söndags extra 28/11-10

Jag och mamma var nere på ica idag och hyrde den nya beckfilmen, levande begravd. Det är den bästa beckfilmen som jag har sett. Vi hade gjort en fruktskål och skulle mysa ner oss i soffan men så ringde Adem precis så jag bestämde mig för att ta det samtalet och kolla på filmen lite senare, själv. STORT misstag!!
Nu är bara frågan vilken tid jag kommer somna inatt.

Men, jag ska försöka, jag är en sann krigare!

Puss o god natt mina trogna läsare!

Söndag 28/11-10

Snart är vi inne i min månad, December. Den 8 December så var det hela 21 år sen jag föddes. Fy fan, 21år och jag börjar redan få åldersnojja. Jag vill inte fylla år, jag vill inte bli äldre! Jag tycker att jag passar som 20 åring!

Denna helg har jag bara tagit det lugnt. Träffade Vickan i fredagskväll. Vi kollade på gammla bilder på oss och FY FAN, man brukar säga att "det var bättre förr" MEN fan inte när det gäller mig!!
Jag är nöjd med mig själv idag och jag är glad att jag har förändrats. Tur att Adem inte var här och fick se dom bilderna, han hade nog helt ärligt börjat tänka på om det var mig att ville skaffa barn med;)

I lördags så var jag bara hemma, låg i soffan och kollade på harry potter. Jag älskar dom filmerna! Hann även med en dejt med min fina turk.

Idag så åkte jag och Vickan och julhandlade lite... eller jag hittade inga julklappar, bara lite saker till mig själv!
Sen åt vi även den berömda hägernäsmackan. När jag tar första tuggan på den mackan så får jag matorgasm och när jag tar den sista tuggan så hamnar jag i matkoma. Sjukt att det kan bli så. Men nu är jag hemma och snart ska jag ut och springa, springa bort mackan!
Sen ska jag duscha och mysa ner mig i soffan, tända lite ljus och svepa in mig i en filt!

Det har varit en perfekt helg och jag är redo för en ny jobbvecka!

Hej då!


Det börjar bli ont om bilder på mig och Adem nu, kanske är det dax för en till resa snart?
Denna bild är ifrån September 08.

Söndag 21/11-10

idag är det söndag och imorgon är det måndag.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Så jag berättar lite om helgen.
Jag jobbade till halv 6 i fredags, när jag kom hem så stupade jag i soffan och där låg jag tills jag hade ork att flytta mig till sängen och sova.
Igår var planen att gå på bio med Erik. Men det blev inte så, kvällen började i solna och efter med bowling. Senare gick vi till dovas. Vi hittade ett sällskap på 3 personer där inne som vi satt och lekte lekar med. Så när min tappre riddare bestämde sig för att åka hem så stannade jag kvar med mina nya krigare. Jag älskar att träffa nytt folk!
Men ni kan ju tänka er hur min söndag har sett ut.... jag har legat i soffan hela dagen! Jag hatar att må såhär, men somsagt, det är ju självförvållat.

Hann även att prata med den där bruna saken ifrån Turkiet, jag saknar honom, men förhoppningsvis så ses vi snart!
Nu ska jag klä på mig, jag sitter i morgonrock som jag gjort sen jag vaknade. Ska ta mig en springtur senare, eller om jag tar det imorgon istället. Få se lite :) 
Kanske skriver senare.



Jag och Erik, från förra sommaren tror jag att det var!


Söndag 14/11-10

Farsdag
Om det är någon människa som jag har haft en sådan respekt för så är det min pappa. En otroligt bra förebild när det gäller allt. Jag är otoligt glad att jag har den pappan som jag har, han är världens bästa! Pappa, jag älskar dig!

Nu är det söndag igen. Jag har inte orkat skriva något på hela dagen... så nu får ni ett snabbt inlägg här för jag ska snart gå och lägga mig och fortsätta kolla på beck.
I fredags så åkte jag hem till Erik för lite vinmys, det är alltid lika mysigt. Vi slår alltid på lugna favoriter och sitter och pratar i flera timmar. Jag älskar att ha sånna kvällar med mina underbara vänner, även Vickan kom förbi senare mot kvällen. 
I lördags så va jag rätt sliten så jag spenderade hela dagen i min soffa, ihopkurad i en filt. Sen hade jag en dejt med min fästman, underbart att se honom. Senare emot kvällen kutade jag över till grannen och kollade på när två satt och drack vin, jag själv drack vatten.
Söndag, älskade söndag (not).. Idag har jag sprungit och tagit en dusch, inte mycket mer. En vanlig söndag för mig. Jag älskar att springa, springa av sig lite tankar men idag var det fan tungt. Kan kanske vara för att jag hade legat i sängen hela dagen, den ända gången jag gick upp var när jag skulle klä på mig för springrundan.

Det var väl inte mycket mer jag hade att säga.

Nu hör jag hur beck börjar. Hej då!


Söndag, 7/11 - 10

Söndag, bittra söndag!

Helgen har varit bra. I fredags försökte jag att få med Linnea till dovas, men hon bangade. Tur det kanske, somnade vid halv 10 :P
Jag hade nog inte varit ett sånt roligt sällskap.

Igår Mötte jag upp Mikaela och Alex för att haka på till Harry b jeams men jag gick ganska fort därefter för att sätta mig SJÄLV på dovas(linnea, jens och malin skulle komma). Jag funtar fan på att dra ut själv flera gånger, vilken annan kontakt man får med människor. När man sitter i sitt gäng så lägger man inte märket så mycket till dom andra runt omkring. Men när man sitter där själv så måste man börja prata med andra...... om man vill ha roligt :P
Senare kom iallafall Mikaela och Alex till mig och efter ett tag dök även Linnea, Jens och Malin upp.
Men partyprinsen och prinsessorna ville dra vidare och då packade jag ihop mig och åkte hem :P
Men det var en riktigt lyckad kväll. Vakterna älskade mig och Linnea, fantastic 4, vi behöver aldrig betala inträde ;D HAHAHAHAHAHA

Idag är det söndag och jag ska bara njuta, bädda ner mig i soffan och försvinna in i seriernas värld.

Igår hade jag och Adem 2år, det känns helt galet, 6 November 2008 åkte jag tillbaka till Side, till min blivande fästman. Vem hade anat att det skulle sluta på detta viset? men jag är nöjd. jävligt nöjd!
Jag älskar honom något otroligt och det kommer jag nog alltid att göra, vad som än händer!
Jag har fått uppleva riktig kärlek med denna man, lycka rakt igenom.


November 2008!


Hörs senare kanske!

1/11 - 10

Ursäkta att jag glömde er igår men denna helg har jag haft fullt upp med min älskade väl Erika. För vet ni, hon kom till storstan.

Helgen har varit grymt rolig. Saknar henne redan :(
Denna helg blev inte som förväntat men ack så bra den var!
För att dra helgen lite kort:
Fest med Edsbyntjejerna . Sova . Hägernäsmacka . Dejt med älsklingen . Bussresa . Fördrink som blev till festkväll . Bussresa . Sova . Hägernäsmacka . Erik . Bio . Erik . Jobba . Hej då Erika :( 



Min fina älskade vän!


Nu är det November, denna månad skulle jag mer än gärna skippa, fly till ett annat land kanske? ja tack.


RSS 2.0