Hemma bra men Turkiet bäst!

Sådär... nu har jag tagit mig ork att skriva! Vi kom hem i torsdags morse. Det blev 4 dagar längre tid i turkiet p.g.a lite problem. Men 4 dagar längre med min älskling var inget som jag tackade nej till. Jag har haft det helt underbart, bättre än vad jag trodde. Jag blev lite nervös när Anna avslöjade att hon skulle till nusse och att jag skulle få vara helt själv i Side, men jag tror faktiskt att det är de bäste som jag har gjort i heleea mitt liv. Jag har mött människor som har hjäp mig och som fått mig att skratta så otroligt mycket. Men det bästa av allt var nog min underbara pojkvän. En mer romantisk och glad kille får man nog leta länge efter, men jaghar funnit honom och det är inget jag släpper i första taget.

Adem har tagit med mig på utflyckter överallt. En dag var vi och kollade på vattenfall, en annan dag var vi och hälsade på hans morbror med fru och vi har vart på båtutflykt. Massor med andra saker också, varje dag har vart en ny upplevelse. Visst har det hänt tråkiga saker också, vi har vart hos doktorn, vi höll på att missa våran båtutflykt och vi MISSADE planet hem till Sverige. Men det finns alltid saker att lära sig, visst?!

Nu är jag hemma i Sverige igen, jag är deppig över att ha lämnat min kärlek men jag vet att vi ses om 1 månad igen. Jag litar på honom och han litar på mig. Distansen mellan oss är inga problem, det är jobbigt att inte kunna träffas varje dag men det gör bara att man njuter mer av tiden tillsammans.


Adem, jag saknar dig!

turkıet

hej och haa...
Sıtter pa ett ınternett kafe nu. Har vart har ı 3 underbara dagar nu. Mın alsklıng kom och motte mıg pa flygplatsen. kan det blı battre nar man sert nagon sprınga emot en och man far en stor puss?! Det ar faktıskt ınte specıellt bra vader har sa nıu kan skratta er lycklıga... men jag har ıallafall varldens basta pojkvan. Igar tog han mıg tıll ett stalle och borjade prata om gamla mınnen och sen tog han fram ett halsband som ar ett hjarta. Ur gullıgt

men nu tankte vı ga och ata. Pussss

LYCKLIG

JAG ÄR SÅ LYCKLIG JAG ÄR SÅ LYCKLIG OOAAAOOOAAAAOOOAA!

Kan ni förstå? Imorgon klockan 16:45 åker vi ifrån Brottby. Planet ska lyfta 19:00. Nu så har jag packat färdigt förutom 3 klänningar som pappa ska stryka till mig. Men annars så är allt fixat. Nu är det bara väntan. Jag tänkte lägga mig och kolla på Twilight för att få tiden att gå fortare. Skulle även åka hem till Lojji och säga hej då, får se hur det blir. Sen senare ikväll kommer min kära bror och ska säga hej då också, han hade tydligen köpt en present (jag har en liten, liten aning om vad det är).
 
Snart ligger jag i min älsklings famn och bara pussas i miljoner. Sen vakna upp med honom i 3 jävla veckor. Fy faaaan vad jag är nöjd med mitt liv just nu!

Träffade Mickisen idag också. Sa hej då till varandra och har smidigt lite planer hihi. Idag har jag hunnit med ganska mycket för imorgon komemr jag väl vara stressad som ett djur. Men det är väl så det ska vara?!

Nej nu ska jag gå. Vi hörs kanske senare eller så skriver jag imorgon.




Puss!!!


RSS 2.0