Söndag 16/1-11

Söndag igen!

I fredags slutade jag tidigt... och tidigt för mig är kvart i 4;). Jag begav mig till systemet och sen hem till Malin där kvällen skulle börja och sluta med några glas vin, trodde vi! Madde, Sanna och Maria var hemma hos Madde och hörde om vi ville komma dit och föra med dom innan tegel. Eftersom jag ogillar tegel starkt så tyckte jag att det lät som en strålande idé. Vi hade skit trevligt! När klockan började närma sig tegeldax så försökte dom övertala mig. Jag stog emot ett bra tag. Men inte förän jag går innanför dörrarna på tegel så förstår jag att dom hade lyckats! FUCK!
Fina Mickis var även där och hon fick väl en chock att se mig på tegel!
När jag väl kände att det snurrade lite för mycket i min lilla hjärna så begav jag och Malin oss till donken med hennes mamma. Många saker sas i bilen och jag hoppas inte att Malins mamma blev allt för trött på oss ;D

I lördags vaknade jag upp, som vanligt helt död! Jag gick upp och hade en dejt med Adem. Erik hörde av sig och ville bjuda på tacos och ett glas vin, hur kan man tacka nej till det?! Men vi avslutade kvällen tidigt, klockan 1 låg jag nerbäddad i min säng redo för att sova.

Idag är det söndag och jag har absolut inga planer. Funderar på att hyra mig en film och göra en fruktskål och mysa ner mig i soffan :)


Jag vill vara brun igen!

Söndag 9/1-10

Ja, så var det söndag igen. Imorgon väntas jobb, känns bra att få tillbaka lite rutiner. Just ju har jag vänt på dygnet men imorse gick jag upp vid 9 så jag hoppas att jag somnar skapligt tid ikväll.
Jaha, fredagen kan jag beskriva med 3 ord: JAG ÄLSKAR DOVAS!
Lördag: sov och hade dejt med den finaste personen som finns för mig! Sen även ett 2 timmar långt samtal efter det, jag kan inte få nog utav honom.
Söndag: Började ett mysigt samtal med min fästman, 2 timmar långt igen! Sen åkte jag och mamma och shoppade loss. Fin fina kläder!

Adems lumpen är snart slut och INGEN kan vara gladare än vad jag är! Så om jag får ledigt utav jobbet så blir det nog en resa ganska snart ner. Jag måste få hålla om honom, 6 månader utan honom håller på att göra mig galen, fast jag måste medge att det ändå har gått brutalt fort! Jag tackar jobbet för det. Trivs som fan och barnen är så fina!

Linnéa åkte till Thailand igår, KUL FÖR HENNE!
Och finaste Erika åker till Turklandet imorgon, jag är inte alls avundsjuk, nej nej, varför skulle jag vara det? ;)
Men jag vet att hon kommer att ha det super bra och det gör mig glad.


Det är du och jag i vått och torrt!


Söndag 2/1-10

Då har vi börjat på år 2011. Känns lite konstigt att säga att det är 2011 nu. Men man lär sig väl som alltid.
Även fast jag har haft ett kanonår så är jag spänd över vad som kommer att ske det nya året. Detta år så kommer Adem ut ifrån lumpen, inte långt kvar nu :D
Vi ska försöka få hit honom, hur? det är jag jävligt osäker på, men vi måste klara det! och så finns det planer ifrån min sida att åka ner och jobba i paradiset en säsong. En häftig upplevelse, att få en mer förståelse för folket och även lära sig lite turkiska? drömmar kan man komma långt på ;)

Jag och Erik var och såg Narnia på bio i torsdags! Jag älskar dom filmerna, därför är det lite svårt att ge kritik till den, men jag har sett bättre filmer, men den är helt klart sevärd. Min första 3D film jag var på, de ni ;)

Jahapp, ska jag också vara en sån som berättar i detalj hur hela nyårsafton såg ut? Vad vi åt? Vad som sas? nä det pallar jag inte ;)
Men jag ska självklart berätta lite så att jag kan gå tillbaka och läsa nästa nyår ;)

Torsdagsnatten/Fredagsmorgon spenderade jag med Vickan, vi startade nyår 24 timmar innan. Allt slutade med att jag gick och la mig vid 5 och resultatet blev att jag vaknade upp vid 2 på nyårsafton, då var det bara att bege sig till systemet eftersom all nyårsdricka blev uppdrucken under nattensgång.
Gasen i botten hem till Erik för att planera lite. Hem till mig kom jag inte förän kvart över 4. Då var det bara att fixa till sig och sätta på sig blåsan. Familjen och morfar åt middag och mös, drack lite cider. Senare emot kvällen kom grannar på besök och även mina trogna vapendragare kom hit. Jag har väldens finaste vänner som ställer upp i vått och torrt. Jag brukar hata nyår men detta år var det bästa nyåret jag har haft. Att fira med familj och vänner tillsammans är det bästa jag har gjort.

Jag har vänt på dygnet och måste vända tillbaka de, men det är inte lätt!
Nu ska jag och Erik åka långfärdsskridskor :)
Kanske kommer bilder senare:D

Hej då!

RSS 2.0