Söndag 29/8 - 10

Söndag igen och imorgon är det jobb.

Helgen har gått ruskigt fort!

I fredags kollade jag på Remember me, JAG ÄLSKA DEN FILMEN, det är en utav dom bästa filmerna jag har sett på länge. Jag får gåshud när jag tänker på den. Tro det eller ej men jag grät nästan inget heller, eller en och annan tår kom men det kan inte hjälpas. DOCK var det väldens sämsta slut.

I lördags så var det min vän Eriks födelsedag :D
Han kom hit och jag bjöd på tee, vilken fin present va? Det är tanken som räknas. När han skulle åka hem så hakade jag på för att möta upp Malin. Vi satte oss på bryggan vid hägernäs strand och pratade. När jag skulle hem så upptäkte jag att min älskade buss hade slutat gått så jag fick ta fitt blåbussen, den bussen man alltid får stå på. När jag väl kom hem och skulle mysa ner mig i min underbart fina nya soffa med en påse lösgodis så frågade Anton mig om vi skulle ses, självklart tackar man ju inte nej till den gammle räven, så jag gick ut för att träffa honom, resten utav kvällen så låg jag nerbäddad med telefonen i örat och bara fick mysprata med min älskade fästman.

Idag så har jag varit på Ikea och köpt ännu mer saker till min blivande lägenhet, jag börjar älska mitt rum. Det känns som att det har blivit ett helt nytt rum. Adem kommer att trivas bra när han kommer hit :D
Funderar på att sätta honom i arbete att måla om mitt rum. Men vi får se hur det blir med det. Om ni har tur så kanske jag tar en bild på rummet när jag känner mig helt färdig med det.

Nä, nu ska jag gå och sätta upp dom sista hyllorna sen ska jag mysa ner mig och ringa Ademo.

Puss på er, hörs nästa söndag!


Underbar helg!

Edsbyn here i come!


I fredags satte jag mig på bussen till Bollnäs för att träffa min fina vän Erika. Efter många veckor av bara telefonkontakt så var det riktigt roligt att ses igen! Även den berömda Elin följde med och hämtade upp mig. Ett sant nöje att få träffa henne också :D.

Vi gled in på systemet för att köpa det sista till kräftskivan som skulle äga rum vid Erikas landställe i våsbo. Det var iallafall ett utav dom absolut mysigaste och finaste lanställerna jag har sett. När vi tjejer kom dit så fixade vi med bordet. Dom andra gled in runt 8. Då var det bara att hugga in på kräftorna. Alla var vrålhungriga. Alkoholen flödade och vissa somnade t.o.m innan 11. Jag, Erika och Elin var väl sist i säng och somnade inte förän 4 efter prat i sängen.

När vi hade vaknat upp på lördagen så städade vi och begav oss hem till Erika i Edsbyn. Fick en rundtur genom centrum. Sen sprang några in på systemet för att bunkra upp till kvällen. Vi skulle ut i Bollnäs. När vi väl kom hem så vilade vi i några timmar och pratade. Sen var det på med partydressen igen. Den berömda Elin kom och förade med oss innan bussen emot Alfta skulle gå där vi skulle på en annan förfest. Riktigt roligt, samma där... vissa somnade vid 11 efter att ha kört min bussresa. Jag hamnade i krig med Linnea så råkade supa henne under bordet.. oupsi! Men stackaren drack sprit också.

Väl i Bollnäs så gick vi på ett ställe som hette terassen men dom spelade bara hårdrock och vi var ju sugna på att dansa. Så vi gick till Tranan och dansade oss svettiga tills dom stängde. Därefter gick vi till max och inväntade killen som skulle köra hem oss. strul fram och tillbaka men hem kom vi iallafall :D.

Söndagen var både jag och Erika deppiga över att jag skulle åka hem. Vi låg mest i sängen och pratade sen tog vi även en promenad och satte oss vid vattnet och pratade ännu mer. Vi kom fram till att det ända vi hade ätit under denna helg var lite kräftor på fredagen, en halv pizza på lördagen, alkoholen flödade och en halv pizza på söndagen, helt otroligt att vi pallade :D.

