<3

                
Det här är lite som våran grej! (det finns många fler)

Lördag

Igår var det midsommar. Hur mår alla idag?! Jag mår prima ballerina. Jag var nykter igår, låg hemma, kollade film och gjorde ansiksbehandlingar. Sen kom min älskling in på msn så jag fick också mysprata med honom. Min midsommar var helt perfekt, förutom att jag vill fira midsommar med min älskling. Men det är bara 22 dagar kvar, sen kommer jag tillbaka!

När jag är i Turkiet är jag lycklig... förstår ni?... L Y C K L I G!!! Jag skrattar på riktigt! När jag är i Sverige så känner jag ibland att jag inte är lycklig. Visst jag skrattar och jag ler men jag känner alltid att det är något som fattas. Min älskling har trasslat till mitt huvud brutalt mycket, hur kunde det här gå till?!!
Jag gick ifrån att hata kärleken och inte trodde att det fanns en för alla. Till en jobbig brud som alltid pratar om sin pojkvän och som alltid tänker på honom. Vad gick snett? Eller är jag riktigt kär?


Hahaha, någonting var riktigt roligt, eller jag kanske bara var lycklig över att jag var med min pojkvän, vem vet?!

Onsdag

Idag är det onsdag och imorgon är det sista arbetsdagen denna vecka. Imorgon börjar jag halv 8, det känns ju mindre kul!

Midsommar på fredag. En överskattad helg det också då alla ska vara såååå fulla, det är bara en anledning till att folk ska "få" dricka. Om jag hade ett landställe så skulle jag faktiskt ha åkt ut dit under midsommar. Men vi har inget så jag tänkte bädda ner mig i soffan här hemma, hyra två filmer(en skräckis och en rolig) sen ska jag bara njuta utav att jag inte kommer vara bakis eller ha ångest dagen efter. Jag sparar mig till Turkiet. haha
Allt kommer kännas så bra igen när jag får komma till min underbara pojkväns famn och bara få krama honom så hårt jag kan och bara få berätta för honom hur mycket jag älskar honom. Låter det sjukt? jo tack jag vet. Jag? älska? ja? nej? Kan jag älska? haha tro mig, jag kan bara jag vill!

Åhh jag är så sjukt jävla taggad till resan, vi åker om 25 dagar



Jag och min älskling den dagen som vi SKULLE ha åkt hem men missade planet.


Tisdag

hejsan hoppsan!

Kom hem för ett litet tag sen. Träffade Malin idag efter jobbet, riktigt roligt var det. Vi satt och pratade gammla minnen och hon frågade ut mig om mig och Adem. Sen åkte vi till danderyd och mötte upp Emil, han skulle köpa en bil. Snäll som han är så körde han hem mig också.

Malin är en sån där rolig tjej som man inte kan ha tråkigt med. Jag lärde känna henne i gymnasiet. Hon började min klass i mitten av 1:an och det klickade dirr. Vi höll ihop ända till sista dagen i 3an. Nu var det ett tag sen jag träffade henne. Men när vi ses så verkar det som att vi träffar varandra varje dag. Härlig tjej det där!

         

Vi pratade om att vi skulle ha en klass fest, hon jag och kisserin. Hahaha det tycker jag låter bra!

Imorgon börjar jag 7:00, dryyygt! Så idag hade jag tänkt att bara ta det lugnt och kolla desperata hemmafruar!
Jaja 



HEJ DÅ!


söndag igen

vad är det som har hänt? Jag var bloggsugen idag, passa på och njut för det är inte varje dag som jag är bloggsugen!

Idag tröck jag i mig 2 alvedon och kände mig lite piggare så jag gick ner till Gusten och firade honom. Dom bjöd på majjsans bullar OCH kokosbollar, Jennifer tackade inte nej och tröck i sig bulle efter bulle och kokosboll efter kokosboll. Jag kände bara hur kilorna höjde sig lite men vad spelar det för roll? alla är så utseendefixerade nu för tiden så jag bojkottar det!
Iallafall, det var trevligt och vi blev kvar där lite längre än väntat så dom bjöd på middag också. Sen skulle vi åka och hämta mammsen, men när vi kom hem började jag känne huvudet igen så jag la mig i sängen.

