Walking In Memphis - söndags extra

En låt som jag blir helt varm i kroppen av lycka och som får mig att le så fort jag ser eller lyssnar på den. Gåshuden kommer dirr och jag vill  bara att det ska bli sommar, glida runt på stan med korta shorts, vita skor och ett vitt linne med en svart skinnjacka över och dansa fram. Den underbara låten är såklart Walking In Memphis med den uuuunderbara Calle Kristiansson.


Jag var bara tvungen att berätta min kärlek till denna låt. (om jag visste hur man la in filmer ifrån youtube här på bloggen så hade jag garanterat gjort det.)


Söndag 28/2

Imorgon kommer något efterlängtat som jag har väntat på otoligt länge känns det som :P
Jag har beställt hem en jeansklänning, undra hur det kommer se ut på mig. Alltid kul att testa något nytt tycker jag och eftersom kilorna börjar rulla ner för min del så hoppas jag att den ska sitta bra annars är det bara att sätta på sig mormortrosorna och trycka ;)
Jag hoppas att det inte behöver gå så långt.

Jahapp, söndag igen!
Söndag, söndag, söndag, söndag, söndag.... det känns som att jag skriver det varje dag, det ruuullar på.
Igår var jag hemma hos Lojjs, drack lite cider. Jag kom hem med massor med nya saker som jag fick av lojji. Ibland är det allt bra att ha en storasyster :)
Jag fick även trevligt sällskap på bussen hem, Anton.

Vad händer idag då?
Vaknade av ett samtal ifrån min pojkvän, att vakna upp och höra hans röst på morgonen är det bästa som finns och inget kan då förstöra min dag.
Jag har varit med Mickisen och myst, alltid lika mysigt tycker jag!
Annars så har jag bara tagit det lugnt, även fast jag är ledig hela nästa vecka så känns söndagar så otroligt tråkiga och jobbiga. Men imorgon är det en ny vecka och en ny månad. Jag börjar tycka att tiden går så fruktansvärt fort. Snart sitter man här 40år med 2 snorungar och en hund. Läskigt!

Nu hade jag tänkt att lägga mig och läsa lite kanske.
En bra söndag har det varit iallafall.

Heeei daaaa


Hahahaha, JA, vi är knäppa.

Fredag

Idag kände jag mig bloggsugen!
Mitt bloggsug kommer och går lite som det vill. Så jag tänkte gotta er lite med ett inlägg idag. Vi får se om det även kommer ett på söndag.

I veckan har jag jobbat, jobbat och jobbat!
Usch, jag vill inte ha det här vanliga svenssonlivet, men vad ska man göra om det ända man vill är att resa? jag skiter ju inte direkt ut pengarna. Det känns ruggit bra att det är fredag idag och denna kväll spenderar jag själv i vårat stoora hus. Jag gillar inte att vara själv för det mesta men idag känns det som att jag behöver lite tid  själv. Har målat mina naglar och ska strax lägga en ansiksmask.Jag väntar med spänning på ett samtal från min pojkvän!

Visste ni att idag skulle egentligen har varit min sista dag på jobbet. Men ICKE, jag fick förlänging som jag är grymt glad över att jag fick men samtidigt känns det himmla tåkigt att mina planer för en resa förstördes. Men det kommer, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det inte så?

Nästa vecka har jag sportloooov. Inget jobb för min del, då händer det bara roliga saker. På onsdag ska jag ut på krogleeen med min äckling. Sen hade jag tänkt ut och shoppa lite för min lön som jag fick denna månad, man tackar och bugar.

I tisdags var jag inne i stan med Mickisen, vi tog bilen. ETT STORT MISSTAG. Vi kom in dit med höga förväntningar, men ALLT blev fel så vi kte hem igen med svansen mellan benen. Vi hittade inga pekeringar och när vi väl hade turen att hitta så funkade inte kortet där. FAN... Men till tröst fick vi äta något ifrån donken.

