Detta är för mig

Jahapp, då var det helg igen och en dag närmare turkiet. Idag fick jag sova ut riktigt mycket, är väldigt sliten efter en veckas jobb, meen vad ska man göra? jag får iallafall in lite cash och dom pengarna behöver jag till/efter turkiet.

I onsdags fik jag reda på det som skulle kunna förända min livsstil, det kunde visst hända mig även fast jag inte troddet det. Det var som ett slag i hjärtat men som sagt, allt löser sig tillslut. Nu är det bara ett svar till jag behöver sen är jag heelt lugn om inte något mer går galet till.

I onsdags var jag så stolt över mig själv, jag gjorde 2 väldigt starka saker.
Jag berättade för en person som jag tycker om precis hur jag tyckte och tänkte men det kanske inte blev det resultatet jag ville ha men man kan inte alltid förvänta sig det. Efter så berättade jag om den hemska för honom, det gick iallafall lite bättre.
Efter det så åkte jag, Anna och Cia på en road trip, det var väldigt mysigt.... på 16 min kom vi till norrtälje, jag tycker det är ganska starkt jobbat ;)

I torsdags var jag tvungen att sluta tidigare från jobbet för att gå på ett möte, men bussen kom inte. Men däremot fick jag lite ögongodis på en kille som också stod och väntade på bussen, vi började prata lite med varandra och kom överrens om att vi var tvungna att lifta. Han tog två bilar, men utan resultat så tog jag över och första bilen stannade ;)
I bilen sträckte killen fram handen för att presentera sig, TROR ni att jag blev chockad när han ska sitt namn? Det var ju killen jag har velat haft sen jag såg honom första gången (för ett år sen) men jag kände inte igen honom. Ödet eller ?

Jaja, nu har jag skrivit ett väldigt långt inlägg.












13 dagar kvar tills vi lyften från sverige till underbara turkiet!


Hej hopp gummisnopp

Kom hem precis. Fan va jobbigt det är att jobba hela veckor, det känns som att jag har blivit utbränd... men som sagt, snart får jag ledigt i två veckor så jag bara ska njuta av livet i turkiet. Åhh, jag är så spänd... det är första gången jag reser så långt bort själv. Men vilken tur man har som har sin bästis med sig som gör resan sååå mycket roligare!

Imorse gjorde jag det där "hemliga uppdraget", allt gick jätte bra och så det ser ut just nu ser allt väldigt väldigt bra ut. Men man vet ju aldrig hur detta slutar.

Jag är så fruktansvärt förvånad faktiskt, att du ens har mage att gå runt och säga sånt. Tänker du inte på andra eller? din dumma idiot! over and out, klart slut.




Vissa dagar saknar jag dig mer än andra men du är fortfarande i mina tankar dagligen!
A

Det kan inte hända mig!

Jag och Anna var på hemligt uppdrag idag och jag ber till gud att det inte är någonting. Detta pratar vi inte högt om men jag är väldigt väldigt nerös inför fredag. Tänk om... vafan gör jag då? vad ska jag säga? vad ska jag göra? Många frågor som snurrar runt i mitt huvud just nu men det ända jag kan göra är att be och tacka gud om det inte stämmer!
Jag skulle kunna döda för mindre!

Jaja, nog pratat om allt det tråkiga. På lördag ska vi åka till Tinas landställe och mysa, det komemr lite folk så då blir det fest. Längtar :D
Jag tror att det kommer bli riktigt kul! Jag har någonting att göra nu varje helg fram till att jag åker, det känns bra för då har man lite att se fram emot och då kanske tiden går lite fortare. Det går inte en sekund utan att jag tänker på turkiet, från att jag vaknar på morgonen till att jag somnar (oftast drömmer jag om det också).

jobb imorgon, usch... varför kan man inte ha så mycket pengar så att man slipper jobba?! Men som sagt, tiden går fortare om man gör något om dagarna så det är ju skönt.

Jaja, nu har jag skrivit ett inlägg, hoppas ni är nöjda;)


Pusss

Ordet är mitt

Japp, då sitter man här efter första arbetsdagen denna vecka och tro det eller ej, men jag är trött och ska snart gå och sova. Upp tidigt imorgon också.

Helgen var helt okej... jag hade en B-M i lördags, kan det bli bättre;)
Nää men det får vara slut på det där nu, eller... kanske iallafall. Ska försöka gå tidigare på onsdag så att jag kan gå och fixa lite grejer, jag måste göra det innan turkiet iallafall.. annars är det nog inte så kul.

Jag har verkligen ingenting att skriva eller det finns mycket saker som jag kan skriva men som är väldigt väldigt privata och det ska jag inte nämna i bloggen eftersom mina besökare bara ökar och ökar hela tiden;)

Snart komemr lönen också, då vet jag hur mycket jag har nere i turkiet men innan så vill jag gärna köpa lite skor och klänningar så det ska jag spendera mina pengar på.

Det är 24dagar kvar tills vi åker, det känns som att det är en evighet men jag kan ändå känna känslan när vi stiger av planet i turkiet och den lååånga väntan på att få komma fram. Sen ska vi ju överraska nusse också genom att bara komma till lavash utan att han vet om det. Men det kan vi ju inte göra förän på kvällen då han slutar jobba så att vi kan röra oss vidare till the queen där vi ska möta upp chefen.


