sjuki sjuki

Tror ni inte att jag har gått och blivit sjuk, jorå... det kan jag lova er. Halsfluss och feber. Jag var hos läkaren igår så jag har fått pencilin nu så snart känns det väl lite bättre får jag hoppas. Igår kollade jag ner i min hals och den var helt jävla röd/vit prickig, det var vidrigt att se. Två nätter nu har jag inte sovit något på, jag har kallsvettats och vaknar hela tiden. Men det är väl sånna smällar man får ta ibland, jag blir inte ofta sjuk men när det väl komemr så blir jag mega sjuk.

Jaja, nu ska jag gå ner och läsa en bok och sen tycka mer synd om mig själv. hej dååå


HAHAHAHA, den här gjorde dagen lite smått roligare.

Med ditt leende av guld!

Hahaha, jag kan inte sluta skratta. Pratade nyss med Tessan och vi kom på lite mer sjuka grejer som hände i torsdags. Jag är lite sugen på att dra ut ikväll igen, får ta och höra av mig till terri och se om hon är med eller emot mig! Idag ska jag äta middag med mig själv eftersom mamma och pappa är bortbjudna, men det kan bli mysigt ändå. Jag såg precis att Harry Potter går idag, jag är ett stort fan av honom. Jag brukar inte gilla fantasyfilmer, men Harry äger! Så om ingen är sugen på att gå ut så kryper jag nog ner framför tvn och myser.

Nä nu ska jag gå ut på en promenad, orkar inte sitta inne och höka hela dagen.
 
Ha det bra!


Hahahaha, jag kan inte få nog av dom här bilderna, speciellt inte nu när jag är på så bra humör!





om jag spottar dig i ansiktet så ska du ta det som en komlimang!

Vilken kväll!

Haha, det var grymt roligt att komma iväg och verkligen kunna slappna av för en gångs skull. Igår var jag ute med Tessan och Some. Man träffade helt nytt folk och alla var brutalt trevliga, så detta blir att göra om snart igen! Sen självklart hände det saker som inte skulle hända under kvällen och jag har inga ursäkter till det men Tessan försökte trycka upp i mitt ansikte att jag inte skulle oroa mig.
Mycket skumt folk måste jag faktiskt säga men otroligt avslappnade!
Jag såg två killar med exakt den stilen jag vill ha på killar, om jag hade vart 30cm kortare och 2 år yngre skulle dom ha vart perfekta för mig. Men nu när man har pojkvän så gäller det ju bara att se men inte röra och jag måste faktiskt våga påstå att det konstigt nog känns bra, väldigt bra faktiskt!

Jaja, snart tänkte jag gå ut och träna lite så att man kanske tränar bort dom där ölen som man drack igår. Sen bara gosa ner mig i sängen och slå på en rulle. Det börjar svida i mina ögon så det kan passa bra att gå ut och gå.























Fy fan vad jag längtar tillbaka!


Ni får ha det så bra!
puss

white chicken

Jahapp, imorgon är det julafton, tiden har gått så fort men ändå så långsamt. Jag har inte önskat mig speciellt mycket, presentkort på ticket så att jag kan komma iväg till min pojkvän. Det är 111 dagar kvar tills jag åker. Pratade med Adem igår i telefon och han satt tydligen och drack med sina polare och ja, han föll för grupptrycker ;D.
Sen började han prata om att han inte gillade turkiska tjejer och då frågade jag varför, jag fick ett väldigt annorlunda svar:
"Jennifer, dom är bruna/svarta, jag gillar inte det. Men du, du är en white chicken"
Hahaha, jojo nog med att jag är ganska vit av mig men han behöver väl inte överdriva! Men jag skulle självklart få säga mitt så jag började reta honom och sa att han var svart med stora läppar, det var inte poulärt!

Ja men ändå, jag ska vänta på att pappa komemr hem sen ska vi åka och kola på julklappar till mamma. Jag har redan köpt lite småsaker till henne men nu är det pappas tur och han klarar inte av det där själv.

Näpp, nu ska jag gå!
Ha en bra julafton om vi inte hörs innan.
puss&Kram


hiv är coolt

träna träna träna, snart ska jag gå ut på en promenad, men eftersom JONATHAN inte svarar så får jag gå själv. Men det gör inte så mycket eftersom jag har mp3n med mig. 

