söndag 27/2-11

Söndag igen och vad gör jag hemma? Var inte mina planer att jag skulle ligga i min fästmans famn nu? Jo, planen var så men den ändrades :(
Uuffff, nu vet jag inte när vi ses...jag ska prata med chefen och se när jag kan få ledigt. Hoppas det blir snart, jag behöver honom och hans närhet nu!
I torsdags var jag hos frisören. Jag både klippte mig och gjorde slingor, jag blev lite för blond för min smak men jag börjar tycka att det ser helt okej ut nu, jag ska ge det en vecka iallafall annars får jag gå och köper mig en brun färg och färgare tillbaka det. 

I fredags hämtade Erik upp mig och vi åkte till systemet sen kom min kära Malin hit(med buss) för en vinkväll. VÄLDIGT trevligt, vickan tittade förbi en snabbis och som även körde hem Malin, vilken guldklimp!

I lördags var det uuunderbart väder ute så jag och mammsen gick en riktig långpromenad och mot kvällen så myste vi ner oss i soffan och kollade på melodifestivalen. Underbart! 

Idag har jag varit i uppsala och firat min minsta kusin som blev 2 år, världens sötaste! Han blev mycket glad för mig present, en handduk med sixten på ;D
Helgen har varit avslappnande och härlig!

Nu ska jag ha en kvällsdejt med min älskling och sen ska jag sova för ännu en ny arbetsvecka startar imorgon.



<3

Söndag 20/2-11

Söndag igen!

Denna helg har jag bara tagit det lugnt.
I fredags så myste jag ner mig mellan mor och far och kollade på lets dance.

Igår så la jag mig i soffan och slog på solsidan boxen. Jag låg där och skrattade i min ensamhet. Senare på kvällen kom min älskade fina vän Malin förbi. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, jag älskar när vi ses för det blir aldrig tyst på oss. Vi pratar varje dag i telefon. Men ändå när vi ses så har vi så jävla mycket att prata om.

Idag är det söndag och det känns helt okej faktiskt. Dagen har jag spenderat med Malin i täby centrum. När jag kom hem så mötte Jonathan upp mig och vi tog en promenad. Nu snart så kommer Mickisen förbi och vi ska kolla på solsidan. Hoppas bara att hon vill det?! Jag har varit väldigt efektiv denna dag! :D

Jag tror att min chef gillar mig, hon gav mig en vecka ledigt v.9, och då ska jag åka ner till min finaste älskling, jag ska krama om honom det hårdaste jag kan och inte släppa taget på hela veckan. 7 månader utan varandra, det känns kan jag tala om. Men snart ligger jag i hans famn. Nej, nu ser jag hur Mickis bil rullar in på infarten.
Ha det bra !


Småttingar, November 08 tror jag att detta var! Fina Fina du!

Söndag 13/2-10

uuunderbara söndag, jag har en slags hatkärlek till söndagar, men just denna söndag är suuuper bra! Jag har fått livsglädjen tillbaka p.g.a solen, tack tack tack! Nu känner jag mig som en glädjespridare igen :D
Jag är t.o.m glad över att få jobba imorgon, whaaat?!

Denna helg har varit riktigt skön. I fredags gick jag och vickan ner till ica och köpte lite godis, sen plaserade vi oss i hennes soffa och pillade på naglarna och kollade på lets dance. Fan, jag lovade att springa naken runt kvarteret om Andreas Weise åkte ut, ååångest, jag får göra det när ingen ser ;)

I lördags träffade jag Anton och pratade lite. Sen följde jag med mamma över till grannen och tog 2 öl med dom innan dom skulle bege sig till tjejkvällen. När jag skulle gå därifrån så glider Erik och Vickan upp på parkeringen. Melodifestivalskväll bestämdes med lite cider för min del.

Denna underbara söndag bjöd på strålande sol och en sväng till arninge med min kära far. Han var tvungen att hitta den perfekta prinsesstårtan till hans födelsedag imorgon. Sen bjöd han mig även på en semla, den satt fint!

En ruuuulig sak hände på jobbet i fredags, strax innan jag skulle gå hem! En sak som jag har läängtat efter väldigt länge och som gör mig helt pirrig i kroppen! :D


Männen i mitt liv <3

Söndag 6/2-11

Tillbaka!
Jag har inte haft någon bloggork, så senast ni hörde något ifrån mig var i januari. Det är februari nu och det känns bra. Helst utav allt skulle jag ju vilja att det blev Maj, jag gillar Maj!

Det är söndag igen och jag känner absolut ingen glädje i att jobba imorgon. Men vad gör man inte? måste man så måste man.
Adem har kommit ut ifrån lumpen nu och jag är lycklig. Nu är det inte lång tid kvar tills vi ses, OM jag får ledigt ifrån jobbet. Min älskade man är fri nu, nu har han inget som håller honom kvar!:D

En sak som jag tycker är roligt det är att provosera fram saker som jag vill prata om. T.ex. så älskar jag att prata om mitt distansförhållande med folk som har starkt emot det, även fast dom inte har sagt något till mig så kan jag se det i deras ögon att dom bara vill skrika i mitt ansikte hur dum i huvudet jag är. Det är dock inget jag bryr mig om, de är roligt att folk försöker lägga sig i mitt förhållande mer än vad jag själv gör. Dom försöker vara smidiga och vill ta reda på saker utan att jag får reda på det, men SUCKERS, jag får reda på allt ;)
 
I fredags berättade jag för mina arbetskompisar att Adem är svartsjuk och att även jag var det. Men innan jag hann att säga att jag var det så fick man kommentarer som " åhhh då litar ni inte på varandra" "då borde ni göra slut" "jag och min man är inte svartsjuka för fem öre" "det kan inte finnas kärlek i ett distansförhållande" bla bla bla, förstår ni vart jag vill komma?! Jag satt iallafall och skrattade för mig själv för det var det här jag ville få fram, jag ville provosera för att se deras rätta sidor.
För det första MÅSTE jag säga att någon som aldrig har varit i ett distansförhållande ska aldrig öppna munnen om hur ett sånt förhållande är, ingen vet!
För det andra har jag aldrig varit med om så här mycket kärlek, JAG anser att en turkisk kille är mer romantisk än en svensk dom tänker mer på sina kvinnor. För det tredje, ni och era jävla män har varit gifta i 30 år, det är klart att det inte finns någon svartsjuka, ni är ju torra.
Svartsjuka finns överallt, i alla förhållanden, mer eller mindre. Jag anser att det kryddar förhållandet lite, till en viss del.

Sen när en annan arbetskamrat berättar att hennes kille (svensk), inte lät henne prata med andra killar på en fest som dom båda var på och han hade tagit tag i hennes arm och stått och skrikit, då blir det mer acceptabelt, då är det lungt, eftersom han är svensk. Men om Adem som är turk skulle ha gjort så emot mig då är det helt plötsligt en annan grej, då är han kvinnomisshandlare eftersom han är muslim, alla muslimer är det. Eller?

Men samtidigt är jag en sån person som kan se ifrån två olika håll, jag kan samtidigt förstå hur dom menar men bara för det så behöver jag inte tycka att det är rätt.

Adem är en person som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, vad som än händer mellan honom och mig så kommer han alltid att vara min bästa vän. Men allt är fint mellan oss, kärleken flödar fortfarandra efter 2år och 2 månader. Jag faller fortfarande för ditt vackra leende och dina underbara ögon!


ADEM DOGRU, DU ÄR MITT HJÄRTA!

Fördomar är det de ni kallar rättvisa? Sluta blunda, öppna ögonen och se dig omkring.


RSS 2.0