...



Sometimes more than just a friend..


Bowling !

Vilket underbart väder det är idag, satt precis ute och drack te och rökte utan att frysa, kan det bli bättre?
Pratar med Lojji nu och hon berättade att nästa vecka skulle det bli -10, så man får njuta av den solen som man får se. Ska snart börja åka till skolan och bowla lite :D häärligt, jag kommer vinna !!!

Igår satt jag och pratade med X hur länge som helst =)
Det var mysigt !
Men vi började småtjafsa så jag la på men så ringde han upp igen.

jaja, måste klä på mig nu.

hörs

Puss&Kram

Hemma

sköönt, nu är jag hemma.
Idag ska jag och älsk kolla på våran lägenhet, jag hoppas verkligen att vi får den.
Fy fan va klockrent, det är kanske 100 m till roberts därifrån, kan det bli bättre ?! vi kommer gå och spela på roberts tillslut ;) nu vet vart ni hittar oss.

Hara gud är på våran sida, jag vill inte möta någon som man inte vill träffa. Jaja skit samma, vad kan hända ? man får lite panikångest och lägger sig i fosterställning mitt framför dom, men det är väl inte så farligt?! nej nej nej :P

På fredag, på fredag, på fredag så smäller det ;)
Jag har hört att tegel ska stänga nu i en månad för att dom ska bygga om stora dansgolvet, det komemr bli tråkigt.. men vilken tur att Robert finns då ;)

Hörs senare =)

Jag saknar dig, allt jag vill är att gottgöra dig för allt jag har gjort !



Puss&Kram

käften och lyssna på mig ! Fattaru ?

Och vem är du själv ?

Annalotta sitter här brevid mig och spelar ett mongo... PALLA !! ;D
Nää, hon är väldigt söt !

Idag så ska jag möta mamma i centrum vid halv 3 så ska vi fixa lite saker på banken. Usch, jag som hade tänkt åka hem och lägga mig kolla på våra bästa år. MEN icke !!

På fredag blri det Roberts, kommer bli grymt kul.. och den här gången är vi väldigt många som ska dit. Det ända problemet är att vi måste dra dit ruskigt tidigt, eftersom vi är en del som ska dit så måste vi ha dom bästa platserna, HÖRNSOFFAN !

jaja, TJA

Puss&Kram



Din lata jävel ;)

Jahapp, då var måndagen nästan över. äntligen en dag närmare helgen.
Ska snart gå ut och träffa Anna, kvart över så jag har inte mycket tid på mig att skriva.

Idag har jag inte gjort mycket alls, bara vart i skolan och kom hem halv 6. Helt död. Men jag fick skvallra lite med Annalotta om helgen, det var härligt.. satt och skrattade väldigt mycket :P

När jag skulle hoppa på bussen hem så ser jag Anna på den bussen (hon är en lat jävel så hon pallar inte gå) haha okej, då är vi kanske två. Såg först en 76:a åka förbi och tänkte hoppa på meen jag ångrade mig i sista sekund.

jaja, ska dra nu.. kanske skriver senare.


PussKram

Present

Idag fick jag en present av älsk! Hon vet alltid vad som gör mig glad =)
Tack älsk för att du finns (och för presenten) ;D


        Hahaha, jag tycker du är vacker i alla lägen, även det här =)

Vi har också planerat hur våran lägenhet ska se ut som vi ska åka och kolla på, på onsdag, är gud på våran sida, det är frågan,  det får vi verkligen hoppas på!

Usch, imorgon är det skola igen, får hoppas på att denna vecka går fort eftersom på fredag blir det roberts igen :D men jag tror nog att det kommer gå fort eftersom på ondags och torsdag har vi resursdagar. Kanske ska försöka jobba hos Lina då.

En bild på mig och mackan ifrån tegel igår.
image30

Puss&Kram

Kärlek till min vän

image28

Har ni haft en sån vän som ni skulle kunna ge allt för, men vet inte hur ni ska visa det?!
Här är min Vän


Söndag

Söndag igen... Jag hatar söndagar.

