Söndag

Söndag igen!

Herregud vilken intensiv vecka det har varit, massor med julstress, är helt slut efter julen nu. Som sagt så firade jag julen i uppsala hos min morbror och mina kusiner. Jag brukar inte tycka om julen, jag bruka bli deppig... Men den här julen var otroligt rolig och mysig. Vi spelade spel, åt gott och myste med min underbara kusin. Hon fick en barbie docka av mig och det blev hennes bästa vän ganska fort ;D.  Efter maten så spelade vi om "hundrakroners presenten" och då vann jag en laddare till mobilen som man kan ha med sig överallt, haha, jag behöver aldrig vara orolig över att mina batterier ska ta slut ;D

Idag ska jag till täby centrum och "mysa" i den här helvettes julrean. Erik kommer och hämtar mig snart, skönt att få åka bil;). Undra vafan man ska köpa då? smink?underkläder?myskoftor?klänningar? jeans? Det finns så mycket jag vill ha.

Åhhh, igår kom Adem in på msn för första gången, det är första gången jag har sett honom i camen på 50 dagar. En vackrare varelse får man leta efter. Vi satt och pratade i 7 timmar :D Efter det så skulle han på bio. Jag har tänkte lite, som sagt så ses han och jag om 7 månader. Det är 7 gånger man ska få lön, det är 7 gånger som man ska ha mens m.m. Det kommer gå fort :D  

Snart åker Johan och A-K till egyptien och ska stanna 2 veckor. Den skulle inte sitta fel nu i vinterkylan.
Och även idag åker Erika till Turkiet, varför åker alla nu för? Jag hoppas jag hinner träffa Erika innan hon åker så att man får en stor hej då kram. Men om 18 dagar kommer hon hem igen och då ska jag följa med till det berömda Edsbyn och festa loss. Om planerna går som det ska, vem vet... den där kvinnan kanske blir kvar i en vecka till.. HAHAHAHAHA.
Men älskade Erika, detta är till dig ;)
Om vi inte hinner ses innan du åker så hoppas jag att du kommer få dom bästa 17 dagarna i ditt liv. Ge Emrah en kram ifrån mig. Och njut fullt ut nu så ska jag få höra alla smaskiga detaljer när du kommer hem. Jag kommer garanterat ringa när du är där så man får lite att suga på innan ;D MOOHAHAHA.

nej, nu måste jag klä på mig, sitter fortfarande i morgonrocken.

Puss



Familjen, Jag visar BH:n och erika är pckad som vanligt ;D HAHAHA


extra söndag

Nu har jag precis kollat klart på coyote ugly, det måste nog vara en av dom bästa filmerna som jag har sett tror jag :D.

Imorgon är jag ledig, samma sak med alla dom andra dagarna fram tills den 7 januari:D
Jag ska ta en riktigt sovmorgon imorgon och sen ska jag nog ta och försöka fixa som sista juklapparna. Det är 4 dagar kvar tills julafton och den kommer jag spendera i uppsala. Efter mycket om och men så blev det så och jag klagar verkligen inte. Att få se min älskade kusin öppna sina paket med ögon lika stora som pingisbollar och hitta barbiedockor, barbie klänningar, prinsesslott, docksängar m.m. det är en rolig upplevelse. Nu är hon 4 år och har äntligen blivit en männsika. Nu är det bara att väntar på tills lilleman blir stor. 


En bild som Erika tog, riktig häftig. Nu förstår jag varför jag alltid får komlimanger för mina ögon ;D

Nu ska jag gå och läsa...  Hej dåå !

Söndag

Söööööndag igen! =)
Helgen har varit lugn och skön.

I fredags mötte jag upp Mikis och Mallisen. Vi satt och drack tee och rökte. Mysigt mysigt!

Lördagen spenderad jag med mamma och pappa, vi kollade på film och åt gottis. Ringde Erika vid 12 och pratade fram till halv 3... tiden går fort när man har roligt, jag saknar dig! :D

Idag så mötte jag upp Erik och julhandlade. Alla julklappar är snart fixade, sen körde han hem mig. Jag har haft en super mysig dag iallafall. Nu har jag bara 2 julklappar till som jag ska köpa. Det här året tycker jag att det har varit riktigt svårt att komma på saker som man kan köpa till alla. Men jag har hittat riktigt fina saker nu till dom som jag har handlat åt.

Igår tillbringade jag också största delen utav kvällen till att prata med min kära pojkvän som nu har flyttat till istanbul för att fortsätta lumpen där. Han är så glad och lycklig för att vara där så jag kan inget annat än att vara lycklig för hans skull. Han har snart varit i lupen i två månader, det är helt sjukt vad tiden går fort! 13 månader kvar älskling sen är du fri ;D
Det känns ganska lustigt att säga såhär, men om tiden fortsätter så som den har gjort hittills så kommer dom där 13 månaderna inte vara några problem för mig :D

Hahaha, idag fick jag reda på att nästa sommar så vill hela(nästan) släkten följa med och träffa Adem. Det känns bra att dom inte är så emot det iallafall. Det kommer att bli riktigt lyckat om det blir så, vilket jag tror.



