Jag saknar dig

Det känns förjävligt att vara hemma, tackar som frågar!

Jag vill vara i min pojkväns famn nu, jag vill se honom skratta, jag vill se hur mycket att njuter av livet. Men istället sitter jag här och väntar ut tiden. Jag vill inte vara med längre, jag säger upp mig!
"Jennifer, du har ett bra liv, du är lycklig" - Vafan vet du om det? bara för att jag skrattar så är jag lycklig? Jag är lycklig med min pojkvän, jag är lycklig i heela kroppen. Men min lycka finns 2692 km bort ifrån mig. Jag har det bra här man ska inte klaga, men är jag lycklig? nej!

Jag mår bra här, här är jag lycklig. Jag älskar dig !

Fredag

Idag är jag sliten, tror det eller ej. Gårkvällen var heeel rolig. Jag, Mickis, Johanna och Malin satt och drack lite vin och cider, jag hade ju inte tänkt att det skulle gå såhär:P  Jag är bakis. Vi dansade, vi sjöng, vi pratade och vi spelade kort.

Jag har inte pratat med min älskling på 3 dagar, jag hoppas att han kommer in på msn så vi kan prata idag. Jag har haft fullt upp dom här dagarna och man måste faktiskt kunna prioritera andra saker än att bara sitta och vänta.

Men imorgon åker jag. JAG ÄR SÅ LYCKLIG JAG ÄR SÅ LYCKLIG oooOoooOOoooOOOO!

Hejdå


Onsdag

En slappodag igen. Jag åkte hem till Malin och hennes mor och åt glass medans dom virkade. Jag förstår inte hur malin klarar av att virka med hennes ADHD?!
Men det går väl det också. Hon skulle virka strumpor men tillslut fick hon nog och kastade 3 st. Där kom min Malin fram, den Malin jag känner, den Malin jag har fått stå ut med i 4 års tid. Men mer kommer det att bli, jag känner det ända ut till fingertopparna! 

Imorgon ska jag terrorisera Malin igen och be henne följa med till Täby centrum, måste kolla runt på lite små saker till turkan.

När jag läste mitt horoskop i aftonbladet idag stog det:

Bra dag för flirt och kärlek.
Du längtar efter lite sommarskratt också.
Välj isåfall sällskap noga!

Allt stämmer in förutom flirt. Men jag fick sommarskratt idag och jag valde ett perfekt sällskap.
Mitt horoskop stämmer alltid in på mig, känns lite små läskligt ibland.


4 dagar kvar till jag får ha dig nära!


Måndag

Nu är jag hemma igen, jag hoppas att ni inte har saknat mig för mycket?!
Helgen har vart riktigt bra, god mat och trevligt sällskap. Jag kände att det behövdes. En perfekt helg och nästa helg kommer att bli ännu mer perfekt, FÖR DÅ ÅKER JAG till min älskling !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Längtar supermycket!

Igår gick jag hem till anton och vi satt och pratade om allt och ingenting och sen kollade vi på film :)
Blev lite förvånad av saker jag fick höra igår men men, folk är skumma ibland!

Så, idag ska jag ta det lugnt... börja packa lite smått. Jag ska snart träffa anna också, känner att jag behöver avreagera mig lite av min nerver. Det känns som att hela magen hoppar runt :D

aja.. hej då

Torsdag

tillbaka med ännu ett inlägg!

Dagen började med att jag vaknade vid 10 och då var det bara att fixa till sig för att sen åka till täby centrum och möta upp älsklings Malin. Alltid lika roligt att träffa henne. Vi åt lunch med hennes underbara mor på kinan och satt och pratade om allt möjligt. Efter lunchen gick vi och kollade kläder och annat smått och gott. Jag hittade lite hårspännen som alltid är bra att ha till turkan! Efter några timmar kom min mamma och hämtade mig för att åka till frisören. Så nu är jag fin fin i håret också.

Imorgon har mammsen tvingat med mig till någon släkt fest, jag tror att det kommer bli mysigt. Vi ska bo på hotell och grejer WOOOHOOOOOOOOOOOO, visst är jag tuff?!;)
Ja kommer iallafall vara borta hela helgen och det känns skönt så att tiden går lite fortare. Det är bara 10 dagar kvar tills vi åker och det känns grymt skönt, känns som en evighet sen jag fick en puss på pannan eller en bamsekram och någon som viskar i mitt öra hur mycket jag betyder för den personen. Såå det längtar jag efter!

Jag har hunnit prata med mig älskling idag också, det behövdes för dom senaste dagarna har jag varit väldigt nere, men vad ska man förvänta sig när ens pojkvän bor X antal mil ifrån en?

jaja TJA


I'm feeling alive and with every breathe that I take,
I feel like I've won. You're my key to survival.

Onsdag

Så, precis hemkommen från Mickisen. Malin var där också, det var mycket trevligt att träffa henne också:) Det händer inte varje dag så vi planerade en krogenutgång tillsammans alla 3. Jag tror att det kan bli kalas roligt och jag behöver få unna mig det också.

Jahaa, vad har hänt sen senast jag skrev?! Jag har vart på båt tur med Mickisen och sen har vi även åkt till norrtälje för att lämna in bilen, medans vi väntade åkte vi till kärleksudden. Dit skulle jag vilja ta med Adem när han kommer till Sverige. Sen har jag jobbat, jobbat och jobbat men nu är det slut med det.  Dom frågade om jag ville ha en förlängd anställning, men jag tackade nej. Av lite olika anledningar och som jag tror att alla förstår så har det med min älskling att göra. Det känns bra att jag inte är anställd för då kan jag åka ner till honom så mycket som möjligt nu innan han åker in i lumpen. Folk tror säkert att jag är helt galen och att man inte ska ta pojkvän före jobb/vänner, men jag lyssnar bara på mitt hjärta och då blir allt bra! visst?

Idag är det 11 dagar kvar tills jag får träffa honom. Jag kommer vara världens lyckligaste tjej dom två veckorna. Tänk att ha den känslan att du har en bästa vän som samtidigt är din pojkvän, kan det bli bättre?!

tack och hej (här kommer era efterlängtade bilder på mig och min pojkvän, jag vet att ni är intresserade!)



förresten, har jag sagt det? vi ska gifta oss! ;D


RSS 2.0