Torsdag 31/3-11

Jag har inte uppdaterat på länge, jag har har haft fullt upp  här hemma.

När jag åkte hem ifrån turkiet sist så var jag inte ett dugg ledsen för jag visste att Adem skulle komma två dagar efter mig :D
Så nu är han här hemma, en helt otrolig känsla. Jag hade väntat på den dagen i 2 års tid, då jag skulle få stå på arlanda och vänta in min man. Riktigt så gick det inte till, han fick vänta på mig pga att jag slutade jobba halv 5. När vi satt i bilen påväg hem så var jag tvungen att nypa mig själv i armen för att vara säker på att det inte bara var en dröm.

Första kvällen kom Erik och Vickan hem till mig för att träffa honom. Sen har dagarna bara rullat på. Han har varit här i 2 veckor och 4 dagar nu och allt känns så naturligt. Han har skaffat sig lite kontakter och han trivs som fisken i vattnet här och ingen är lyckligare än jag!

Vi har även varit på Mickis studentskiva, tyvärr så jobbade jag dagen efter, men jag skulle aldrig kunna missa hennes skiva!

Medans jag jobbar om dagarna så pluggar Adem lite svenska. Han har lärt sig väldigt mycket på den korta tiden han har varit här. Läskigt, snart börjar han förstå vad jag säger ;)




Nu är planen att jag ska mysa ner mig i sängen med mig man och somna i hans famn, underbar känsla!

RSS 2.0