.

Denna dag har gått fort, jag var i täby idag och köpte en bruutalt snygg tröja. Den ska jag självklart lägga ner i resebagen så får jag se vad älsklingen tycker om den. Men han har bra smak på kläder så han kommer säkert tycka den är jätte bra! När vi kom hem så åt jug lite man och kollade på tv, nu sitte rjag här och känner suget efter en marsglass, frågan är om man kanske ska ta sig en promenad till macken innan graysan börjar. Madde kom också förbi en snabbis, hon fick se tröjan och blev faktiskt lite smått avundsjuk, hihi. Men sen följde jag henne till bussen där bror hennes skulle hämta upp lilla Maddizzen.

Jaja, nu är 9 dagar kvar till jag är i Turkiet igen. Det känns konstigt att jag har vart där 3 gånger på 5 månader. Hahaha, jag vettefan hur jag har fått ihop till pengar, men det lönar sig att jobba och ha kul för pengarna. Frågan är nu hur många gånger det kommer bli nästa år? Eller kommer vi bosätta oss där? Kommer vi ens komma hem denna gång eller kommer vi vara kvar där tills nästa år? haha många frågor men inga svar (än). Jag är iallafall glad att jag har en sån vän som också blev beroende av detta ställe, så hon stöttar mig och följer med mig på mina galna ideér, vi planerar redan nästa resa.

Jaja, nu ska jag börja röra mig till macken.

Ha det bra gott folk !


Jennifer a.k.a Jeri!

Det tog ett tag för mig att börja lyssna på att bli kallad för Jeni och börja ta det seriöst.. men nu sitter det, så fort någon säger Jeni så reagerar jag. Men nu har någon dum dåre hittat på ett eget smeknamn till mig, ett smeknamn som jag verkligen inte kan ta seriöst. Denna dåre är min älskling som jag sitter och pratar med just nu. Hahaha jag skrattar alltid åt honom när han ska vara gullig och seriös, även dom gångerna han vill säga till mig på skarpen så använder han Jeri som namn till mig. Hallååå hur fult är inte det? Skulle någon kunna ta det seriöst ifall man hette Jennifer och så börjar någon helt plötsligt kalla dig för jeri!! Aldrig, det här får det bli ändring på och det ska jag setill.

l WILL NEVER FORGET YOU säger:

i miss you jeri



Men han kan vara bra söt ibland faktiskt. Vi får se vad som har hänt när jag kommer hem ifrån turkiet, ingenting förvånar mig längre. Vem vet om jag ens kommer hem. Jag tror nog inte att det är någon som tror på mig när jag säger att det finns en möjlighet att jag stannar. Varför inte, vad finns här i Sverige som inte finns där?! Däremot finns det saker i Turkiet som inte finns i Sverige t.ex. min älskling! Hur kan man inte vilja bo där när man har det så bra. Den ända anledningen som gör att jag tvivlar på att stanna, det är jobb. Det finns inte så mycket jobb på vintrarna. Men man kanske ska ta och bli en golddigger, jag kan leva på min man?!


      
En sån där ruskigt äcklig bild som man är helt blank i ansiktet efter 2 timmars dans. Bilden är tagen på min och älsklingens första riktiga dejt. Vi var där med två andra också, Anna och Storebror. Denna kväll blev dyr men det var värt varenda öre!  På andra bilden så ville inte älsklingen vara med på bild men hans arbetskläder så han sprang iväg men jag tycker ändå att det blev en ganska tuff bild med det gröna ljuser och palmen.


ez te care birnakım aşkım






seni çooook seviyorum aşkım!

benim kalbim de ve ruhumdasın,

bu kalp yalnız senin için atıyor


full happy

Firhat, en av dom roligaste personerna jag känner! Han är vän med alla, det fick jag och anna stå ut med att höra honom säga en hel kväll. Jag sitter och pratar med honom varje dag och just nu är han hemma hos sin familj i Istanbul men han lovade att komma till side när vi kommer ner. Det ska bli så kul att träffa honom.

Här kommer en bild på honom och mig när vi står vid strippstången.
  

Igår när jag pratade med älsklingen så var han så glad att det bara var 9 dagar kvar (11 dagar om man räknar med idag och den dagen vi åker) men han vägrade inse det så jag låter honom tro att det är 9 dagar. Han sa även att efter den 6 november fram till den 13 november så kommer han vara "full happy"  hahahaha. Jag trodde helt ärligt inte att man kunde sakna en person så mycket som jag saknar honom, varje dag åker Turkietbilderna upp på datorn och jag får bara drömma mig tillbaka igen. Det känns då som att jag var där igår för jag minns precis hur jag kände mig där nere, jag var lycklig, jag är lycklig när jag ser bilderna. Dom ger så mycket kärlek utan att dom tänker på det. Det känns som att dom vännerna jag har där nere är bättre vänner än dom som en gång var mina vänner här hemma.

En bild på min älskling får jag inte glömma




Jag vet att för vissa så kan det bli långtråkigt att läsa om turkiet i varje inlägg, men samtidigt veeet jag att vissa är så intreserade av mitt liv och vill se alla bilder, meen tro mig, jag kommer aldrig lägga upp alla bilder, vissa är för privata för att visas här på bloggen.