Mamma har vart borta över helgen, men nu ser jag hur bilen rullar in på parkeringen. Jag måste erkänna att jag har saknat henne en hel del faktiskt. Min kära mamma!

Nu ska jag gå och prata med henne och höra hur festen var.

Heej då!


Åhh vad jag tycker om den här bilden. Man ser verkligen att vi passar ihop. Han och jag!

Söndag

Hej alla glada!
Jag har precis vaknat men det känns som att jag börjar bli sjuk. Har ont i huvudet och är slö i hela kroppen! Vi skulle ner och fira gusten idag men jag får se om jag orkar det :S. Fan, jag som vill ha bullar!

Igår gick jag på bio med underbara Erik. Vi såg, baksmällan. Den var grymt rolig och vi hade en störd person bakom oss som man fick ett gott skratt till också. Sen åkte vi hem till honom, där pratade vi och drack öl å vin. Sen åkte jag hem. Runt fyra inatt ringde min älskling och vi låg och pratade om allt mellan himel och jord. Har jag föresten sagt att jag har världens bästa pojkvän? om inte, så säger jag det nu... JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja, nu ska jag prata lite med min älskling och tracka honom lite.
Men först ska jag lägga in denna, det har blivit som en tradition att lägga in som en sista bild på mig och Adem!


Fina?!

perfekt dag!

Idag hade vi basdag på jobbet, inga barn bara prat! När jag kom hem pratade jag med älsklingen och berättade att jag ska stanna 2 VECKOR I TURKIET  istället för en vecka. Fattar ni? 2 veckor till! Sen åkte jag med Mickisen till Vallentuna och sladdade lite med bilen.

Imorgon blir en lååååång dag. Jobbet börjar kvart i 9 sen direkt efter ska jag jobba på mammas skolas bal. Så jag lär ju komma hem runt 12. Men vad gör man inte för att få in pengar till fler Turkietresor?!

Jaja, tillbaka till mitt prat om turkiet. Japp vi åker den 11 Juli och kommer hem 25 juli... fy fan, den klibbigaste tiden på året där, men det struntar jag i bara jag få gosa ner mig med mig älskling i sängen. Jag kommer bo hemma hos honom den sista veckan så det blir billigt och bra för min ekonomi! 2 veckor till, det känns overkligt. 2 glada veckor, 2 veckor som jag verkligen skrattar av glädje, 2 veckor med miljoner kyssar, 2 veckor med semester! Jag ser bara positiva saker med att åka.



Jag och älsklingen

ännu ett roligt inlägg

Hallå alla glada!

Idag har jag jobbat, härligt härligt! Ännu mer pengar rullar in till fler Turkiet resor. Fast för min del blir det nog ändrade planer. Jag slutar jobba på dagiset den här månaden, så ska försöka hitta ett nytt jobb och sen i augusti/ september åker jag till min älskling och är hos honom fram till december. Det är iallafall mina planer p.g.a att det kommer bli så mycket dyrare att åka fram och tillbaka hela tiden. Sen vill jag vara med honom så mycket som möjligt fram till han åker in i lumpen. Min älskling kommer att vara borta i 15 månader då. Men han får iallafall 3 veckors ledigt och då kommer jag stå och vänta på honom. Jag släpper inte en sån här guldklimp. Men vi får se hur planerna blir, jag ska tillbaka iallafall det är en sak som är säker.

Det känns tungt att tänka på att jag inte kommer få träffa honom på 3-4 månader. Men det blir bättre för oss båda. Vi hatar att ta farväl ifrån varandra, det är inte bra för oss att göra det för ofta. Så förhoppningsvis nästa gång jag åker har jag 4 månader att se fram emot med min älskling, det gör mig glad!

Här kommer lite bilder:


Jag och Adem i Manavgat efter att Adem tog med mig på en underbar utflykt.


Adem glassar lite på våran båttur.


En av alla kvällar som vi spelade biljard. Där ser ni hur brun och fin jag har blivit.


Adem kom och överraskade mig med en melon på stranden!


oj oj, vad händer här?!

Så, nu var det slut på det roliga. Om ni har tur får se se mer en annan dag!

Tack för mig


i miss you



Min kärlek!

RSS 2.0