på återseende Erika :D

Erika har lämnat oss idag med ett stort hål i våra hjärtan..... neeej då, men hon har tyvärr åkt hem. Vi har haft en helt underbar helg med mycket skratt och gammla minnen.

Det började i torsdags då jag hämtade upp henne vid bussen, en stor kram och en liten liten tår höll på att fällas. När vi väl kom hem till mig så slog vi fort på datorerna och började kolla på bilderna ifrån turkiet, vi hade inte sett varrandras bilder än så det var ett nöje att få se hennes fina bilder. Klockan hann att bli halv 1 - 1 efter att vi var färdiga så då bestämde vi att släcka lampan och sova.

Fredagen vaknade jag utav ett ryck och var tvungen att kolla så att Erika verkligen var där, och där sov hon så sött, men inte länge till ;) Jag tog mina fötter i hennes ansikte och då vaknade hon GARANTERAT!! Ensamna hemma så slog vi på tee kokaren och efter det flöt det bara på. Vi började fixa oss inför kvällen som skulle bli en utgång i stor staden. Vi gick först hem till Mickis och sen kom även Sandra förbi. När vi väl kom till krogen så satte vi igång att dricka och dansa. Jag kom på en sak som jag inte själv visste om mig själv, men jag har diabetes ;) Det var ett litet ljug ifrån min sida. Vi kom hem och slängde oss i sängarna och somnade.
Vi fick även två fina telefonsamtal av våra två män. Även dom fick prata med varandra! :D

Lördagen började med spänning, jag visste att jag skulle få se min underbara, vackraste, manligaste vampyr Edward(som jag även får dela med Erika)! Så vi startade med att kolla på twilight. Efter det satt vi som nykära så då var det bara att börja kolla bilderna ifrån turkiet igen. Sen tackar jag mina kära föräldrar att vi fick ta bilen och kolla på new moon. Efter bion slirade vi hemmåt.

Denna dag började med sorg. Det kändes som att jag skulle lämna av Erika vid bussen i turkiet. En klump i magen som aldrig försvinner. Usch och fy och blää för det. Jag följde med henne till bussen och vinkade av henne. När jag gick därifrån var det nära att en tår fälldes igen, hjärtat började pumpa lite extra. Men nu är hon borta :(
Men nu ska vi försöka hitta en helg där jag kan komma till dig, snart snart snart hoppas jag !!!!! Så vi säger inte "hej då" vi säger "på återsende" :D

  



Hej då


sjukling

Idag är jag sjuk så jag stannade hemma ifrån jobbet. Är jätte förkyld och snurrig i huvude, bara jag inte har åktpå svinis, men med min otur slår det väl aldrig fel. Idag fick veta hur mycket jag fick i lön, oj oj oj säger jag bara ;) det sitter bra på kortet nu innan jul:D Någon som vill julhandla? Den här gången ska jag börja tidigt med  att köpa julklappar, brukar vara en höjdare på att börja i sista minut.

Igår pratade jag med min älskling igen. Åh jag blir alldeles lycklig i hela kroppen när jag får prata med honom. Om jag hittar en billig resa över nyår till Istanbul så åker jag nog dit. Jag och Erika kollade lite igår och det så lovande ut ska jag tala om. Men ingenting är bestämt än och jag ska som sagt inte hoppas på för mycket. En lite nyårs kyss skulle inte sitta fel. Istanbul ska tydligen vara väldigt häfftigt under nyår, så det skulle vara en upplevelse.

neej nu ska jag gå och vila lite. Hörs en annan dag...



You're my key to survival.

kommentar

tessan: PINSAMT, tror du på allvar att han e dig trogen?!
VAD vet du vad han har för sig när du inet är där...

Svar: Vet du vad din pojkvän gör när han åker hem ifrån jobbet? Eller när han säger att han ska åka hem till sin familj? eller vad han gör när han är ute med grabbarna på krogen? Du vet precis lika lite om din pojkvän som jag vet om min pojkvän. Skillnaden är att min pojkvän bor i Turkiet. Det handlar om ärlighet och tillit till varandra.

