag har tänkt på det, vi har en liten rutin på våra helgen. Alltid roberts på fredagar och tegel på lördagar, sen är det bara att vila på söndagar, samma visa nästa och nästa och nästa OCH nästa helg ;)
Vi ska börja åka hem till Annalotta 18:21, känns som att jag kommer bli full efter en 30cl öl idag. Har en hel tequila som jag måste göra mig av med snart också, kanske ikväll ?;)
Nä, nu är det dax och välja ut kläder för kvällen och snart sminka mig.

Ha det bra

Puss&Kram

Lycklig?!

Härligt väder är det idag. Kan man börja ta av sig vinterjackan nu ? jag tror nog det !

Ikväll ska jag och Malin åka in till stan för första gången och sätta oss och ta någon (ra) öl. Jag är faktiskt lite nervös. Jag sa det till mamma igår att jag ville att alla ställen skulle vara som roberts, där man kan ta med sig jackan in och grejer, men det kommer det väl antagligen inte vara. Usch, men det känns skönt att Malin heller aldrig har vart ute på krogen inne i stan, så slipper jag vara den enda som går runt och irrar omkring :P

Idag är jag på mycket bättre humör, allt kommer lösa sig, annars så får vi väl sätta oss vid fontänen och dricka på studenten, det kan också vara kul. Man måste vara lita possitiv ibland :P

Ska snart börja fixa till mig. Hahaha, man måste ju vara snygg i skolan, eller njaaa.... tror inte jag har fixat till mig till skolan på kanske 1,5år :P
Men vafan, man behöver inte ha smink på sig varje dag.

Jaja, vi hörs..


Puss&Kram

Jag spottar på dig

Hahaha det här måste vara ett skämt ! För en månad sen så såg jag fram emot att gå ut skolan, nu är allt bara ett skämt !!!
Om jag spottar er i ansiktet så ska ni ta det som en komplimang !!! FATTA !

Men Malin, vi fixar det här, vi har redan några idéer om hur vi ska åka på våran student. OCH ni ska fan inte få åka med (förutom våra kära vänner som tydligen ingen tycker om) Hahaha, visst... dra in min bästa vän i det här bråket men då får ni fan ta konsekvenserna, SORRY, era puckade idioter !

Blev iallafall väldigt glad när Lina sa till mig:
"Jennifer, jag kommer stå och vänta på dig utanför med din mamma och pappa, jag struntar i vad det är vi får åka, Jag är med dig vad det än blir"
Där har vi en äkta vän, tack du älsk !

Jag kan seriöst bara skratta åt det just nu. Orkar inte bry mig för fem öre, ha så jävla kul på erat flak med heeela den uuunderbara klassen, för jag ÄLSKAR ER (eller inte) . Egoistiska jävlar !

Nu har jag fått ut lite av min ilska, det känns skönt =)
Ha en bra kväll


Puss&Kram

NÖJD ! ! ! ! ! !

Jag är NÖJD !

Ingen stundentskiva och inget flak. Skivan, den struntar jag helt ärligt i.. det är flera vänner som går ut i år, jag kan gå på hur många skivor jag vill (och har råd med). Men flaket, det är de ända jag har längtat till. Det är därför jag har gått kvar i skolan för att verkligen få känna den där riktigta känslan med studenten och gemensamheten med mina vänner. Kunna ha kul och skrika och verkigen vara nöjd med att ha tagit studenten. Tyvärr, så komemr jag aldrig få känna den känslan och det gör så otroligt ont. Fan fan fan fan fan !!!!!!
Jag hoppas ni förstår hur mycket ni har förstört för mig. Man kanske ska bojkotta hela jävla studenten, det komemr ändå inte vara kul, vadå ska jag sitta i en jävla bil helt ensam och skrika att jag har tagit studenten, JÄVLIGT KUL !!!!!
Jaja, Lina finns iallafall där för mig, tack för stödet och jag vet att du skulle ha hjälpt mig om ekonomin fanns där ;)
och du vet hur arg jag är och att jag inte komemr kunna släppa det här. M, jag är huuuuur nöjd som helst !!! eller inte.
Just nu så är det piss, ska jag bojjkotta den? Det känns så nu, pallar inte lägga ner energi längre !
Kanske ska ligga hemma och sova på studenten? det låter som en perfekt idée.

Ett litet onödigt tjafs så är allt förstört.