Denna helg så blev jag lugn i koppen. Jag hade frid för en gångs skull och det har jag inte haft på länge. Men nu är deppet tillbaka igen. Jag saknar Adem något så otroligt. Men snart är lumpen slut och då börjar våran framtid. Jag måste försöka tänka positivt!

Jag har aldrig träffat så många fina människor som jag har gjort nu i helgen som är såna glädjespridare. Dom tog allt med en klackspark, jag önskar att jag skulle vara lite så istället. Jag har skrattat så otroligt mycket denna helg, tack Erikan för att jag fick komma :D
Det är så tröökigt att jag int ekunde stanna längre :(

Jag har köpt en soffa, men den kommer inte förän på onsdag. Jag har börjat köpa lite saker till min blivande lägenhet:D (som jag ska köpa i Edsbyn, jag och Adem bosätter oss där i lugnet)
Så nästa helg ska jag begrava mig framför filmer i min nya soffa och bara mysa. Remember me ska jag hyra, hoppas jag inte gråter ihjäl mig, har blivit så känslig på senaste tiden:P.



I was born to tell you, i love you!


Söndag 15/8-10

Söndag, ångest söndag!
Jag har verkligen längtat till att börja jobba, men nu när det är dagen före så vill jag inte. Jag vill ligga hemma, kolla på våra bästa år och bara softa. Varför kan inte pengarna bara rulla in utan att behöva göra något? Men det ska verkligen bli skit kul att jobba också :D

Jahapp, den här helgen har jag spenderat med mina vänner och bara tagit det lugnt. I fredags åkte jag till Vaxholm och gick runt och mös i kvällssolen med Erik, otroligt mysigt! Igår så tog jag ett dopp med Mickisen, jag gillar inte att bada i sverige, man vet aldrig vad som gömmer på "havets" botten.  Efter det så träffade jag Anton ett tag och snackade lite skit det var ett tag sen faktiskt. Efter så kom Mickisen igen och hämtade upp mig, då var det bara raka vägen till doktorn med henne.

Idag har jag bara tagit det lugnt och haft ångest. Pratat med min älskade vän Erika i telefonen! Jag saknar henne något så otroligt, jag saknar att vakna upp på morgonen och ropa och fråga om Erika är vaken, jag saknar våran morgoncigg och alla andra cigaretter också!! Jag saknar att förfesta på våran balkong.

Jag saknar även Ademo något otroligt. Den här gången var den absolut jobbigaste gången att säga hej då. Jag är deppig än idag och då var det lite mer än 2 veckor sen jag kom hem. Varför ska det vara så jobbigt för? Men en dag vet jag att ingenting kommer att kunna sära på oss. Han är min absolut bästa vän. Adem är en av dom få personer som jag kan lita på. Vi ses snart igen, det vet jag ! :)


Tillbaka med ny energi

Jahapp, igår berättade min fina Mikaela att min blogg var död. VADÅ DÖD? jag fick som panik, HAR MIN BLOGG DÖTT? VEM HAR DÖDAT DEN? VA? MIN BLOGG KOMMER ALDRIG ATT DÖ! Jag blev halvdeppig så jag tog en skorpa med majonäs på och satte mig vid bordet igen. Hur kan någon påstå att min älskade blogg, mitt allt, mitt liv har dött?
Men nu är jag tillbaka här, jag ska försöka börja med mina söndagsinlägg igen. Får se hur det går denna gång.

Iallafall, vad har hänt den senaste tiden? Jag har varit i Turklandet, mitt älskade älskade Turkland. Självklart var det helt helt underbart. Jag åkte ner för att överraska min älskade vän Erika, payback is a bitch och tro mig, hon blev överraskad :D
Ännu en av dom roligaste resorna, familjen var samlad och jag älskar hur vi kan skoja med varandra. Alla ligger på precis samma nivå. Detta är en familj som jag aldrig, aldrig vill skiljas ifrån.
Jag och Adem tröck in oss i samma lägenhet som Erika och Emre. För en gångs skull fick jag och Adem det bästa rummet. *HOST* Ja, det bästa och bästa rummet, men det rummet med aircondition, allt annat SÖG. Vi låg och tröck i en 80 säng, men det var bara mysigt. Man fick väl räkna med att sängen brakade sönder några gånger bara av att sätta sig i den, men jag klagar inte.