Jag funderar på att byta blogg kanske till Devote, förnyelse är något jag gillar. Men samtidigt tycker jag om blogg.se, men det är så mycket strul. Äh, vi tar det en annan dag.

Det känns som att jag bara svammlar. Jag lägget upp lite bilder istället.















Otroligt härliga bilder, bilder som kommer vara med mig resten va mitt liv. Jag saknar varje sekund, jag saknar varje ögonblick. Nu är det bara minnen, otroligt BRA minnen!




Nu kom samtalet  jag har väntat på, måste kila nu PUSSSS


söndag 21/2

oj oj oj, idag var jag inte alls lika sugen på att blogga som jag har varit dom andra söndagarna. Men jag har lovat mig själv att fortsätta blogga. Det kanske kommer några söndagar som jag inte kommer att orka blogga, bara så att ni vet och inte tar livet av er.
Jahapp, herregud, det är söndag igen. Kan ni förstå? snart är vi inne i månad Mars. Var fan tar tiden vägen?


Fredag: Mötte upp mickisen i täby centrum ett tag. Sen var det bara hem och duscha för att sen bli upphämta av bil till självaste gården i Karby. Röda mattan var framrullad och där rammlar jag ut ur bilen med mina 3 påsar. Festen började när JAG gled in. OKEJ, jag har en förmåga att överdriva IBLAND. Bilen kom och hämtade mig, det var äckling som körde. Jag åkte upp till karby gård. mattan var INTE utrullad och festen hade inte ens börjat. Men jag var redo, jag var taggad på att kolla hockey. Tyvärr fick inte vi sitta med grabbarna så jag och Mickisen gick upp på rummet och pratade. Det var bara rena turen att Sverige vann för då visste både jag och mickis att kvällen skulle sluta BRA. Jag kan säga såhär, jag hade grymt jävla kul. Det var länge sen jag hade en sån lyckad kväll. Vi satt och snackade, spelade ölspelet. Jag fuskade som vanligt :P
Sen körde även killarna den berömda "sälen", du ska lägga dig på mage och åka ner ifrån en trappa. Mickis skulle försöka ta sig ann den uppgiften också, det slutade med att hon åkte ner på rumpen. Vi dansade och sjöng. Jag hade t.o.m så roligt att jag slaggade kvar där. Det sista jag minns är att ena killen skulle platta håret och sen sprayade dom det groteskt mycket. Där stocknade jag. Klockan var då runt 5 på morgonen.

Lördag: Vaknade upp vid halv 10 på lördagen, DÖD! Det ända jag kunde göra när jag vaknade var att skratta, skratta åt hur patetisk jag kände mig. HAHAHAHA jag skrattar än idag åt mig själv och det är nog det sista jag kommer att glömma:P
Jag åkte hem och pratade med min underbara pojkvän. Sen gick jag och sov i en timme och sen åkte jag och hyrde en film. Allt för min syster, GRYMT JÄVLA BRA. Jag grät mig igenom filmen. HAHAHAHAHA jag kan meddela att det var tårar ifrån fredagskvällen som kom ut där på ett hörn också. HAHAHAHA alltså jag har absolut ingen ångest ifrån fredagen MEN vissa saker skulle man kunna slita bort och kasta. HAHAHAHAHAHA.

Idag: Min älskade Love fyllde 1 år idag. Vi har varit i uppsala denna dag. Nu är jag hemma.

Imorgon är det månad och det känns helt okej faktiskt. snart kommer lönen också. Det ska bli fint att se den glida in på sparkontot. Tack tack.

Häää daaa


Mina fina och älskade kusiner.