Igår vad vi på tegel, det va kul men det var bara så otroligt mycket folk.
Vill be om ursäkt till dig älsk för att jag inte åkte med dig hem, ibland gör man saker som man ångrar dagen efter, men du betyder väldigt mycket för mig ändå <3
Smsen flödade igår, visst älsk, men vi ska inte ha ångest över det !

Dansade en massa igår. Hahaha men det roligaste var nog när jag och Malin skulle börja bråka med folk. Vi stog på dansgolvet och skulle dansa när några idioter kom och knuffade på oss, tror ni att det var okej att göra så ? nopp.
Nu fick jag höra att Lina också hamnade i slagsmål, rätta tackter gumman. Liten, men stark är hon, DET kan jag lova !

Vaknade vid halv 3 idag, är ganska trött idag efter denna helg ;) men den har iallafall vart helt underbar. Många minnen.

Älsk, vill att du ska komma hit, krypa ner i min säng och ha ångest tillsammans. Kom kom kom, det låter hur mysigt som helst ?! saknar dig.


Puss&Kram



Lördag

Hade en helt otrolig kväll igår.
Vi var självklart på vårat älskade Roberts och hade det hur mysigt som helst. Lina fick sin överraskning (och jag är nästan säker på att hon älskade den) haha. Vi spelade biljard, sjöng och ölade lite !
Sen började kvällen leda mot sitt slut men då fick vi ett erbjudande att haka på på efterfest hos X. Självklart hakade vi på (Jag, Lina, Annalotta och Erik). Jag tror inte att jag har skrattat så mycket i hela mitt långa liv. Hahaha, vid 5-halv 6 gick vi och la oss, jag intog då sängen där jag fick sova med X, Lina och XX. Mysigt Mysigt.  Det kunde inte ha blivit en bättre robertskväll eller som pojkarna säger "Robbanskväll" .

Jag vaknade klockan halv 9 idag så det blev inte mycket sömn för min del. Jag letade då efter Annalotta, men hittade henne inte. Däremot såg jag Lina i sin lilla fosterställning. Sista bilden jag har ifrån henne innan jag somnade var hur hon låg och mös med XX och nu hade han lämnat henne så hon låg där helt själv. nog om det. Jag gick upp för att gå på toa, DÅ ser jag henne. Ligga helt utslagen. TVn på högsta volym. Ligger och snarkar. ANNALOTTA ! Jag var bara tvungen att ta en bild på henne när hon låg där så sött.

 hata inte mig nu Annalotta ;)

Jaja, efter att jag hade sprungit runt i lägenheten ett ta så började jag sakta med säkert att väcka dom andra. och vi började prata ut om kvällen och konstigt nog så har jag ingen ångest, tro det eller ej :D
Sen så gick vi ser till donken och drog i oss en meny, då kom även XXX förbi så vi satt där i 1 timme :P

Den nya slogan till MC
"Mc Donalds, där du kan vara dig själv för en stund"


haha har precis vart ute och träffat Lina och Cattis, helt underbart!
Blir det tegel ikväll ? ja, nej, neej, jaa... kanske ?!!

en bild på älsk också, var tvungen att jävlas lite ;)





Puss&Kram

Fredag

ROBERTS, fan vad jag har saknat vårat hak och nu ska vi dit, IDAG....oj oj oj, undra vad som kommer hända ;)
Har en liten överraskning till min älsk också, tror hon komemr bli grymt glad :D
Älsk, förlåt för att jag inte har berättat, har vart svårt att hålla det hemligt för dig... men idag är det fredag och vi ska till roberts så du komemr få reda på det ikväll <3

Jahapp, det var väl allt jag skulle säga:P

Ha det bra så återkomemer jag senare eller imorgon ;)

Puss&Kram

Torsdag

Annalotta påminner mig hela tiden att jag måste uppdatera min blogg, så jag gör det nu =)

Igår kväll somnade jag runt 6, helt död, både mamma och pappa försökte väcka mig men det gick inte. Pappa satt och tjatade hela tiden på att jag inte skulle kunna somna ikväll fall jag fortsatte och sova bla bla bla.. då hade jag tydligen blivit skit sur och kutat in på mitt rum och slängde igen dörren och fortsatt sova. SEN vaknade jag vid halv 12 och var helt klarvaken. KUL ! Då ringde jag Erik och han var vaken som tur va ;) (han ställer alltid upp)
Vi satt och snackade skit i 1,5timme, sen kollade jag på lite tv och sen somnade jag om. Var hur utvilad som helst imorse.

