.







Tjuhuu

En liten uppdatering sitter väl aldrig fel.
Jag och Anna har nu bokat resa till Turkiet, vi vägrar ge upp ;D. Vi åker 2maj och är borta i 3 veckor. Det känns skumt att få vara med min min älskling i 3 veckor. 3 underbara veckor som jag får vakna upp med honom, få skratta med honom, få pussa på honom! Planet går 19:00 och anländer till Turkiet 00:00 sen att ta oss ifrån flygplatsen blir en annan gåta. Det gick inte att boka transfer, men vi får väl ta en taxi= två dagar utan käk! ;D

Jag är så glad, men samtidit så är det mer än 3 månade kvar. Då har vi vart borta ifrån varandra i ett halvår men kärleken är stark! Dåligt taggade vi kommer vara när vi hoppar av planet oh ska hämta ut väskorna, jag tror att jag kan blunda denna gången och ändå komma rätt, vi var ju som sagt vart där 3 gånger förra sommaren/vintern.

       

Det här är bilder ifrån när vi var var i turkiet i september. Tänk så roligt man kan ha på bara två veckor och jag är glad att jag fick uppleva det med min bästa vän också. Jag längtar och längtar tills jag får ha så kul igen. Men den jag saknar mest till är nog min underbara pojkvän=)


puss&kram

Idag är jag glad








Full rulle

Då sitter jag här igen. Idag har jag jobbat, det var riktigt kul, trivs som fan! Pengar rullar in som det ska, det går bra nu! När jag kom hem så duschade jag och självklart ringde Maddiz mitt i allt, men det gjorde inget! Hon kom hem hit så vi satt vi och pratade lite sen gick vi ut på en promenad, skönt skönt! Imorgon ska vi till täby och kolla rean, men frågan är ju ifall det finns några snygga kläder kvar? aja, det återstår att se, sen ska vi äta på mitt älskade sandys, har saknat det kan man bli mer glad än mig?!

Min kära pojkvän åker till istanbul inatt, nu får han börja jobba igen så att han kan skicka lite pengar till mig ;D. Snart så ses vi älskling! Det är inte "långt" kvar, 94 dagar. Men förhoppningsvis så går det fort, jag har lite planer så jag hoppas hoppas.

Njaa, nu ska jag nog gå och lägga mig, imorgon blir det ännu mer jobb.
Ha det bra!



Avslutar med en bild på min och Maddiz. Väldigt gammal men det är faktiskt den ända bilden jag har på oss två !


det finns dom som kan föda i taxin

Gårdagen var väldigt mysig, åkte till Norrtäje och mötte upp Tessan. Vi satt och pratade och planerade. Sen när jag kom hem så kom jonathan och hämtade upp mig så åkte vi hem till honom i hans nya stuga, jätte fin! Där spelade vi TP och pratade, vi förlorade rätt hårt och dom som känner mig vet hur dålig förlorare jag är ;)
Sen skulle jag åka hem och då känner jag hur illa jag mår, trodde jag hade blivit smittad av den där jävla vinterkräksjukan, men idag känner jag ingenting.
Hahahaha, det skönaste igår var "VEM HAR DU ÅKT BIL MED"....."Nä men seriöst, vem har du åkt bil med?" HAHAHAHAHA

Nä nu ska jag gå och ta mitt pencilin och sen gå och kolla på tv och bara slappa hela dagen, imorgon blir det jobb och 2 veckor frammåt :D
Vem vet, vi kanske hörs senare.






























Love




In everybody's life, there are sketching somebody,
a person that you love more than you love anybody eals,
sometime we are lucky have to be with them,
sometime we are unlucky have to be without them,
but with or without them,
we always love them











RSS 2.0