Malin, det är upp till oss nu, vad ska vi göra istället. Det blir du och jag på studenten, men det är bra bara jag får vara med dom jag tycker om i klassen och det blir dig då ! :D
Bara vi får vara tillsammans på studenten så är jag nöjd. Vi kan ha kul iallafall.
Vi behöver inte alla andra, vi mot världen


Jag hoppas att du tänker efter hur du verkligen vill göra.
Jag vill att du ska förstå utan att jag ska behöva berätta för dig, snälla snälla FÖRSTÅ !




                                                                                                                                                                  Puss&Kram

J & L

Fan va spännande det är i "våra bästa år". Kan inte mördaren bara åka fast ?! Alla borde märka vem hon är och nu är en äntligen någon som har drömt och kommit på det !

Idag är jag ledig, vi har någon slags studiedag för att lärarna skulle bort på någonting, ingen aning. skönt som fan är det iallafall, hann och se våra bästa år.

Sitter och pratar med Annalotta nu, hahahaha fan vad man får höra vad som hände på Roberts i fredags. "Annalotta, häng på till shell, vi ska köpa korv med räksallad!" gick vi till shell, svar: Nej !
Även alla samtal du ringde i fredags, alla människor du gjorde bort dig för så gillar jag dig iallafall ;D
Vi är lika som fan gumman, och jag gillare!
Ska man orkar åka in till centrum och träffa Annalotta en snabbis idag eller? neej, nu fick jag reda på att hon ville att jag skulle komma hem till henne, ALDRIG... det orkar jag inte ;P

Njaa, snart börjar "Nya Tider" det måste jag se ! Jag är helt beroende av alla serier som går på tv som ni kanske har märkt.
Jäckiboy skulle komma förbi senare, men om jag känne rhonom rätt så komemr han väl runt 9- halv 10 och åker hem vid 10... MEN DET ÄR ROLIGT !!!!!!!!!

Härligt väder är det ute, nu längtar jag så otroligt efter sommaren. Det ända vi behöver du är en digetalkamera sen är våran sommar fixad och klar ! Vi har Lina och vi har mig... inget mer behöver i, sen alla parker i stan !:D

Aja, måste gå hare bra !

Puss&Kram


lördag, stanna vi har en rökpaus ;)

Fy fan vilken jävla kväll, jag är helt slutkörd. Jag orkar inte göra någonting. Sitter hemma hos Anna i bromma, ibland behöver jag lite Anna och Jennifer prat !

Jag hade grymt kul igår, dansade, sjöng, dansade ännu mer, drack och drack ännu ännu mer. Men det är som vanligt när man är på Roberts, inget nytt.
Men vi ska inte prata om min ångest... När jag vaknade imorse så låg jag och tänkte vad som hade hänt under kvällen igår och kom på att jag inte gjorde något som jag borde ha ångest för. MEN så kom det. tyvärr...ÅNGESTEN.

Vi har precis ätit hamburgare och pizza nu, den bästa bakismaten :P
Usch, det känns som att det är söndag idag, men icke då. Skönt, nästa vecka kommer gå fort, på måndag och tisdag är vi ledigt, då hinner jag se våra bästa år. Har missat rätt mycket.

Nu ska vi kolla på film, undra vilken det blir, kommer säkert somna.;)



Puss&Kram

När ska jag gifta mig?

[X] Du vet hur man kokar kaffe
[X] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[X] Du vet hur man byter olja i bilen
[  ] Du tvättar dina egna kläder
[  ] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[  ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 4

[X] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[  ] Du har alltid en penna på dig
[  ] Du har aldrig fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[X] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[  ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[  ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig
[X] Du kan klippa gräset
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[X] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[X] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 8

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[  ] Du tränar regelbundet
[  ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[X] Din favoritmat är hämtmat 
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[X] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[  ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[  ] Du har varit på ett tupperwear party
[X] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[X] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[X] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 7

Svar:
26 år kommer jag tydligen vara när jag gifter mig, FUCK jag som aldrig ska gifta mig!


Robbans

Nu är jag fixad, Roberts häär kommer jag !!!! :D
Det ska bli mycket spännande och se hur kvällen slutar. Jag har längtat efter denna dag hela veckan, men just nu ångrar jag att jag ens har haft tankarna på denna dag. USCH, ångest på en väldigt hög nivå.
Härligt att man får ångest innan man ens har vart där och gjort bort sig, jaja...

Jahapp, vad händer imorgon då ?
Jag har hört något om att vi ska tegla, meeen det kan väl inte vara möjligt, eller ?;)
Kan det bli tegel denna lördag också ? SJÄLVKLART !!!!

Jaja, ska snart ut och träffa Anna för att prata om hur kvällen blir sen ska jag åka hem till Erik, men jag hör garanterat av mig imorgon om jag inte är allt för bakis ;)


Puss&Kram

RSS 2.0