AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAHHHHH jag vill bara skrika rätt ut, jag åker snart! 5 jävla dagar kvar, och jag är helt fullbokad fram tills jag åker. På måndag ska jag och mamma gå på bio, mysigt att vara med min älskade mor för jag vet hur ledsen hon kommer vara när jag åker. Men hon måste tänka på mig också, jag kommer vara den lyckligste tjejer i världen. Jag skulle kunna gå ut och springa 1 mil nu känns det som. Jag kommer få träffa Adems mamma också, det känns väldigt kul men samtidigt väldigt jobbigt, hon är ju trots allt muslim. Men det ska nog gå bra. Men jag måste alltid tänka vad jag säger (jag kan ganska mycket svordomar på turkiska). Jag är ganska förvirrad just nu. Men FÖRHOPPNINGSVIS så kommer jag ha Adem brevid mig hela tiden ;D

Idag är det fredag, fan va skönt. Är helt slut efter en veckas arbete men veckan har gått galet fort så jag är nöjd. Idag ska jag träffa Anna, får se om hon hör av sig;). Imorgon ska jag ha mys/ spa kväll med Lojji, det är en tradition vi har fast det brukar vara dagen innan jag åker men eftersom jag åker så tidigt på onsdag morgon så får vi ta det nu i helgen. Alltid lika mysigt att vara med älsklingslojji. På söndag skulle jag nog träffa J, får se hur det blir med det.

Jag är galet taggad, på onsdag klockan 13:00 kan ni tänka på mig, då pussar jag på min älskling!


Söndag

Åhh, Fredagen var väldigt rolig tycker jag. Jag dansade, skrattade och var helt galen! Tack tjejer för en underbar kväll, men även ångesten ligger högt på listan just nu haha.

Igår hade jag och mamma myskväll, kollade på film och käkade gott. Åskan var inte nådig igår så vi gick upp och mös i sängen istället tillsammans med pappa. En underbar lördagskväll med familjen. Nu innan jag ska åka är det viktigt för mig att tillbringa så mycket tid som möjligt med familjen eftersom jag vet att jag kommer längta så galet mycket efter dom.

Idag gick jag upp vid halv 11 och strax efter det kom morfar hit. Sen träffade jag Mickisen och nu är jag hemma. Vad ska man hitta på för kul nu då?! Jag blir så lätt rastlös. Imorgon börjar jag jobba igen och gör det ända fram tills jag åker. Känns skönt för då går tiden mycket fortare också. 10 dagar kvar, det är helt sjukt. Sen får jag ligga i min älskades famn och mysa, jag får skratta på riktigt. Hur länge blir jag kvar då? mins 5 veckor om det blir som planerat.


om 10 dagar står jag här igen, lika lycklig och lika förtrollad av
kärleken till min underbara pojkvän!



Snart sitter jag där och pussar på min pojkvän och får känna värmen
ifrån hans varma kropp!


Jag älskar dig

Då var det klart, imorgon blir det krogen inne i storstaden med min favorit tjej Mickisen! Åh, våran första gång att vara ute tillsammans, undra hur det här kommer att sluta, kommer vi vilja prata med varandra på lördag ;D
Jag har köpt ett par nya skor, skyyyy hög klack så jag blir väl upp till 1,80... men det är snyggt att vara lång intalar jag mig själv. Får se hur det blir att dansa i dom. Åhh, det var så länge sen jag var ute på krogen, det känns nästan som första gången för mig. Det tog mig och mickis ungefär ett år att inse att vi kanske ska ta en första gång på krogen TILLSAMMANS! Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge... eller hur säger man?

Jaja, till pratet om turkiet igen. Imorgon är det den 11 September. Det var alltså då ett år sen jag och Anna åkte till Turkiet. Ett år, kan ni fatta? Ett år sen jag träffade min älskling... Nej förlåt, den 14 september, det påminde han mig om idag. Snart är det dax att åka igen. 13 dagar kvar, det är inga som helst problem. Snart ska jag börja packa också. Adem berättade idag att det var många som hade frågat efter mig och när jag skulle komma... ni vet, man är ju omtyckt ;D

Eftersom det är ett år sen vi träffades så satt vi och pratade om underbara minnen idag, man får en sån nostalgi känsla. Adem minns ALLT, tro mig, han beter sig varken som turk eller kille men det är ingenting att klaga på. Han berättade första gången vi sa att vi älskade varandra, det hade jag glömt bort faktiskt.



Jag älskar dig Adem!




Onsdag

åh herregud vad skönt det känns såhär efter att man har vart ute på en rask promenad. Det här var lite hårdare än när jag och anna går till macken, köper oss en varm choklad och sätter oss vid vattnet. Det här kallar jag träning. Jag kom precis ut ifrån duschen och snart kommer min bror hit med lite väskor.

Jahapp, exakt 14 dagar kvar nu tills jag på krama på min älskling!
Det pirrar i magen när jag tänker på att jag ska åka dit helt själv, läskigt men väldigt spännande!
tänk att få känna den där brutala värmen när man kliver av planet och väntar på väskorna och tänk mitt leénde när jag sitter på bussen påväg mot Side, underbara Side! Vilken känsla!

Vi har pratat lite smått om att åka till Alanya och kolla runt lite och sen även kanske åka fallskärm i luften MEN jag är så höjdrädd så det är inget bestämt. Men jag tror jag kommer våga när jag har min älskling med mig, jag känner mig trygg med honom. Jag vill åka nu nu nu nu nu NU !!!!!!






Har jag sagt att jag har väldens bästa mamma?!
Isåfall vet ni det nu


RSS 2.0