Nu är det inte långt kvar tills vi ska dra till Tallinn, hoppas inte att det följer med någon som jag inet vill ska med för då komemr hela resan att bli förstörd =(
Vi åker V. 9. ååhhh... har längtat tills det datumet ända sen jag klev av den båten för ett helt år sen och nu slår det verkligen in !

Idag har jag bara vart i skolan... det var en slapp dag, men min Annalotta var inte där och det var lite tråkigt. Men man ska tänka possitivt, ha en possitiv inställning !

Det har vart ett riktigt vårväder ute idag, det gillar jag. Det har inte ens vart så kallt ute förutom imorse. Men snart får man börja klä av sig kläderna lita, slippa den där förbannade vinterjackan :P

Lite bilder från tegel i lördags:

             

Måndag

Nu är det måndag igen. usch, längtar redan till helgen !

Lördagen blev inte som förväntat...Jag vill inte påstå att jag hade skit tråkigt, men jag hade inte lika kul som förra helgen. Nu får det bli ändring på mitt tegelberoende ! Nästa helg ska jag bara ta det lugnt och spara pengar till Tallinn. Inget tegel för min del nu på ett ta !

Det var iallafall mysigt hemma hos Annalotta. Vi sjöng lite sing star och drack m.m sen var det bara att börja bege sig mot tegel. Självklart var Magnus Betnér när igen, det vet Anna iallafall ;) (HON pratade med honom)
Sen såg jag ännu en av dom miljontals killarna som jag har vart störtkär i, meeen jag kände inte riktigt för att prata med honom. isåfall skulle jag väl ha vart dödsdömd i söndags ;)
Vi dansade väldigt väldigt mycket, det var kul ! YES, jag hittade något som var kul under kvällen :P
Hörde också att några hade vart dumma mot min älsk, det tycke rjag icke om !
Min älskling, du ska veta att jag tycker du är heelt perfekt och skulle inte ändra på dig även ifall jag fick en miljon, du är mitt syre och du är mitt hjärta.

Annalotta är den där tråkiga jäveln. Jag ser att hon sitter vid ett bord med några som hon känner. Jag går lite lätt dit och sätter mig ner för att prata. Sen efter ett tag blev jag uttråkad och ville dansa så jag frågade henne ifall hon ville de. Neeej, vet ni vad hon gör, JO hon ignorerade mig ! Tack för den ! ;) Sen när jag gick fram till henne för att berätta att jag skulle gå, nä då jävla.. då ska man börja visa kärlek och bad mig att stanna kvar bla, bla, bla.. jaja... så att du kan fortsätta ignorera mig?! ;)
Sen gick vi iallafall och åt kebab, det var gott =)
Tror ni inte att när jag väl sitter där så kommer X in... mmm, lika snygg som vanligt !

Sen kom iallafall Thomas och hämtade oss. Skönt !

P.S min blivande pojkvän var också på tegel, men jag såg honom bara en snabbis ! =(

aja, hare bra


Puss&Kram

LÖRDAG !!!!!!

Den stora frågan är:
"Hur kommer kvällen att sluta?"

Äntligen lördag.
Håret är fixat, sminket är fixat och kläderna är perfekta ;)

Tidigare idag gick jag och mötte Lina och pratade med henne om allt och ingenting. Sen mitt i ingenstans dyker Lovisa upp och kommer fram och hälsar. Sen blev det så kallt så jag gick hem och satte mig för att kolla på tv, då ringer Erik, vi pratar i kanske 30min och 25minuter utav dom försökte jag övertala honom att följa med och tegla men han upprepade bara samma svar om och om igen: Nej !