Jag och min ääälskade pojkvän!

söndag extra EXTRA


Mästerfotografen har varit i fraten IGEN ;)



och IGEN!

söndags extra

Vilken perfekt alla hjärtans dag.
Dagen började med att jag träffade äckling Mickisen, hon beställde en pizza och vi åkte hem till henne och kollade på Babe- Den modiga lilla grisen, Det var år och dar sen jag såg den filmen, men den är lika bra idag som den var för 10år sen. Sen skulle vi pumpa hennes bildäck, det gick ju som det gick men vad ska man göra när man är heeeelt lost på bilar?! Sen var det dirr hem för att vänta in gästerna. Alla kom nästan samtidigt, det kändes som att jag tröck i mig kärleksmummsen:P. Senare gick jag ut och mötte Anton för lite prat och skratt. Anton fick 3 hallonhjärtan av mig i alla hjärtans dag present och jag fick en AIK choklad peng. Helt underbart att få tillbringa tid med sina underbara vänner och familj!

Alla hjärtans dag för mig är att visa sin omgivning, vänner, familj, pojkvän extra med kärlek. Man ska visa uppskattning till dom som betyder något. Jag har fått två samtal av min pojkvän idag, ett på morgonen och ett på förmiddagen, då sa han även grattis till min far :) Han måste börja smöra in sig nu.

Jaja, nu tänkte jag ta bort sminket sen slå på en rulle. Mickis, jag hoppas för guds skull att du är nöjd nu när jag har skrivit 3, 3 JÄVLA inlägg den här dagen ;) 



Jag älskar dig



You're the one thing that I'm missing here!


Söndag 14/2

Godmorgon!

Alla hjärtans dag är idag och min älskade far fyller år. Jag tycker om alla hjärtans dag, man ska vara extra gosig och extra kärleksfull, EXTRA AV ALLT! (Jag tror faktiskt bara att äckling mickis kommer att förstå det där skämtet.) Tyvärr så tycker jag att alla hjärtans dag har blivit en sån otroligt överskattad dag precis som alla andra "högtiden".                                                                                                                                         
Jaja, pappa fyller år idag så det kommer gäster hit. Mamma och jag har bakat hela veckan så jag hoppas att det ska vara något som passar. Skönt att inte behöva vara så ensam, i och med att min pojkvän bor 2896mil härifrån så är det lite svårt att bara ses över en dag.

Mina kära vänner blev lite oroliga när dom lästa mitt förra söndagsinlägg med att "resan är bokad och betald", dom trodde att jag skulle lämna dom mycket snart, men så är inte fallet. Såhär ligger det till, ett datum var planerat men ingenting blev bestämt. Sen kom mitt erbjudande om förlängd arbete och jag tackade ja. Tyvärr så betyder det att jag inte kan åka till turkiet innan juni. Resan EFTER Juni är bokad, så än åker jag inte :D
Jag tycker om att vara väl förberedd! Vilket datum det är tänker jag inte berätta. Det känns surt men vår kärlek är stark så vi kommer att fixa det, inga problem alls!

I helgen har det inte hänt så mycket. I fredags var jag hemma hos Mickis och förade med dom, som vanligt ;D
När dom åkte till teglos så gick jag hem, teglos är ingen favvo. HAHAHAHAHAHAHA
Igår så hyrde jag en film och mös ner mig i sängen, jag pysslade om mig själv. Ansiksmask och annat smått och gott. Idag så ska vi fira pappa med tårta. Det har varit en mysig helg.

Denna morgon vaknade jag av väldens finaste röst som sa "Happy valentinsday my love" klockan kvart över 8, KVART ÖVER 8!!!!! Men när jag svarade och hörde hans röst så kände jag bara lycka genom hela kroppen. När vi hade lagt på så kunde jag somna om som en prinsessa igen :)


Adem & Jennifer <3


Måndagsinlägg? förvirrande!

