icke icke

det blev aldrig Eriks landställen den här helgen. Min morbror och hans familj kommer hem hit imorgon coh ska fira mamma och då ska jag även få något av honom eftersom jag tog hand on Maja, hihi undra vad det kan vara, någon användbart till turkiet?!:D

När jag hade slutat idag så gick jag hem och tog fram min underbara bok och började läsa. Men sen kom mammsen in och frågade om vi skulle sola, självklart svarade jag! Dom på macken älskar mig, dom lyser upp så fort jag visar mig.

Sen pratade jag med min älskling igår och förhoppningsvis så kommer han samtidigt som mig till flygplatsen så åker vi tillsammans hem. Haha hem och hem, men hans hem! Men jag ska inte hoppas på förmycket, han skulle se hur det gick med hans jobb o.s.v.

Nä nu ska jag gå ner och läsa igen, undra om jag hinner läsa ut boken i helgen?! Jag är sjukt duktig på engelska, bättre än jag kunde tro !!


Saknar dina kyssar!

smider mina planer!

Maddis kommer hit, JIPPIIII!

Jag har legat och sovit nu i en timme, jag fattar inte varför jag är så trött. Kanske börjar bli sjuk? Jag har jätte ont i huvudet. Men imorgon är det fredag och sen helg, jag tackar gud!

Min kära pojkvän hade ringt inatt, hmm frågan är vad han ville?! Han kanske skulle berätta att han kommer samtidigt som mig till flygplatsen, hihi kanske, kanske inte!

Igår lurade mammsen i mig att sola solarium. Hon har tjatat på mig länge nu så för att få tyst på henne så gjorde jag som hon sa. Det var skönt men jag saknar mitt gammla hak, där kunde man samtidigt ligga och lyssna på musik för det var en inbyggd radio i solariumet. Men det duger :) Om jag får cancer så är det halva hennes fel ;)

Jag funtar på att följa med pappsen och handla idag så att jag kan köpa mig en ny bekini utan band så att man blir brun överallt. Jag har sett en jättefin på Stadium. Får se!


Hej då


sommar, sommar och sol!

ooooohhh 11 dagar kvar.

Jag vill bara berätta att jag har börjat läsa boken och det går riktigt bra, över förväntat! Den är grym, jag läster hela tiden fram till halv 5 då kom Maddis hem hit. Mysigt att bara få prata av sig! Dela lite hemlisar!

Nä, nu ska jag fortsätta läsa :)




Jag tycker faktiskt lite synd om dig! =)
Gud straffar somliga med desamma?

eld och djupa vatten

Hem ljuva hem!
Nu är alla saker fixade och klara inför resan, allt är köpt! Skönt att det är över nu så att man inte står där sista dagen. I helgen hade jag inte haft tid för jag ska förmodligen till Eriks landställe. Härligt att bara få komma bort från alla idioter och bara vara för sig själv(jag menar ju självklart inte mina vänner).

Jag funderar på att ta fram min resväska och lägga ner mina underbara klänningar och sånt som jag inte kommer använda här i Sverige. Jag kom på en sak idag, det är nästa vecka som jag åker. Nu kan jag t.o.m börja säga "nästa vecka", känns jätte konstigt!

Jaja,nu ska jag gå och kolla in mina nya saker sen ska jag njuta resten av kvällen, kanske läsa en bok?!

mycket skratt

Sådär, då är man hemma igen.
Jag vaknade upp imorse på toppen humör och kände att jag ville inte vara i den här hålan mer. Så jag slog en pling till min kära vän Erik och frågade om han ville ses och till min stora förvåning så ville han det efter en fartfylld natt. Vi möttes och gick runt lite, vi skrattade mycker! Sen gick vi hem till honom och kollade på Twilight och för er loosers där ute som inte har sett den, SE DEN!!!! En grymt bra film som man inte kan ogilla. Jag blev helt förtrollade efter 5 minuter så jag har lånat boken av Erik och ska läsa. Men det är ett problem, den är på engelska. Men jag kommer klara det, jag känner det och då har jag något att läsa på flyget till Turkiet. Håll tummarna för mig, jag ska börja läsa den redan ikväll så att jag kommer in i boken, det kommer gå segt!

Oj ser man på, fick precis ett sms av min kära pojkvän. Jag älskar hur han stoppar in svenska ord i det han skriver haha. Nä, nu ska jag nog ringa honom. Hans sms gör mig ännu mer pirrig i magen och jag måste lugna nerverna lite genom att prata med honom.


JAG SAKNAR DIG!

toalett misstaget!

Igår var väldigt mysigt, vi satte oss på ett ställe med skön musik och schysst personal. Haha Erik skulle väl inte påstå det. 
Precis när vi kom dit så var jag tvungen att gå på toaletten och dom som känner mig vet att jag HATAR att gå på andras toaletter förutom min egen där jag vet att låset funkar. Iallafall, jag tänkte att det kan inte vara något problem med en toalett där så många går. Jag låste dörren och för att se så att den var låst så tröck jag ner handtaget en gång och dörren var INTE låst (tur att jag inte hunnit sätta mig). Men jag låst igen och då fukade det. När jag hade tvålat in händerna och tvättat av dom så skulle jag öppna dörren OCH DEN GÅR INTE ATT ÖPPNA!!!! vafan ska jag göra nu, jag brukar ju alltid ta med min min mobil ifall en sån här sak skulle hända så att man kunde ringa den som sitter och väntar på en. Jag vrider och vrider, jag känner hur tårarna är påväg, haha. tillslut hörde jag KLICK, yees dörren gick upp och jag sprang därifrån. Nästa gång jag gick på toan så tog jag med mig telefonen.