45 minuter senare:

Medans jag sitter och rakar benen så ringer det på min mobil men eftersom jag var så blöt så sket jag i att svara, 10 sekunder efter ringer det på hemtelefonen och det var Erik :P (vem hade kunnat gissa det ?)
E: " Jag ska följa med!"
J:  " jasså, ska du vara med oss innan eller?"
E: " Ja!!!"
J:  " Fan va schysst, har du snackat med Annalotta?"
E: " Nej, MEN DET ÄR VÄL KLART JAG FÅ KOMMA?"
J: " Självklart!"
(när Erik höjer rösten så är det bara le och hålla med honom)

Fan va kul att Erik följer med, känns som att han behöver komma ut lite, eller ?! ;)

Snart ska vi åka, mamma och pappa kunder köra oss till täby centrum vid kvart över 6 sen går 616, 18:58, DEN bussen vi missade förra gången :P

Neeej men om man ska gå ner och fixa till sig lite till =)
Hörs imorgon, då kommer det skvaller ifrån idag. Eller kommer jag ha sån ångest ?


Puss&Kram

Fredag





IMORGON SMÄLLER DET !!!




Torsdag

Det är torsdag idag och det känns bra =)
2dagar kvar tills det är lördag och ni vet väl vad som menas med lördag? JOO TEEEGEEELLL !!!
Mase fyller 19 på söndag så dom ska fira henne på tegel på lördag så då får jag träffa henne också. hahaha, vi måste dra till roberts någon dag så att jag och mase kan sjunga igen ;)

Nu har vi kollat hur mycket det skulle kosta att åka till Tallinn, det kommer bara gå på 97kr, är det nice eller vadå ?! Min älskade Tallinn båt. Många bra minnen därifrån. Just nu är det bara Jag, Erik, Annalotta, Lina och Anna som ska åka men ifall ni vill haka på är det bara att höra av er ! :D

Idag ska jag och Annalotta gå i centrum lite och kolla på kläder tills på lördag. Eller jag ska börja med att försöka tvinga henne att gå i centrum :P hon brukar alltid  vägra !

Sen ska jag träffa Anna bussen också, trevligt trevligt !

Igår kom Jäck och Torre förbi, kul kul tyckte jag =)
sen så åkte vi ner till Älsk och satt och mös med henne. JA, vi åkte ner till lina. Från mig tar det kanske 3minuter att gå till henne, men dom där herrarna vägrar att gå såå vi tog bilen ;)

Hörs senare


Puss&Kram


 


Onsdag

Onsdag, 3 dagar kvar !

Hahaha Anna har precis fått lön, kan det bli bättre ? haha kommer du bli mer slirig den här gången ?:D
Hahaha, är så otroligt taggad, sitter med Annalotta nu och går igenom händelserna från i lördags om hur det var och allt ! Tydligen tog hon över min roll som aggresiv fitta, äntligen så vart det inte jag den här gången. Fan va skönt, jag har absolut ingen ångest ifrån förra helgen såå då kan man köra ännu hårdare denna helg ;)

Sen dansade jag ju så otroligt mycket med min älsk, det va bra ! Det hade inte blivit så mycket dom gångerna vi har vart ute, men nu jävlar.

Igår var jag på begravning, min älskade farmors begravning. Det var jobbigt men ändå så blev hon 94år och det är ju ett under i sig ! =)

jaja, hörs senare


Puss&Kram

Måndag

Hallå där !

Det är bara Måndag och jag är heelt slut. Hur ska jag klara mig i hela 5 dagar ifrån Tegel ?! ;)
Jag lovade mig själv att jag inte skulle bli en tegelnörd, men jag är fast! Det är som ett beroende som t.ex cigg, om man inte får det så blir man helt galen ;D (Jag förstår nu vad du menar Lottis)
Men snart så ska jag börja dra mig in till ställerna i stan, men jag orkar aldrig.. Det blir så långt hem.

Jag hoppas på att min Anna (Marielouise) kommer hem idag så att jag får träffa henne. Visst skulle det vara mysigt, eller ?!

Igår så var jag med Jäck, torre, anabanana, jerka. Det var mys!