3 av 4 familjemedlemmar!

 

Lyckat, duuuuuude ;D


Söndag

söndag söndag söndag, igen!
Veckorna gå så fruktansvärt fort, jag hinner knappt med i svängarna!

I fredags så firade vi min födelsedag och jag hade så fruktansvärt kul. Jag stapplade runt på dansgolvet med mina höga skor och upp på scenen för att visa mina nya dansmoves ;D. Fyllekäkade på donken och även denna gången så jobbade den där otrevliga killen där. Jag försökte även lura honom, det gick inge vidare bra haha! Tack iallafall för en rolig kväll!

Igår så firade vi min underbara kusin som fyllde 4 år. En härlig ålder hon är i nu och jag blir bara mer och mer förälskad i henne. Hahaha hon sa även till mig igår att "Jag är suuuper duktig på att öppna presenter". Kom hem rätt sent så jag gick och la mig fort.

Idag har jag legat och pratat i telefon hela dagen med Erik, han kommer hem på onsdag så då ska vi ta en träff med kaffe och bullar. Har även träffat Mickisen och pratat:D. Har nyss kollat klart på one tree hill och efter det var de gossip girl. kan det bli en mer perfekt söndag?!

Imorgon är det ny jobbvecka, men sen får jag jul lov. Skönt att bara slappa i 2,5 vecka!


En bild på min kära far och min älskade pojkvän!
Karlarna min mitt liv. I sommar så ska vi åka till turkiet igen och då återförenas dom igen. Men denna gången funderar vi på att testa ett nytt ställe, undra om det blir marmaris?! Kanske även en tripp förbi istanbul för min del? ja tack!
Istanbul är ett ställe som jag vill besöka innan jag dör. Hoppas jag inte dör inom 7 månader bara ;)


avslutar med en bild på mig och min pojkvän, en skön dag i oktober!


Min födelsedag !

Ta inte det här som en vana att jag skriver mitt i veckorna! Men idag är det en speciell dag, det är min födelsedag :D

Idag har jag jobbat, sen åkte jag med älsklings Malin och skulle julhandla men det slutade med att jag började kolla på saker till mig själv och det var inte riktigt det jag var ute efter så vi åkte hem. Vi mötte upp Mickisen ochså som gjorde oss sällis. En mysig dag helt enkelt! En sväng förbi systemet hann jag också, blev grattad och gick glatt iväg med mina cider :D

Även min älskade pojkvän ringde idag. Jag trodde han skulle glömma. Men han är smartare än vad man kan tro. Han hade skickat en present för 10 dagar sen som skulle bli postade i min brevlåda. Men det verkar ha blivit försenat så jag får vänta och se vad det är för spännande han har hittat på den här gången. Han hade ringt sin vän och sagt att paketet måste vara framme till den 8 December. Har man inte en för fin och underbar pojkvän?! Vad mer kan man önska sig i livet?!  Det är för gulligt att han har tänkt så mycket, jag trodde att han skulle glömma mig men det hade han GARANTERAT inte :D

Tack för alla fina gratulationer :)


Du är det finaste för mig!



söndag

och jag är tillbaka ;D

Jahapp, ytterligare en söndag. Veckorna går så fruktansvärt fort nu tycker jag, men jag klagar absolut inte det är bara skönt. Helgen har varit lugn, första helgen som jag bara har tagit det lugnt på sen jag kom hem. I fredags mötte jag upp mickisen på hennes jobb sen kom jag hem lagom till idol utröstningen, jag tackar gud för att Kalle gick vidare.

Lördagen spenderade jag med min underbara släkt som kom för att fira mig. Jag fick en massa presentkort på ticket så nu är min nästa resa betald ;). Jag hade gjort smörgåstårtor och prinsesstårtor, fick mycket berömm för det. Är man grym så är man. Sen tittade även min underbara syssling förbi och hans flickvän, det är alltid lika trevligt när dom kommer och bara få snacka lite skit och skratta :). 

Idag har jag spenderat dagen med att dega framför tv:n och läst boken "flickan som lekte med elden". Jag har även pratat med min älskling. Han ringde idag och vi planerade lite. Tyvärr blir det inget Turkiet för min del över nyår. Men det gör inte så mycket, jag har kommit in i vardagen nu och det känns dumt att riva upp gammla sår. Om en vecka så kommer han att få byta ställe då kommer han att få en ledig dag i veckan och då kommer jag få prata med honom och även få se hur han ser ut utan hår, spännande! :D
Saknar honom något så otroligt, ska bli roligt och se om han kommer ihåg min födesedag också, jag tippar på att han kommer glömma haha.

Jag måste också bara berätta att idag fick jag även prata lite turkiska, hahaha dom älskar verkligen mig!

Imorgon är det en ny arbetsvecka som kommer gå galet fort hoppas jag för nästa helg blir det en utgång för att fira min födelsedag och så ska jag även åka och fira min lilla lilla kusin som fyller 4 år.

Tack och hej!


Vackra människa !

RSS 2.0