Jahaa, det var väl allt för mig denna gång ;)
Ha det bra

Jasså, det säger du?

Hej bloggen !

Det har vart några sjukt skumma dagar nu, kan inte berätta allt för mycket, det är väldigt väldigt nytt för mig allting.

Men iallafall, jag kan bara få skryta lite med att jag är en sån otroligt bra vän. Jag åkte och överraskade Anna både igår och idag, hon blev lika glad båda dagarna;)  Tycker fan synd om henne när hon sitter där ute i skogen helt själv i ett megastort hus med två äckliga hundar och en död katt, så vad kan jag göra mer än att komma dit och säga hej med en ny slipad morakniv?!

Jobb jobb och ännu mer jobb... men jag behöver pengarna, turkiet börjar ju närma sig ;)
Funderar faktiskt på att skriva en "packlista" så att man bara kan slänga ner allt kvällen innan man drar. Chefen ifrån the queen sa till Anna tidigare idag att han skulle fixa ett riktigt jävla party när vi kommer, vi är älskade.. det känns bra !

Sen har vi också lite hemliga planer inför resan, kanske att jag kommer dela med mig av dom planerna men inte än på ett tag ;)

Nä, nu ska jag sova.. jobb imorgon !

Pussar



Är lycklig !

Ekskogen

Så ligger man här i ekskogen, kan det bli mer avslappnande? Inte behöva höra något tjat bla bla bla... sen blir det ju ännu bättre när man är med sin bästa vän också. Vi badade igår i polen, riktigt fräsh pool.

Här kommer lite härliga bilder jag bjuder på ;)

                 



Nä, snart dör batterierna på datorn så det är lika bra att lägga ner detta nu.

Hörs!



P.S har söndagsångest för att börja jobba:(

oj oj oj

förlåt ännu en gång för dålig uppdatering. Men nu var det så att jag inte kunde skriva igår. Efter jobbet åkte jag till norrtälje och träffade cecilia och erik, mycket trevligt! Vi satt på "på g" och tog några öl, sen när jag skulle gå till bussen så blev jag indragen dit igen för att sitta och prata med 3 grabbar, dom bjöd på öl och körde även hem mig. Men jag var inte redo att slagga än så jag hoppar på bussen och åker hem till "honom", det var mysigt... ännu en lyckad kväll. Men det var ju mindre roligt imorse när jag försökte väcka honom, han var STENDÖD! Så jag fick lunka upp helt själv och ner till bussen.

Nu är jag hemma, har precis duschat och tror att jag snart ska ut och träffa Slim, VI MÅSTE PLANERA FÖR VI TRAR TILL TURKIET DEN 11 SEPTEMBER !!!!!!!!!!!
Detta tjat om turkiet kommer ni aldrig bli av med ;)


Pusss

det bara stiger och stiger

utterligare 3 nya unika läsare ;)
Jag kommer säkert bli den nya toppbloggaren, tror ni inte?!

palla sittar här, ibland känns det värdelöst att blogga när man inte har något att skriva om och jag tycker det är trist att sitta och skriva om "jag drack faktiskt 3 st 3,5or och bleev AASSS PACKAD". Men nu var det ju faktiskt så att jag inte drack något igår och det känns skönt, måste spara pengar till turkiet och nu ska jag även börja jobba hela veckor och då rullar cashen in. Imrgon får Anna reda på ifall hon får jobbet eller inte, jag hoppas på både och p.g.a lite olika anledningar.

jaja, här bli rdet inga barn gjorda !

Hörs

Puss

vad knasigt det kan bli va.

oj oj oj, nu har det gått flera dagar sen jag bloggade. I onsdags så var jag inne på grönan och såg lazly med tessan och några till. Hur kul som helst.. men medans Tessan var uppe och dansae så satt jag och hennes morsa och drack bira. Vi fick slå oss ner vid ett bord som redan var upptaget men dom tycker det var okej att vi satt där. Jag har aldrig sett så snygga killar och tro det eller ej men dom två snyggaste killarna tyckte att jag skulle passa mycket bättre i deras rosa hatt så jag fick den utav dom =) söta killar det där!

Allt mer sliten blev man under kvällen och dansade och pratade med folk. Kunde det bli en mer lyckad kväll? Jaa, tänk för att det kunde det! Jag somnade i en varm famn som låg och höll om mig hela natten =)
Men det hade sina nackdelar också, fick börja åka 2 timmar tidigare för att hinna komma till jobbet i tid, men vad gör det när man fick vakna upp hemma hos honom.

När jag väl kom till jobbet på torsdagen så var det bara att sätta igång. Seg dag men men.

Igår var vi på roberts för första gången på typ en månad, det är inte likt mig va? Riktigt kuul, träffade 3 söta killar som vi kanske ska träffa ikväll, vad ska vi göra? haha det skulle ni allt bra vilja veta va? men det tänker jag inte tala om så mycket ska ni inte veta om mig!
Just nu rullar livet bara på, det är ju sommar. och tiden går så fort, ska ska vi åka till turkiet! Såg att priset hade gått ner 200 kr och mer hoppas jag att det ska bli ;) Men vad gör man inte för kärleken där nere, skulle kunna betala en förmögen het för att få se dig le igen!

Jaja, nu ska jag äta och sen börja fixa mig kanske?:O


Pusssar på alla mina läsare förutom några. hihi

RSS 2.0