Söndag 26/12-10

Jag orkar egentligen inte blogga men jag känner ett slags tvång, det är ju trotts allt söndag!

Jag firade min julafton i Uppsala, det var den absolut bästa julen jag har varit med om! Jag hade ingen julångest och jag kunde känna lycka rakt igenom. Jag är väldigt väldigt nöjd med allt jag fick :D
Allt jag önskade fick jag! Men en sak saknade jag, min fina fästman!

Igår låg jag bara inne, jag hade feber och hosta. Mamma körde ner mig till ica där jag fick köpa mig en färdiglagad matlåda. Sen sov jag!

Hostan är fortfarande kvar men jag och mamma tog oss till arninge och shoppade lite för presentkorten som vi fick i julklapp. Sen mötte jag upp Jonathan för lite prat. Imorgon blir nog inget jobb för mig. Känner mig helt slut i kroppen och hostar varranan sekund. Sen på tisdag börjar min semester, så jag känner att det är lika bra att vila upp sig.

jag har bilder på min kamera, men den ligger i mitt rum och jag orka inte gå ner och hämta den. Sorry!

Nu ska jag lägga min i soffan och tända lite ljus!

Puss&kram!


Söndag 19/12-10

Det känns som att mina helgen ser likadana ut!

I fredags så slutade jag tidigt, så jag tog mig hem och sminkade mig. Sen hämtade Erik upp mig och vi tog oss till täby centrum för lite julklappshandel. När jag kom hem så bjöd jag över Vickan på några glas cider sedan bjöd hon på middag. Det hela ledde till att vi tog oss till Jonathan och drack lite mer, sen vart det efterfest hos mig ;)

Det hände inte mycket på lördagen... dejt med Adem och Narnia2 gick på tv. Sen kom min fina vän Malin förbi och mös ett tag. Det var denna lördag :P

Idag mötte jag upp Anton för lite julhandel igen. Vi gick runt i centrum i 5 timmar utan att hitta något. Sen när vi bestämde oss för att börja åka hem och ge upp allt som har med julklappar att göra så hittade jag två klappar på bara 2 sekunder, så nu är det bara en julklapp kvar och det är till min bror! Men på onsdag ska jag och grannen åka på en sista runda och köpa det sista!

På julafton ska jag till Uppsala. Till mina underbara små kusiner! Men innan det så ska jag ta mig igenom en jobbig jobbvecka, stänger 3 av 4 dagar har jag för mig. FAN!


JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGOT ANNAT PÅ DENNA JORD!

Söndag 12/12-10

och den efterlängtade söndagen är äntligen här! NOT!

I helgen har jag bara kurerat mig ifrån min förkylning, hosta och halsont!
Jag har även varit på kalas i uppsala. Min finaste kusin Maja har fyllt hela 5år, det är stoooort ska ni veta! ;D
Jag har även hunnit med en dejt med min fästman, ovanligt va? ;)
Och jag saknar honom fortfarande lika mycket som förra söndagen och söndagen innan den och söndagen innan den förra söndagen m.m. Ni fattar poängen va?

Igår kom Erik och Vickan över på ett glas vin. Erik gick och la sig men jag och Vickan satt och pratade in emot småtimmarna. Klockan 4 gick jag och la mig och det har resulterat till en hel dag i sängen för min del.

Julklappar, hmm morfar är färdig iallafall, men alla dom andra då? ska jag springa den 23 och kolla efter julklappar? NEJ för då jobbar jag! Jag Älskar- med ett stort Ä- att ge bort klappar, men jag HATAR -med ett stort H- att köpa klapparna...

Det är mindre än två veckort kvar till jul, kul!

På tisdag ska jag till frissan, ska nog göra lite mer blonda slingor i håret. Jag vill vara fin inför jul och nyår :)
Åhh, jag har hittat en sån fin jul och nyårsklänning. Den kommer att användas flitigt! Inget glitter och glamour här inte!


8/12-10 Min födelsedag!

Vilken bra dag jag har haft!

Dagen började med att jag fick ett paket med havrebollar utav mina arbetskamrater. När jag började jobba där så avslöjade jag för dom att jag var en sucker för havrebollar så dom hade kommit ihåg det och gav mig det som present.

Efter jobbet vid halv sex så mötte jag upp Erik och Vickan och fick en bukett blommor, Tack!

Sen mös jag med mamma och pappa, öppnade deras fina presenter! Sen kom även grannarna förbi så jag bjöd på havrebollar och annat gott! Är så nöjd över mina presenter!

Jag har så otroligt fina vänner!
Ett stort tack till Erika för allt fint du skrev i din blogg, blev så rörd så jag fällde en tår! och vet du, jag saknar dig också något så otroligt och jag håller med dig i allt du skrev! Vi har ett starkt band:)

Jag tror inte att man kan ha en bättre pojkvän än jag(alla flickvänner säger så, jag vet) men han är det finaste jag vet! Han kan få mig att känna en slags lycka i kroppen som jag inte ens visste att jag hade! 

Usch, nu blir det sådär jobbigt igen, man ska komma ihåg att säga att man är 21 nu och inte 20. Eller jag kanske ska börja säga att jag är 18 igen? Åldersnojjan ligger fortfarande i ryggmärgen, sakta men säkert äter den upp mig innefrån!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla CSI, tack så mycket för alla gratulationer!



Tack min älskling för att du är du!


Söndag 5/12-10

Nu sitter jag här IGEN, förkyld och deppig. I fredags var vi på någon kurs i stan med jobbet. Vi blev bjudna på thaibuffe, riktigt gott! Efter kursen så mötte jag upp Elin och Linnea vi gick till kungsträdgården och kollade lite på marknaden. Sen var vi så kalla så vi ville värma oss lite och vilket ställe är det bästa att sätta sig på då? Joo, D O V A S... vi tog några after work öl och hade det mysigt. 
Sen begav jag mig hemmåt och min älskade Malin hämtade upp mig i täby för att följa med mig hem och mysa! 
Perfekt fredag!

Igår så firade jag min födelsedag. Fick bara pengar, jag är väldigt nöjd! Jag hyrde nya twilight filmen igår. Tände ljus och bäddade ner mig i soffan, mycket bra mycket bra! Elin ville att jag skulle komma in till stan och festa och TRO mig, om det hade varit en timme tidigare så hade jag inte bangat, men jag låg och kollade på slutet utav filmen och jag kände hur mycket sängen lockade.

Idag skulle jag behöva åka och julhandla lite. Vi får se hur det blir med det!
Denna söndag skulle inte ha kunnat börjat bättre. Direkt när jag vaknade så ringde jag min älskade turrebulle. Jag ringde till hans jobb och vi låg och pratade i någon timme. Usch, jag har inte fått träffat honom på 5 månader. Inte för att det känns som det för tiden har bara flygit iväg, men att tänka på det då känns det jävligt tungt!
Men snart hoppas jag att vi ses, till nyår kanske? :D

Hej då! Hörs senare kanske!


RSS 2.0