Undra vad som händer idag då ?

jaja.. Hörs senare


Puss&Kram

braaa

Tegel, Tegel, Tegel säger jag bara !!
Hade en helt underbar kväll igår, hade så otroligt kul.
Det hände en massa, helt underbart att bara dansa med min älsk!
Magnus Betnér, som inte var han men ändå, han bjöd på champagne !:D

"Ända sen 6år tillbaka så har folk trott att jag är Magnus Betnér!"

Jag hade 380 kronor när jag kom till tegel och jag hade 320kr när jag kom hem. hahaha jag lyckades ragga till mig någon som skämde bort mig lite ;)
Kvällen började inte så bra, vi missade bussen hem till annalotta så i fick vara i centrum i en halvtimme sen när vi tog en annan buss så hittade vi inte så vi bara gick och gick och gick :P
Men sen kom annalotta och mötte oss så vi gick hem till henne, förade och hade det skit musigt =)
Sen begav vi oss till Tegel, mitt kära tegel :P
Vi mötte Jessica utanför och tog en cigg med henne, synd att hon inte följde med bara.

Väl inne på tegel så var det inte så mycket folk, vi kom innan 10 så att man slapp betala, snåla som vi är.
Minns inte så mycket vad som hände där inne förän jag sitter vi bordet med Magnus Betnér och hans vänner.
Roligt var det iallafall och jag skrattade och hade skit trevligt !

"ålder är bara en siffra"
HAHAHAHAHA, DET är de verkligen, man kunde inte ha trott att dom var 30år.

Idag ska jag bara ta det lugnt, är lite småtrött sådär ;D ska försöka få tag på Annalotta men hon svarar inte när jag ringer =( Men sen ska jag träffa Anna och prata ut om kvällen :P det behövs nog !

Tegel nästa helg, någon ?

Puss&Kram


Nytt inlägg

Tegel idag, tegel idag, tegel idag !!!!!

Hahaha, jag förstår inte varför jag är så fasst i tegel. Hallå, jag har vart där 2 gånger, första gången blev ren katastrof. Usch, jag vill inte ens tänka på det, hade ångest i flera veckor efter. Andra gången, det var förra helgen och då hade jag grymt kul.
Idag känns det som att det kommer gå åt helvete, men det där är något man få vänta och se :P.
haha jag drömde t.o.m. om tegel inatt :S.

jahapp, igår tog jag vet bara lugnt, kollade på film och grejer. Men ändå så gick jag och la mig vid 4, skuumt !

Ska gå och föna håret nu och sen ska jag gå och möta Anna, vi hörs senare eller imorgon !


Puss&Kram

Jobb, Tegel, Älsk, Piercing !

Jag är så taggad, på tisdag ska jag beställa tid för att göra en piercing i läppen, om jag vågar !
Idag vill jag ha den iallafall men sen när det väl kommer till kritan så ångrar jag mig säkert och skiter i allt, men vi får se.

Har jobbat hos älsk i 2 dagar nu, visst det var bara några timmar men det är iallafall lite stålar :P
När vi kom hem igår så skulle Lina gå hem och duscha och jag skulle hem och plugga sen skulle vi ner till ica vid halv 8. Det blev visst ingen dusch för Lina och inget pluggande för mig, vi saknade varanndra så mycket så vi sågs lite tidigare ;)
Sen satte vi oss vid 9:an och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var väldigt mysigt !

Idag när vi slutade så åkte vi in till täby centrum, Lina skulle gå på systemet. Lyyllooo dig ;D
Vi planerade sommaren ihop, vad mysigt vi kommer ha !
Jag är 18, lina är 20.. kan det bli bättre ?! eller aa det kan det, nån ska ha körkort, och det lär inte bli Lina så det är väl min uppgift att fixa det... men men alla bara tjatar och då gör jag inget istället ! Buss funkar lika bra iallafall.

På lördag blir det Tegel, yeees :D
ska bli så himmla roligt, hoppas Mackan hakar på, sen får vi hoppas på att alla andra hänger på också men dom tråkiga killarna vill bara vara hemma hos malin på chillkväll (hon bor 10min ifrån tegel) meen sakta men säkert försöker jag övertala dom ;)
Sen ska Anna och Madde kanske med men "dom vet inte" ÅÅÅHHHH, fattar inte varför folk säger att dom inte vet, om man inte ska göra något speciellt en lördag och blir erbjuden att dra till tegel, men mig, HALLÅ MIG ?! så ska man väl tacka ja direkt, eller ?

jaja, ska ut och träffa Over nu och ska mysa lite med henne. Hon ringde mig precis och var helt störd, meen jag gillare, vi är ganska lika :P!