Puss

Lördag

Tillbaka, än är jag inte död ;)

Igår var jag ute på krogen, fy fan vad jag har ont i fötter och ben idag, jag dansade och dansade och dansade... jag tror inte att det finns något stopp för mig när det gäller det. Sjukt kul hade jag iallafall. Ni kanske förstår varför jag har ont i fötterna när jag dansar i dom här skorna

 

Imorse vaknade jag utav att min älskling ringde, så det var en perfekt start på dagen. Han berättade om en dröm han hade haft, om en person som är lite annorlunda.. hahaha stackaren, det måste ha vart en riktig mardröm. Sen berättade han även om lumpen och om hur han skulle ta ledigt och grjer, ingenting är planerat än men så som det ser ut nu så ska han inte ta något ledigt så att vi får en månad tillsammans i sommar. Det kommer vara den bästa månaden..Vi klarar allt och vi kommer vinna det här, jag är helt säker på det för jag älskar honom något så otroligt mycket!

ÅHHHH PÅ TORSDAG KOMMER ERIKA HIT !
Jag är så glad, nu ska vi ligga och prata hela nätterna. Sen ska vi byta bilder, vi ska ta ett krogbesök i storstaden, sen ska vi även på bio! hela helgen är planerad det kommer självklart vara mycket prat och skratt!




Du är det absolut vackraste jag vet, det finns ingen som du!

Saknar....

Jag har jobbat hela veckan, bra gjort Jennifer!

Veckan har gått grymt fort för min del. Jobb, jobb, jobb.. men det är bra, då har jag en redig summa till turkiet nästa gång jag åker ner. När det nu blir?! Jag pratar med Adem igår och han skulle kolla om han kunde ta ledigt till nyår, om inte det går så har vi bestämt att han ska fortsätta lumpen fram till Juli. Det är 8 månader tills jag får träffa min älskling, men då får vi hela en månad tillsammans och det tackar man ju inte nej till! Men jag skulle heller inte tacka nej till att få en nyårskyss. Jaja, vi får se hur det blir och jag tänker inte hoppas på för mycket.

Idag känner jag mig trött och sliten, men jag ska försöka få i mig lite mat och sen bege mig till Lojjsan, vi får se hur det blir med det.

Jag sknar Erika något så otroligt. Jag saknar Turkiet galet mycket. Jag saknar våran lilla familj grymt. Jag saknar alla galenskaper vi gjorde. Men nästa vecka hoppas jag Erika kommer hit så får vi mysa och prata OCH byta bilder. Sen kanske man tar en sväng i storstaden också?! Om man räkna ihop alla våra timmar som vi har pratat i telefon så lovar jag att det blir upp mot 50 timmar, OCH då har jag bara vart hemma i en vecka;P


En bild på mig och adem när vi var i Alanya och hälsade på!

Jag älskar dig!


Måndag

Nu har jag kommit hem efter 6 veckor i paradiset. Jag har haft det heelt underbart men att säga hej då var inte det roligaste. Det kändes som att någon stod på mitt hjärta medans någon annan satte in knivar i det.

Det har varit en helt otrolig känsla och jag har fått upplevt så mycket nytt som jag aldig kommer glömma. Jag är stolt över mig själv att jag tog denna risk att åka ner helt sälv.

Adem har åkt in i lumpen nu och jag trodde inte att vi skulle få prata på 2 månader, MEN IDAG RINGDE HAN MIG!!!! åhh, mitt hjärta blev helt igen när jag hörde hans röst. Han lät glad och då blir jag glad också! Det känns bra att vi kan prata varje dag om vi vill, innan trodde jag inte ens att jag skulle få höra hans röst, att jag inte ens skulle veta om han var vid liv.
15 månader är lång tid men jag veet att vi kommer klara det och när vi har klarat det här så är vi starkare än sten som Erika skulle ha sagt:D

Herregud, jag kan inte sitta still nu... jag är så lycklig!


Tack älskling för att du finns!


RSS 2.0