Jaja, Vi hade det trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Skönt att få prata av sig men en vän som jag har känt i 19år och som man kan vara helt sig själv med utan att känna sig konstig.



Nu ska jag nog gå och kolla på tv och somna in lite fint !

Pussss


Ändrade planer

Vi bär av in mot storstaden istället!

Hur gamma är du?!

16 dagar, oooohhh!

Kom precis hem från jobbet! Idag har det vart en rolig dag på jobbet tycker jag. Fick flytta över till en annan avdelning, det är alltid lika kul! Idag fyller min kära mor år, hela 45år. Jag och pappa hade handlat en klänning till henne, superduper fin. Sen hade jag ju en tanke bakom det hela och det var att hon skulle ha på sig den när vi åker till Turkiet i sommar, hihi man får inte vara dum! Sen fick hon lite andra saker också, hon blev jätte nöjd!

Ja, och idag ska jag förmodligen träffa Erik, det var ett jävla bra tag sen. Vi ska förmodligen dricka lite öl i norrtälje, men jag vettefan om jag orkar. Måste ju först och främst fira mammsen! Men det är ju en perfekt dag att sitta på en uteservering. Åhh jag har så mycker vårkänslor just nu, allt bara pirrar i magen. Men det kan ju också bero på att det bara är 16 dagar tills jag får träffa min älskling.


I was born to tell you I love you!

18181818181818

18 dagar kvar, BARA 18 DAGAR KVAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha för andra som läser det här så kanske ni tycker att det är länge, men tänk då på att jag har räknat ner dagarna ända sedan november när jag kom hem. Det är ett tag och nu är det 18 dagar kvar, det känns helt sjukt!
Jag blir så jäkla glad varje morgon vid halv 9, när jag kollar så finns det alltid ett sms av Adem, det slår aldrig fel!
Igår köpte min kära pojkvän sig ett hus, han var helt till sig när han berättade det. Härligt, då får man bo gratis när man ska dit. Sen kommer jag, Thea och Ibrahim dit en vacke dag!

Meen iallafall, imorgon börjar jag halv 8, usch... det gör mig spyfärdig! Men somsagt, det ger ju pengar och det ska man aldrig klaga på.


Pussssssssssssss

underbar man

Åhh, nu känner jag verkligen längtan. Jag var precis inne och kollade och min biljett har kommit, ett steg närmare Turkiet nu. Snart sätter jag min fot på planet.

Igår när jag pratade med Adem så hade han planerat en dag till oss två, han vill ha en mysdag och bara vara hemma hos honom och ligga i sängen, tända ljus och beställa hem mat. Det sjuka var att det var min idé från början, men jag hann inte säga den till honom förän han gjorde det. Kan man hitta en mer perfekt pojkvän?! Tror inte det. Jag blir så glad över att höra hans röst. Hahaha vi har t.o.m börjat fylla i varandras meningar, sjukt nog! Det kommer bli helt underbart att bara få spendera tid med dig, gå promenader på stranden, äta middag, bada, sola, skratta och mysa. Det låter helt u n d e r b a r t, visst?!



jaja, 20 dagar är ingenting om man tänker på hur länge jag nu har väntat!


....

pinsamt


du kan gå, jag vill inte ha dig

Dagen igår var mysig, en dag för mig själv och mina tankar!
Jag åkte in till storstaden och satte mig vid vattnet med en glass i handen och bara tänkte, tänkte och tänkte! Det var otroligt skönt att bara vara för sig själv och försöka komma fram till svar på saker och ting. Men jag lyckades nog inte riktigt. Eller det jag vet är att jag inte ska lägga ner all min energi för att försöka fixa något som redan är så söndertrampat. Om man inte kan ge respekt så ska man fan inte ha någon heller. Men tro mig, det kommer slå tillbaka på dig en dag och då kommer jag stå brevid och skratta och inte tycka synd om dig!

Så, till något roligare. Idag är det påsk, härligt. 22 dagar kvar och det får hela min mage att pirra! I mitt påskägg låg det pengar som mammsen hade växlat in till turkisk lira, haha min mamma är allt bra hon! Nä nu tänkte jag ta en promenad med dollan och sen duscha. Idag 12:10 på på 3an börjar rädda willy 3, jag älskar dom filmerna och gråter alltid en skvätt.






Pusss

men gumman lilla

HAHAHAHAHA jag tror aldrig att jag har skrattat så här mycket på länge faktiskt!

Anonym:
samma bild två gånger i rad? varför inte bara skriva på svenska? eller är du turk eller?


Oj vad jobbigt det blev med samma bild två gånger efter varandra, sluta läs om det är så tragiskt!  varför är du nyfiken på vad jag skriver på turkiska? någon nyfiken jävel där ute som är otroligt sugen på att höra smaskigheter om mig, vem kan det vara? Inte så svårt att lista ut ska du se.  och Ja, man kan faktiskt nästan tro att jag är turk! Vem vet, en dag kanske det skulle slå in, eller kan man bli turk bara sådär?!

Ha det bra gott folk!

Le och njut, om 28 dagar är jag där igen!

RSS 2.0