Söndag 24/10-10

Vi är snart inne i månad November, då är det bara 2 månader kvar på detta år, sen är i inne i år 2011. Jag kan inte förstå det.

I fredags tog jag mig till hägernäs strand och hade vinmyskväll med Erik och Mickis. Riktigt mysigt. Satt och snackade skit och skrattade. En del hemligheter avslöjades ;D
I lördags så va ja så fruktansvärt trött, men jag tog ändå tag i mig sälv och dejtade Adem. Han har ändrat sin lediga dag till lördagar istället. Det är både för- och nackdelar. Men det blir bra =)
Efter det tände jag ljus i mitt rum och kröp ner i soffan och kollade tv.

Idag, söndag!
Jag Har inte gjort något speciellt idag. Men min Malin kommer snart förbi så vi skulle mysa lite:)
Jag är så glad för dom vännerna jag har, dom betyder mest för mig!

ERIKA HAR KOMMIT HEM!
Jag fick träffa henne i onsdags, åh det kändes aldrig som att jag skulle få sluta jobba, men när jag väl gjorde det så kom hon förbi. Vi satt och prata om allt hon hade varit med om. Nu har jag alla mina fina vänner här i sverige, nu behöver jag inte oroa mig för att något kommer hända någon!
Nu är det bara Ademoo som saknas. Men det får man väl räkna med ett tag framöver också :(

Nej, nu ska jag bege mig till soffan och kolla tv.
Hörs, pussokram!


Söndag 16/10-10

Jag älskar hösten. Jag älskar att se löven falla, solen skina, kappan på, rosenröda kinder!
Det har varit väldigt fina dagar denna helg och jag kan inte göra mer än att njuta och gå långa promenader :)

Denna helg blev inte som väntat. I fredags tog jag först en lååångpromenad med mamma efter det var planerna att ligga och mysa med tända ljus till idol. Men så fick jag den lysande ideen att åka till Arcadia hotell och hälsa på lite :)
Sen åkte jag vidare till fridhemsplan för att möta upp min kära bror och hans vänner för att ta några öl (cider för min del). Otroligt trevligt var det, kom hem sent mot natta.
I lördags hade jag tid hos fitttandläkaren, det gick bra, fast jag fick reda på att jag har ett hål, FAN! Sen åkte jag hem och samnade på soffan. Mot kvällen tände jag ljus i hela mitt rum och kollade på min älsklingsfilm, Pretty woman, jag blir helt förälskade i Richard Gere!
Julia Roberts är nog en av dom vackraste skådespelerskan jag vet!

Idag ska jag bara ta det lugnt, ta en promenad senare och sen kolla på gossip.
Så denna helg har varit trevlig och lugn. Jag är redo för en ny arbetsvecka! Jag fattar inte hur fort dagarna kan gå, måndagsångest och sen helt plötsligt är det fredag. Jag börjar bli lite rädd för att tiden går för fort. Men samtidigt är jag bara nöjd :)

Igår kom min fina vän Mikaela hem ifrån England, levande... tack gode gud!
Nu har jag bara en till att oroa mig för och det är min älskade vän Erika, jag hoppas att hon kommer hem utan problem NÄR hon väl kommer.... eller OM hon ens kommer hem, hon kanske bestämmer sig för att stanna:P
Jag får hoppas att hon inte gör det.


Jag vill dansa som aldrig förr!


10-10-10 Söndag

Min fina vän Mikaela fyllde 20 år i onsdags så jag firade henne. Tro inte att jag följde med ut på krogen för då hade jag varit död dagen efter, nej nej. Jag åkte hem till hennes nya fina lägenhet och drack lite vin och cider. Mycket trevligt, vi körde roliga lekar, träffade roligt folk, paketöppning. Men när det var dax för festgänget att dra vidare ut så bestämde jag mig för att åka hem. Tur det :)

Jahapp, denna helg har jag mest tagit det lugnt, I fredags tände jag ljus och hade mysigt med mig själv och tvn. I lördags åkte jag hem till min fina vän Mikaela för hon åkte till England idag så jag ville säga hej då. Sen gick jag hem till Erik och hade en vinkväll. Åkte hem sent emot natten.

Dagen i all ära. Idag har jag hunnit med mycket!
Jag hade en morgon dejt med min Turk. Jag sminkade mig för att dra in till stan och träffa upp dom nyblivna stockholmarna, Elin, Linnea och Jens. Jag träffade dom när jag var upp hon min älskade vän Erika. Sen kom jag hem och hade en kvällsdejt med min Turk. OCH OCH OCH jag har sett gossip.

Jag bytte min kappa idag som jag fick utav mamma i namnsdagspresent. Åh, jag hade sprungit runt på 6 olika HM affärer för att hitta rätt storlek. När jag precis skulle ge upp hoppet så hittade jag den, där hängde den, mitt framför näsan på mig :D
Så just nu är jag en lycklig tjej, nästan pinsamt lycklig.



Jag är så kär,
kär i en kille som är brun,
kär i en kille som får mitt hjärta att ploppa ut,
kär i en kille som får mig att bli helt galen,
kär i en kille som får hela min värld att stanna.
Jag älskar min kokosboll!

3/10-10

Ytterligare en månad har paserat. Vi är nu inne i Oktober månad, en trist månad. Eller, alla månader är väl trista nu fram till Maj? Min vinterångest börjar komma och detta år är det värsta. Det kanske är så, ju äldre man blir ju mer ångest får man? Jag fyller snart 21, jag och en kompis hade den diskussion om det var dax att köpa sig antirynkkräm? Eller om vi är dom ända personerna som inte har förstått att man ska föda ett barn detta år? Alla går och blir på smällen!
Jag fyller snart 21, man blir inte yngre med åren och här sitter jag som en dum idiot och hoppas på att tiden ska gå fortare så att man kille i turklandet ska komma ut ifrån lumpen så att vi kan börja någonstans, hör ni hur patetiskt det låter? Förstår ni vad jag skriver? JAG SITTER OCH HOPPAS PÅ ATT TIDEN SKA GÅ FORTARE, är inte det ganska sjukt? Varför lever jag bara inte för stunden? 3/10-10, Det är den sista 3 oktober 2010 som vi någonstin kommer att leva i våra liv. Den absolut sista, och här sitter jag och vill att tiden ska gå fortare, att jag ska få bli gammal fortare, att jag ska få dö fortare. Kan man bli mer deprimerad?

Jaja, iallafall, hösten har dragit med sig en grotesk förkylning till mig, så denna helg har jag spenderat inne i min soffa. Igår tog jag en tripp till stor staden och överraskade Lojsi på hennes jobb, tur att hon blev glad iallafall :D
Annars har jag inte gjort något mer denna helg. Så nu är jag uppvilad för en ny arbetsvecka. Näsa vecka händer det roliga saker, Desperata hemmafruar börjar på tisdag och Grays börjar på onsdag, jag har längtat så mycket!

Jag vill tillängna en tanke till min fina vän Erika, Vill bara skriva att jag saknar dig :)
Jag vet att du lever och har det bra, jag är nöjd!



RSS 2.0