Tisdag 13 April

Förlåt för otrolig dålig uppdatering.
Jag får väl skylla på vädret, sol är en bloggares värsta fiende ;D

Det har varit helt otroligt väder och jag har bara myst i vårsolen. Man känner hur vårkänslorna börjar komma fram sakta men säkert. Jag har så mycket kärlek inom mig som jag bara skulle vilja ge bort till människor som känner sig ensamna och förstörda. Jag skulle även vilja svepa in min underbara fästman med denna kärlek, krama om honom hårt och berätta hur mycket jag älskar honom. Jag säger det varje dag men tyvärr kan jag inte krama honom, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Han har varit i lumpen i 6 månader nu och det har gått väldigt väldigt fort för mig. Snart kan vi börja planera våran framtid! Jag skulle kunna skriva 100 sider om min kärlek till Adem, det finns inget stop på mig. Men jag väljer att avsluta här för denna gång.
 
Erika är nu hos sin kärlek nu och jag hoppas hon har det grymt bra! Smaskigt skvaller får man höra när hon kommer hem igen :D

Idag har jag hängt med Malin, hon har fått en ny bil så vi slirade runt lite. Jag köpte en födelsedags present till min underbara älskade mor som fyller år på lördag eller fredag? Jag är sämst på att komma ihåg födelsedagar.Men jag tror hon blir glad över min present, det är de viktigaste!


En bild ifrån november förra året, några dagar innan jag skulle åka hem.
Jag vill bli sådär brun och fin igen, nästa gång så blir det att steka för fulla muggar!

Neej, nu måste jag slagga, detta inlägg var för dig Mickisen... Jag hoppas du blir NÖJD!!!!

Söndag 4/4

ännu en söndag, när ska dom här söndagarna försvinna egentligen? Jaja, jag är ledig fram tills på torsdag så det blev en riktigt långhelg för mig. Det tackar jag gudarna för. Jahapp

I fredags så var jag ute på krogen med Mickisen och Alex, dansade loss skrattade och drack... Jag har gått och fått ont i halsen och förkyld, MEN VAD GÖR DET OM HUNDRA ÅR?

I lördags så låg jag sängliggandes... senare emot kvällen så träffae jag Maddisen. Vi åkte till donken och tog något litet att äta. Vi mötte upp lite gammla rävar som man inte har träffat på ett tag. Alltid lika trevligt, jag kom hem runt 3 på morgonen. Vi fick sitta inne i Linas och Jimmys fin fina lägenhet så jag står stilla med min förkylning inte bättre och inte sämre.

Idag vet jag ej vad planerna är förutom att jag måste prata med min fästman ett tag =)
Sen var det prat om att det blir vallentuna idag igen på en vinkväll. Vi får se hur det blir med allt.

Om 2 dagar har jag och Ademoo varit tillsammans i 1½ år... Tiden går så otroligt fort och nästa år kommer Adem ut ifrån lumpen, då är det bara att börja planera våran framtid ihop, på riktigt.

HAHAHAHAHA jag skrattar alltid lika mycket när jag ser dom här bilderna. Bild nr 1 som jag tog på Adem. Jag tycker jag var skit rolig för han stog verkligen och försökte hitta den rätta ställningen på hans kropp för att det skulle se så bra ut som möjligt. Så tog jag bara en bild på hans huvud. När jag visade bilden så AS GARVADE jag och Adem började beklaga sig över att jag var så dålig på att ta kort och allt var det var. Han tyckte iallafall inte att det var speciellt kul.




Och min underbara pojkvän med så otroligt mycket HUMOR skulle ta en bild på mig och tar en precis likadan bild? vad är det för något? kan folk aldrig komma på sin egen grej? aja, det som var kul iallafall var att den här gången så trodde han har jag hade "glömt" bort bilden som jag tog på honom och att jag hade "glömt" bort hur arg han blev över den bilden. Så nu var det hans tur att få skratta lite åt bilden på mig. Jag bjuder på den älskling... Jag älskar dig iallafall!


RSS 2.0