kissekatt


haha igår åkte jag runt o runt o runt o runt kändes det som. Jag var inne i stan och träffade min Lojji, härligt att få prata. Sen lite senare så åkte jag till åkersberga och gick hem till Terri där Johan också var. Dom satt och drack öl och jag smuttade på ett glas vin, men jag bytte ut vinet till vatten efter ett tag! Sen hade jag turen att Mickis var i berga på någon fest så jag fick åka med henne hem, vilken lyx, körning fram till dörren får man inte varje dag.

Ikväll ska jag hem till Lojji igen och ha myskväll, vi ska laga middag ihop och sen fixa oss lite, alla har ju sina behov. Vi skulle nog slå till med Benjamin Buttons otroliga liv också, jag har velat se den så länge!! 

Adem överraskade mig igår, men vi får se hur det blir med det. Kanske, kanske inte, det skulle iallafall vara väldigt mysigt! Man märker verkligen att han bryr sig om mig!

Nu ska jag äta frukost och sen förbereda mig mentalt för att åka in till stan.



Puss

































Lovisa, känner du igen kattjäveln?;)

kvällen är kommen

Nu är jag hemma, har vart och hälsat på lilla Lowe. Jag och mamma hade en helkväll, åt middag på donken och sen åkte vidare, vi pratade mycket och det kändes väldigt skönt. Känns som att jag har vart runt i hela Sverige idag. Har ni sett att Big Brother 2003 går i repris nu för tiden, det börjar om 10 min så jag ska börja ta bort sminket och bädda ner mig.

Idag träffade jag min kusin. Vi bestämde att hon skulle komma och sova hos mig någon dag så skulle vi åka pulka sen gå ner till ica och köpa godis, sen skulle vi bädda ner oss i soffan och somna till Mamma Mia. Sötunge!

Tänk att så lite kan göra en så glad, min underbara pojkvän sitter just nu och kärleksförklarar sig för mig. Jag saknar honom något så otroligt. Att jag skulle känna såhär är helt sjukt, jag utav alla människor. Jag trodde inte ens att jag kunde bli kär. ;D


God natt

perfekt

Jag är helt slut, dagen har vart händelserik. Eller på sätt och vis. Tessan kom och hämtade upp mig idag så åkte vi hem till henne. Första gången jag fick åka med henne när hon körde och första gången som jag fick se hennes lägenhet, väldigt fint var det så hon kan ju förbereda sig på att jag kommer bosätta mig där snart!

Ja, vad har jag gjort mer i helgen? I fredags satt jag barnvakt, eller det kanske inte var så mycket barnsittning, väldens lugnaste unge som somnade in rätt fort! Jag har tagit det lugnt bara men ändå inte haft en lugn stund.

Igår ringde Adem mig, men vi hann bara prata i 10 minuter innan det bröts, då var pengarna på hans mobil slut. Tillslut ringde jag upp honom och så pratade vi lite längre. Men det är väl ändå tanken som räknas?! Får se om han kommer in på msn idag. Jag har kommit in i en period som jag saknar honom sjukt mycket och bara tänker på honom hela tiden. Men är det så konstigt när man har en pojkvän som bor i Turkiet?! Jag menar det är ju självklart när man inte har träffats på 4 månader. Jag tycker vi är perfekta ihop, vad tycker ni?


my life would be so much easier if you could be in my life forever!

åh så långa nätter






<3<3






Gratisbio



Bli medlem här så kan ni spara ihop till bio biljetter eller presentkort till olika butiker. Det är väldigt lätt att få poäng, jag har redan tjänat ihop till 87 poäng. Slå till!

www.gratisbio.se/rss.php?UserID=143259


uuussscchhh

dkwqpefjdwkenfvjo

fixar och trixar



Det bästa jag har!

jappp perfekt

Dagen har vart helt okej, min kära far fyller år idag så vi har  haft lite folk här hemma. Men runt sex så pallade inte jag och Anna trycket, så vi drog ner till henne. Vi satt där och mös med turkisk tee. Nu sitter jag här och har precis pratat klart med min älskling, jag saknar honom och just efter att ha hört hans röst och allt han sa gör det inte lättare. Varför är inte jag där? Men samtidigt blir jag så varm inombords när jag tänker på att vi ska snart åka ner och då får jag tillbringa 3 hela veckor med honom.