Ha det fint !

Puss&Kram


Annalotta, tegel, omtyckt ?!! ;)

Heeej !
sitter hemma hos Annalotta nu, ska snart gå för jag ska jobba jobba jobba lite hos Lina :D
Alltid lika härligt att få in lite stålar ;)
YES, jag hann att se våra bästa år idag, de trodde jag inte.
Den här veckan har vart helt perfekt, vi har fått sovmorgon varrenda dag, och slutat hur tidigt som helst =D

Annalotta, jag tycker faktiskt om dig :D
Tegel på lördag ?! hahha
ja, jag har blivit tegelhora ;D meen jag tror bara att det är Lottis som vill ha mig där, dom andra är redan trötta på mig, men jag gillare ;)

Nää, ska dra nu. Ha de bra !

Puss&Kram

Tegel

Det blev tyvärr ingen roberts igår, men lika glad är jag för det men gladast är nog Tegel. lalala
Japp, var och teglade igår och det var riktigt, riktigt kul !

Det hände otroliga saker, träffade en kille som jag var väldigt väldigt kär i när jag var 14, polisen stoppade mig utanför tegel. Liftade till roslagsnäsby annars hade jag inte kunnat komma hem och skulle ha få sova ute. Berättade för min hemliga kärlek att jag har spanat in honom ;). Jag skulle också hjävlpa Annalotta lite med att få upp en viss person att dansa och det lyckades jag med :D 
hahaha oj oj oj, sjukt var det iallafall ! MEN JAG HAR INGEN ÅNGEST, ABSOLUT INTE !!!!!

Vi satt först hemma hos Erik och förade för att sen börja bege oss mot Roberts, när vi kom in på Roberts så satt det 4st där inne och kollade på ishockey, HALLÅ vart är all folk ?:O Så kom nån på den briljanta ineen att vi skulel åka till tegel, jag var först lite skeptisk till de efetrsom jag inte har vågot gått tillbaka dit efter min födelsedag, ångest kallas det !
Erik gick tydligen hem på motorvägen, jaja härligt !!

Imorgon börjar skolan. Fy fan, jag har mått så otroligt bra nu när man har fått vart ledig ett tag men vi ska tillbaka till helvetteskolan.

På tisdag fyller Malin år och då ska vi fira henne med en liten myskväll hemma hos henne med lite skumpa och grejer ;) de e naaajs


Puss&Kram



 


Ingen myskväll, men mycket skoj iallafall !

Det blev ingen myskväll igår för mig och Erik, tyvärr.
MEN vi drog istället till vårat kära Roberts kök och bar, hahaha!

Vi var inställda på att vi skulle sätta oss och kolla på film men så bad jag att Erik skulle ringa till Anton för att se om han skulle med till roberts imorgon (Lördag) Anton svarade och bad oss att komma till robert så det var bara att börja gå ;)
Det blev en rolig kväll,  E var där och jag trodde att det skulle bli skit jobbigt, men det blev det absolut inte, vi hälsade så fint på varanndra =)

Sen var jag tvungen att gå på toa och när jag kommer ut därifrån så stog det en 50årig man mitt i gången så jag kunde inte komma förbi så hans flickvän bad mig att göra "såhär" så slog hon honom på rumpan. Hahaha och då tog hon tag i min arm och slog honom och hanvände sig om och såg mig, så han putade med rumpan ÄNNU MER  för att jag skulle slå ;)

Jajaja, det blev en rolig kväll iallafall, sen så finns ju jag med mitt guldhjärta!