11 dagar kvar till lyckan!

13 låånga dagar kvar

Japp, då var det lördag igen. Jag ska åka till Norrtälje och träffa Tessan och ta några öl på "på g", det var länge sen man träffade henne, så det kommer bli kul. Jag pratade med älsklingen igår och han är så glad för att vi kommer ner igen. Vi ska även bo ihop en hel vecka, bara han och jag. Min lycka går inte att beskriva. Det känns lite surt att bara stanna en vecka, om jag fick bestämma så skulle det bli en hel livstid men så är inte fallet. Men han ska iallafall förhoppningsvis komma till Sverige. Jag försöker lära honom svenska nu och det går väl sådär, men han försöker iallafall det är det som är de viktigaste!

Lyckan kom igår... hihi... gud var på min sida för en gångs skull, jag tackar honom. Då slipper jag oroa mig i Turkiet.


Här kommer ytterligare en bild av miljoner bilder på oss







13 dagar kvar sen får jag ligga i din famn igen!


Things'll never be the same without you...

16 dagar kvar, oj oj oj... vart är resebagen? ska man börja slita fram den och ta fram den röda tejpen? det är nog dax, eller jag kan väl vänta ett litet tag till. Frågan är bara vad man ska packa ner, det är varmt där på dagarna men på kvällarna så blir det kallare. Tro mig, det vet jag efter att jag sov i parken med min älskling en natt. Fråga mig inte varför vi gjorde det för ni kommer ändå inte få något svar. Men under den natten träffade jag en ny vän, medans jag låg och värmde min älskling som låg och sov så sött så kom det fram en hund som jag kallade för tyra. En söt sådan, så på morgonen när jag skulle gå tillbaka till hotellet så följde den mig hela vägen.

Snart kommer jag få krama om honom. Finns det någon vackrare?! Att få bo ihop med dig en vecka räcker inte, men det är bättre än ingenting.   benim kalbim de ve ruhumdasın <3









I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
I need you here with me

I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry


Merhaba

Så, nu är jag hemma efter att ha jobbat i några timmar. Det är skönt då går tiden iallafall lite fortare. 18 dagar kvar tills jag får träffa min älskling igen. Det känns som att det var en evighet sen jag träffade honom sist även fast det inte ens var en månad sen jag kom hem ifrån turkiet, kan man bli mer psykad?!

Nästa sommar finns det planer om att hyra ett hus i turkiet och jobba där. Om det blir osm jag vill så stannar vi i 7 månader men frågan är ifall man kommer ha pengar till det. Men jag ska jobba stenhårt här i sverige och inte göra av med några pengar alls. Man ska kämpa för det man vill annars kommer man ingenstans i livet. Njaa om man ska lägga sig och kola på tv ett tag.

Ha det bra, man vet aldrig när vi hörs igen.

Det slog slint


Den här dagen har vart väldigt tung, saknaden tog över så jag kröp ner i min säng, tände ljus och bara tänkte på min älskling.

Du är mitt hjärta

Inatt när jag försökte sova så kände jag paniken komma över att jag bara skulle få tillbringa en vecka med min älskling. Jag kan redan känna ångesten när jag sätter mig på bussen för att åka ifrån Side, ifrån allt jag älskar och ifrån min älskling. Men jag kommer klara det, jag måste klara det. Det komemr inter inte bli lätt men jag vet att vi kommer klara det här ihop!
Jag berättade för honom igår att vi ksulle komma ner, hans första reaktion var " du ska bo hemma hos mig ", åhh min älskling, det gör jag om du ber mig!

Jag ska fösöka övertala honom att komma till sverige till nyår, tänk vad mysigt att ligga inne en svensk vinterkväll, tända ljus och bara mysa ner sig i sängen. Nu får jag stå ut med Anna och göra såna grejer, men det duger det också:D


Kan saknaden bli större?!

Det var ett tag sen!

Första inläggen sen jag kom hem ifrån turkiet. Det är exakt 20 dagar sen som jag satte min fot tillbaka i sverige, kunde det ha känts värre?! Saknaden tillbaka är helt brutal, när man har haft sina 2 bästa veckor i ett land som är helt främmande och sen komma tillbaka till grått och trist utan kärlek.  MEN GOTT FOLK, VI SKA TILLBAKA !
Redan den 6 november lyfter planet ytterligare en gång, denna gång blir det tyvärr bara en vecka men man får göra det bästa av det hela. Tänk att få träffa alla igen, tänk alla blickar när vi går längst gatan.  Vi ska gå till The queen och överraska min älskling, han har ingen aning om att vi kommer !

Tänk er känsan att få krama en person som man inte har fått träffat på över 1 månad, det kommer kännas helt obeskrivligt. kommer glädjetårarna att komma? Ahhh, det är nästan så att jag vill börja packa väskan nu.




             


Min älskling är det absolut finaste som finns!
Vi ses snart  igen.

RSS 2.0