Igår ringde jag adem och han satte på högtalartelefon så hela hans familj satt och lyssnade och ibland la dom till lite grejer så översatte han åt mig. Han vill att jag kommer ner nu och bor hos honom och hans familj och ska jag vara ärlig så skulle jag nog kunna tänka mig dra dit, om jag får ihop tillräckligt med pengar, så vem vet!

Jaja, nu snart ska jag börja röra på mig. Puss och kram !



HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHA

Beautiful thing

Åhh, dåligt taggad jag är, Maddiz och jag ska ut och ragga killar till henne. På fredag ska vi ut på krogen och skaffa grabbs :D.
Men det är lite jobbigt för både Maddiz och jag vill gå till ett ställe med skön stämmning, där man kan prata. Men vart finns dom ställerna? Hjälp, jag är sämst i stan när det gäller krogar.

Jag har ju som sagt pojkvän så jag kan inte ragga, men man kan fortfarande vara social och prata. I 2 dagar nu har det vart väldigt jobbigt, har saknat Adem något enormt. Även om jag har pratat med honom så är det grymt jobbigt och han försöker muntra upp mig genom att prata om våra minnen. Ibland undrar jag varför jag inte har träffat denna prins tidigare. Han gör mig alltid så glad, jag är verkligen lycklig när jag är med honom. Jag känner mig fri. jag kan inte sova gott om natten för ja tänker på minnen, allt kul vi haft på den underbara tiden. Som vanligt blir det tjat om mig och Adem meeen det är därför det är bra att ha en blogg, för den klagar aldrig på att man tjata om något.

 
Såhär ska vi se ut när vi gifter oss sa vi. Adem ska ha fin kläderna och vara barfota, jag ska ha strandkläder på mig och inget smink.

Tänk vad mysigt det skulle vara att ha ett bröllop på stranden, i en vit lång klänning som dras med vinden. Sen våra två små barn, tjejen ska ha en rosa klänning med små broderade blommor och killen ska ha en lite kavaj och några kavajbyxor. Haha, vi älskar att disskutera våran framtid, prata om barn och bröllop.

Vi får se hur mycket utav våra planer som blir verkliga. Men det är kul att ha något att se fram emot iallafall.

Nä, nu ska jag ta och kolla på tv sen ska jag gå en promenad, jag och mp3n ska ut. Får se vilken runda det blir idag, jag har iallafall ett mål.
Ja juste, idag är det Titanic på 3an, min favorit film. Efter promenaden ska jag gosa ner mig i sängen och dra fram pappersnäsdukarna, tro mig, jag kommer gråta. Funderar på att ringa min kära pojkvän, känns bra att höra hans röst.
Tack och hej!







Första träffen var nervös men insåg direkt att
kärleks graden steg och du var perfekt.
Kärlek vid första ögonkastet  det var givet,
att vi blev tillsammans, det var en stor jävla lycka!

...

du är förjävla feg, försvinn

Erbjudande



Gå in på den här sidan så kan ni få ett par gratis månads linser www.fargadelinser.com hur bra som helst nu till jul och nyår. Jag har alltid velat ha bruna ögon, bruna och stora så jag skulle vilja se hur det skulle bli på mig. Men ni måste ha bloggat i över 2 månader.

Nu tänkte jag gå och kolla på tv, ha det bra !

Pusss

oxygen



oh the world won't understand

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

if I could change one thing in life
I'd make time for us


sluta att stå där och le din hora

Ja vad ska man säga?! Jag orkar inte med allt falskt jävla skit längre, jag är så förbannat jävla arg på att folk ljuger. Ljuger mig rätt upp i ansiktet. Eller snackar skit bakom min rygg. Dom säger en sak men menar något annat. Varför ljuger man? sanningen kommer fram iallafall, så varför ska man dra ut på det hela? Jag blir argare ifall jag får reda på om någon har ljugit än ifall dom berättar sanningen direkt. Jag är så otroligt trött på att inte kuna lita på någon, jag vill också ha en person som jag kan berätta allt för som inte springer vidare till första bästa. Varför kan inte jag hitta en sån riktigt bra vän? Jag har varit med om det här flera tusen gånger och nu orkar jag inte mer.