Första gången sängen gick sönder så kollade vi vad det fanns under och där låg ett par barn trosor, för att vara mer exakt så var dom rosa med my little pony märke på. Emre fick en idee att visa Erika. Erika är mamman i våran familj, medans hon var i sin egna lilla värld och bäddade deras säng och gick och pulade lite i deras rum så kom Emre inspringades som ett litet barn och skriker "ERIKA, KOLLA VAD JAG HAR HITTAT, ÄR DET DINA?" och så visar han dom rosa my little pony trosorna. Erika reagerade inte på att det var ett par trosor så han la dom på den nybäddade sängen, gick och pussade sin älskade hej då och gick till jobbet. Efter ett tag hör jag hur Erika skriker till, hon hade sett dom ;) dom flög ut ur balkongen lika fort.

En annan rolig sak som hände var att NÅGON la ner NÅGOT i min drink och det fick jag reda på genom Emre som hade kollat på övervakningskamerorna dagen efter. Det var aboslut ingen farlig tablett så ni kan sluta oroa er nu. Men Emre kom med en idee att vi skulle lägga sömntabletter i den här personens dricka, vilket jag tyckte lät kanon bra. Till en början så var jag med på ideen men när ser hur tabletterna ligger i drickan och personen precis ska ta en klunk så ångrade jag mig, jag hade inte mage till att låta personen somna efter 30 minuter och vakna upp 6 timmar senare. Där tog det roliga slut!

Familjen åkte även efter en båt och satt i en soffa. Det är nog ett utav dom roligaste minnerna som jag kommer bära med mig livet ut.  Alla fyra sitter i soffan, killarna längst ut på varsin sida och vi tjejer i mitten. Emre och Adem tycker att det här ska bli skit tråkigt, dom ville ju hyra coooola vattenskotrar, det är mer fart i dom. Medans jag och Erika ville göra något roligt alla tillsammans och då fanns det bara den soffan eller bananen. Båten börjar köra och gasar på som satan, båten svänger och vi svänger efter, jag var så jävla rädd. Jag var så inne i mina tankar att hålla mig fast och inte flyga av i farten så jag hörde inget annat än min egen röst "Jennifer, du klarar det här, du kommer inte dö". Men jag kom tillbaka till verkligheten efter ett tag, då hör jag det där pipiga skriket som jag först trodde var Erika, eftersom hon är tjej. Men, hon sitter bara och skrattar. Jag kollar brevid henne och där sitter henner karl och skriker rätt ut med blodsprängda ögon, jag kollar på min man och han skriker ännu högre. Vad är detta? var det inte dom som tyckte att det här skulle bli skit tråkigt? var det inte jag och Erika som var tjejerna i detta förhållande? När vi klev av så hade dom glömt bort dom cooooola vattenskotrarna och det vi fick höra var " Vi ville ju bara härma er och skrek som tjejer för att ni gjorde det" JAJA, DET TROR JAG SÅ MYCKET SOM JAG VILL PÅ!

Det har hänt många roliga saker och många många saker bär jag med mig i minnet. Men jag vet att vi kommer att få sjukt många fler roliga minnen ihop. Minnen med min karl lämnar jag i mitt hjärta och där ligger dom i trygt förvar. Jag tycker om våran familj! Jag ha skrattat så mycket ihop med er!


Tycker om er !



och dig är jag så otroligt kär i, jag älskar dig Adem Dogru!
Jag är en sån lyckligt lottad tjej!


Vad skulle jag göra utan dig?

Jag saknar honom, min fästman, min bästa vän, min lycka, mitt hjärta!

RSS 2.0