It's almost that feeling that we have met before !




A moment like this some people wait a
lifetime,
for a moment like this some people search
forever,
for that one special kiss!

Kärlek




 My heart used to be cold
'Til your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful
  !

Utkast: Hej Hej! ...

Hej Hej!
Det var inte igår mina trogna läsare. Jag sitter här hemma och äter toffifee, brutalt gott! Pappa sitter och tjurar i ett hörn för att han inte får smaka. Idag är vi bjudna på middag inne i stan på någon spansk restaurang, så det blir nog en rätt sen natt.

Jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån turkiet, ni har ju faktiskt bara fått sett en bild så här kommer lite fler.
                         


Nu vet jag faktiskt inte om jag vill dela med mig av fler bilder. Ni får väl titta in lite här på bloggen ibland och se ifall jag har lagt upp några fler. När jag ser bilderna så blir jag så lycklig, för jag minns precis allt, känslan, orden och kärleken. Jag saknar min älskling något brutalt men jag vet att vi snart kommer ses igen och jag vet att jag kan lita på honom.

Min älskling hade andra kvällen gjort en överraskning till mig. Han hade bokat bord på queen och bett dom skriva I  <3  YOU på bordet med små små blommor. Så när vi kom dit så hade dom gjort jätte fint med ljus och allt, dom hade även satt en skylt bakorm mig och Adem sär det stog love. Men när vi väl skulle ta bilden så var vi tvungna att ta bort allt så att man kunde se vad det stog, så bilden blev såhär


Jaja, nu ska jag gå och fixa mig, ha det bra !

föralltid



always and forever !

antagligen det sista inlägget innan jag komemr hem

Hej mina kära besökare!
Nu så är allt packat och jag väntar bara på att älsklingen ska komma in på msn, föresten så ringde han mig nyss och sa att han snart skulle komma in på msn och han var så glad över att vi skulle ses imorgon! Min älskling kan göra mig så väldigt glad.om 5 timmar åker vi hemmifrån så jag borde egentligen gå och lägga mig snart.  Igår fixade Adem och Nusse ett hotell till oss fyra, den känns skönt att veta att vi har någonstans att komma till, nu är bara problemet vart vi ska hoppa av med bussen, men det löser sig alltid.

Jaja, men kära läsare... nu ska jag gå och fixa mig för natten och det här blir nog det sista inlägget innan jag kommer hem. Eller kanske några där nerefrån, men som jag har sagt dom andra gångerna så är inte internet det försa jag prioriterat där nere, för er som inte fattar så ska jag spendera hela min tid med älsklingen, han har ju faktiskt tagit ledigt för att jag kommer. Ha det bra !


Puss

RSS 2.0