En kille som var på roberts, jag visste att han skulle med samma buss som mig och Anton men bussen var väldigt mycket förtidig. Så han hann inte med den. När vi väl är nere vid flygkårsvägen så står bussen där i 5 minuter när den vanligtvis bara brukar åka runt. Så Anton går fram och frågar ifall han hinner ut för att pissa, så han gjorde det. Då passade lilla jag på att gå fram och fråga han som körde bussen ifall inte bussen var väldigt tidig och det var den ju, som jag förstog :P
Och då berättade jag att det satt en söt lite pojke uppe vid bussen utanför roberts som var tvungen att åka den här bussen, annars skulle han inte komma hem. Då åkte vi upp till roberts igen för att hämta upp honom :D

Ibland kan jag faktiskt vara ganska snäll =D
Men ta det inte som en vana ;)


Puss&Kram

myspys

Ska hem till Erik idag och ha myskväll, kolla på film och grejer. Det var så lönge sen vi träffades bara han och jag så det ska bli mys =)
Imorgon blir det roberts tror jag, Annalotta är på så det kommer bli kul !
Har inte träffat henne på hela lovet så det ska bli himmla kul att träffa henne också.
Saknar henne faktiskt =) <3

Idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och kollat på våra bästa år, gryymt bra serie är det !

Puss&Kram


Ja?!


Jävla Sverige, jävla påhitt
jävla västerland vad pratar du, vem är han?
Bara för att han har rätt jacka, rätt skor och rätt efternamn,
Handlar det om att vara fin eller rik är det ända ordet
jag kommer på - idioti

Kolla där borta står Karl och pappa betalar.
Han tror att livet går ut på att klassa i baren
eller vem som har den trendigaste frillan.

Med slickat hår och brylkrämen bakåtkammat

fnyser han åt nederklassen, skryter och hatar alla

utan pengar eller flashiga efternamn.

Då tror han att fattiga är tjuvar om man inte skänker
växeln när man handlar för en tjuga.
Men jag vill fan inte ha din jävla växel,
ta tillbaka den och håll igen din käft, jävla bratäckel!!


J

Hahaha, "du är ju piss-sämst på att uppdatera", tack för den ;)
Njaa men det har vart illa. Jag har bott i bromma nu i 5 dagar i Annas pojkes lägenhet. Det har vart himmla mysigt faktiskt. Vi firade nyår där, Skönt att slippa fira i brottby för en gångs skull :P
Vi hade 3 rättersmiddag som vi faktiskt lagade alldeles själva.

Hahaha i lördags var jag oh Troja på äventyr (Troja är Annas hund). Anna skulle åka och köpa lite nyårskläder så jag kunde ligga kvar och gå upp när jag ville. Jag gick upp runt halv 12, åt lite frukost och grejer sen vid 12 gick jag ut med Troja. Vi började gå en bit och sen skulle jag vara så smart att jag skulle gå lite där jag kände för det. När jag hade vart ute och gått i kanske 45minuter så kommer jag till något slags centrum och jag har verkligen ingen aning om vart jag var någonstans.
Jag pratar med Lojji i telefonen och jag var heelt förvirrad. Änterligen så jag en skylt där det stod "traneberg" på. Sen såg jag en annan skylt där det stod "alvik" på. Oj tänkte jag och bad Lojji kolla på "hitta" eller något liknande vart jag var någonstans och åt vilket håll jag skulle gå:P
Men hon hittade det inte och jag började gå ännu en gång, fast den här gången så var det över någon slags motorväg där bilarna kom i 180, MEN JAG KUTADE, tillslut hittade jag en busshållsplats med en buss som heter 112 som jag visste gick förbi lägenheten där vi bodde, så jag och Troja fick sitta i 15min och vänta på bussen sen var det bara att kliva på den. Efter 4 minuter så var vi hemma. Vi kom hem ungefär vid halv 2 - 2 ! M!!


DU, är en person som jag aldrig kommer att kunna börja älska. DU är en sån äcklig människa. DU har fått mig att må så otroligt dåligt vissa stunder. Men jag tänker inte ta din skit längre ! 
 

Jag har inte träffat min älsk på, jag vet inte huuur länge. vi måste ta och ses någon dag tycker jag faktiskt =)
För jag börjar sådär sakna dig lite faktiskt, men bara liiite ;)


r.i.p Farmor

RSS 2.0