Mickis: JENNIFER, SKREV DU DITT SÖNDAGSINLÄGG IGÅR?
Jag: Ja, vadårå?
Mickis: Tur, jag älskar när dina söndagsinlägg kommer. SKREV DU SÖNDAGS EXTRA OCKSÅ?
Jag: Nej, jag skrev mitt första inlägg så sent.
Mickis: men ÅÅÅHHH

Sådär kan det låta från en av mina kära vänner.
Men gumman, jag tror inte att du är den ända ;D

Vad är detta nu då? ska jag börja med måndagsinlägg också? ALDRIG!

 

Hääädaaaa!


Söndag 7/2

Hallå, jag är tillbaka med mitt söndagsinlägg.
Jag gillar det här med söndagsinlägg otroligt mycket. När jag gör något i veckan så tänker jag alltid "det här ska jag skriva i bloggen på söndag". Det blir roligare att blogga när man längtar efter det :)
Jag vet att ni gillar det också, att få höra om mitt smaskiga liv... eller inte ;)
Två roliga saker som har hänt denna vecka, jag har fått förlängd arbetstid som jag är grymt glad över OCH resan är bokad och betald. Kan livet kännas bättre?


Denna helg:
Fredag: Efter jobbet så kom Malin och hämtade mig. Vi åkte till Täby centrum och kollade runt lite. Jag har hittat en OTROLIGT fin tunika som jag ska köpa imorgon tror jag. Sen sprang vi runt i andra affärer. Som alltid när jag är med Malin så springer, och ta mig då ordagrant, vi springer igenom butikerna. Malin är världens stressobjekt och jag är sneppet under. Vi gick även in på systemet, "det är bra att ha även fast man inte ska göra något ;D". Sen åkte jag hem. På vägen hem så bestämde jag mig för att åka tillbaka till Malin och festa lite under kvällen. Så jag kom hem och tog en snabbdush sen kom Mickis och hämtade upp mig. Som tur var skulle hon också till täbban så jag fick åka med min älskade. Väl hemma hos Malin så var Josse där, vi började tjejprata lite, naglar, hår, kläder, killar m.m. Ni vet väl hur det är när man är ett par tjejer?! ;)
Sen kom Jossan och Tobbe förbi. Kul att träffa Jossan igen, det var ett tag sen!
Jag kallar denna fredag lyxfredagen, när Mickis åkte hem så fick jag åka med henne igen. Hon kom även in till Malin och sa hej till alla och vi var kanske kvar i 40 minuter:) Alltid skönt att får åka bil hem, det tackar jag för Mickis. När jag väl var hemma så slocknade jag på 3 minuter.

Lördag: Vaknade upp och sprang till datorn för att få prata med min älskling. Lördagar är min favorit dag för då får jag även se honom i camen :D
Kvällen spenderade jag med en film som jag hade hyrt och mys i sängen. Runt 10 ringde Adem och vi låg och pratade i 2 timmar :P. Skönt att ringa till en "hemtelefon" då det inte kostar lika mycket som att ringa till mobilen. Så pengarna drar inte lika mycket för min del.

Idag (söndag): Jag och mammsen bestämde oss för att åka till arninge och handla födelsedagspresent till pappa. Jag hittade en superbra sak som jag hoppas att han blir nöjd över. På vägen hem så hoppade jag av vid Mickisen och mös med henne och Alexandra och någon katt. Nu är jag hemma och ska ta en dusch snart sen ska jag förbereda mig mentalt tills imorgon då det är en ny jobbvecka.

Varför har man ångest en söndag för? Man jobbar bara 5 dagar på en vecka. Det är ju hur soft som helst. Men man ska alltid ha något att klaga över tyvärr. Men när pengarna rullar in på kontot, då klagar man minnsan inte, nej nej nej.


Ser ni vilket svin till pojkvän jag har?(världens finaste och bästa egentligen)
Vi skulle åka upp i luften i en fallskärm efter en båt.
Jag var livrädd och han hade absolut ingen medkänsla.
Han var bara road över att se mig rädd ;D.


Men efterråt var jag lycklig och glad över att jag överlevde! :D


RSS 2.0