Jag vill att anna ska sova här inatt men jag lyckas nog inte, hon är den ända som förstår hur jag känenr just nu så det skulle vara skönt att få prata av sig, även om vi redan har sagt allt 7 miljoner gånger. Men jag blir lika glad iallafall!

Jaja, isåfall får det bli en rulle, ska försöka rota fram en rolig film.



hej då

I've been searching for you






I must be the happiest girl in the world!

Familjen är det bästa



 

Är inte jag och Anna rätt lika på den här bilden? Vi är som en ända stor lycklig familj, som Anna skulle påstå. Det ända som skiljer oss är väl bara ögonfärgen, hon har bruna ögon och jag har blå, hon går snett med fötterna och jag går perfekt, jag har långt och slitet hår och hon har kort och svinto hår, hon har negerläppar och jag har inga alls, jag har inga bröst och hon har gigantiska. Men annars är vi väl rätt lika?;D
Men hon är ändå bra på sitt sätt!

Hahaha, en sak hon sa när vi var ute och gick för några dagar sen var
 "Jag skulle hellre vilja kunna dansa än att kunna flyga" 
aaa men vilken tur att du kan flyga då svarade jag! haha pucko!

Även fast vi är med varandra varje dag så har vi fortfarande lika kul och nu har det börjat gå så långt att vi säger varandras meningar. Men om man tycker om att vara med varandra, varför ska man då låta bli för att folk stör sig på det?!


memories!



Jackson Five from a car stereo singing "I want you back, want you back "
just a year ago I would have danced so crazy
and now I think I wanna get back on that track
if I only could relax in this confusion
if I could dance with you the way we used to
and shake my hips to the revolution
if I could be naive again


bang bang

Hemma!
Idag åkte jag till Täby för att träffa Tessan, mysigt var det! Hon skulle hämta ut sin telefon och sen skulle hon äta. Jag gick upp så sent idag så jag åt en stadig frukost så jag var inte speciellt hungrig. Sen gick vi i olika affärer och kollade, jag har hittat den perfekta presenten till Adem, han har ju trotts allt fyllt år och sen är han helt underbar så han är värd den.

Jag är lite smått nervös för första dagen på mitt nya jobb, men det ska samtigt bli väldigt spännande. Vad ska jag ha på mig? äh, jag ska bara vara mig själv och se vart det leder någonstans. Sen så rullar pengar in på kontot och det ska jag njuta utav! Jag tycker allt verkar flyta på rätt bra just nu, lite segt bara att vänta tills Maj då jag får träffa min pojkvän. Men det kommer nog gå rätt fort! 

Min käraste vän har blivit sjuk, magsjuk. Jag tänkte ringa henne snart och höra hur det är med henne!






det börjar lösa sig!

dålig uppdatering, jag vet!

Men snart tänkte jag ta mig i kragen och gå till macken. Imorgon är min sista lediga dag på mitt arbetslösa liv ;D

Jag var på anställningsintevjuv igår och jag fick det!!!!!!! Men jag har ju jobbat lite iallafall, allt är fixat till min resa och vi åker den 2 maj, jaa jag vet... det är lite mindre än 3 månade kvar men det känns ändå skönt att allt är fixat! Sen när lönerna kommer in så ska jag åka och köpa mig en skit fin klänning, testade den igår och jag mååste ha den!

På måndag ska jag till jobbet, fan va skönt det känns att säga så... vi ska skriva lite papper och andra småsaker sen är det bara att starta. Det kändes verkligen bra när jag pratade med dom igår och jag hoppas att jag kommer trivas, det känns inte helt omöjligt. cashen rullar in som det ska, det går bra nu!

Jaja, nu ska jag börja fixa mig... ha det bra !


varje sekund är ett minne





Jag saknar dig!

RSS 2.0