Jaja, slut med tråkigheter. Idag ska jag bara vara hemma och mysa ner mig i min stora säng : ). Sen känner jag att jag måste träffa Jonathan också för att bli informerad om lite skvaller. Men vi får se hur det blir med den saken. Jaja, hörs senare.









































Det är sjukt att dig är den ända jag kan lita på,
du är den ända som får mig glad just nu!
Min kärlek

uppdrag

Vad har hänt med mig egentligen? förut vägrade jag skriva i min blogg eftersom jag aldrig orkade och nu, nu skriver jag varje dag. Jaja, jag ringde Adem idag, det var så härligt att höra hans röst, det var ju mer än en vecka sen som vi pratade sist. Han bad mig att komma till msn men eftersom jag jobbade så bad jag honom vänta till klockan kvart över 2 för det var så jag skulle komma hem, han satt alltså från 10 på morgonen till 2 på eftermiddagen vid ett internet café för att vänta på mig, är han inte söt. Jaja och när jag väl kom in så skulle han gå efter en kvart kanske, men som sagt, det var första gången på lite mer än en vecka som jag har hört av honom.

Mitt uppdrag -    Jag har slutat röka, eller jag vill inte säga átt jag har slutat röka, men jag håller på. Har hållt mig i en vecka nu och fler kommer det att bli. Jag känner att jag mår mycket bättre, det är lättare att andas och jag orkar mer. Jag hade planerat det länge men jag tog aldrig riktigt tag i det, men idag för en vecka sen så kände jag att nu får det vara nog, jag måste ta tag i mitt liv. Jag har även börjat tränat. Så till Turkiet ska jag iallafall ha gått ner 4 kilo, tror ni jag lyckas? Kanske, kanske inte, men det är inte det viktigaste... man mår bra av att träna.

Jag tänkte snart gå ut och ta en rask promenad sen nr jag komemr hem så ska jag bädda ner mig i min säng och kolla på andra avenyn, kanske börja läsa den nya boken jag fick i födelsedags present av morfar, det kan bli mysigt.

Jaja, tack och hej för mig ! 


HAHAHAHAHAHAHAH



Träna

Hej!
Idag hr jag jobbat och komemr förmodligen att göra det resten av veckan, skönt att känna att man lever.
Jag åt middag för ett tag sen så nu tänkte jag sätta på mig träningskläderna och gå ut och ta en promenad, SJÄLV !
Ingen annan ville följa med så jag får väl träna själv. Jaja, en vän sa till mig en gång att mp3n skulle bli min bästa vän när jag skulle börja träna.
Jg bjuder på en bild på mig själv såklart

Jag vet, jag är het och 19 !

I måndags fyllde jag år, fick ihop väldigt mycket cash till resan. Jag är jätte nöjd.


Tack och hej för mig !


Herzaman ve ebediyen !






I close my eyes and believe wherever you are,
you are an angel for me!


Jimmy Eat World


I felt for sure last night that once we said goodbye
No one else will know these lonely dreams
No one else will know that part of me

I'm still driving away and I'm sorry every day
I won't always love these selfish things
I won't always live not stopping

It was my turn to decide
I knew this was our time
No one else will have me like you do
No one else will have me
Only you

You'll sit alone forever if you wait for the right time
What are you hoping for
I'm here
I'm now
I'm ready
Holding on tight
Don't give away the end
The one thing that stays mine

Amazing still it seems
I'll be 23
I won't always love what I'll never have
I won't always live in my regrets

You'll sit alone forever if you wait for the right time
What are you hoping for
I'm here
I'm now
I'm ready
Holding on tight
Don't give away the end
The one thing that stays mine



Bästa vänner och problem

Idag har jag vart med Mickis och bara tagit det lugnt. Det är skönt med sånna dagar ibland. Hann även kolla på våra bästa år. Min pojkvän har tydligen planer att komma till Sverige, kan man bli gladare? Hans familj verkar älska mig och vill att jag ska komma ner och hälsa på, det tackar man väl inte nej till? Men Adem berättade att hans mamma inte gillade lata tjejer så hon skulle slita upp mig klockan 5 på mogonen och skrika att jag skulle börja jobba, men han jävlas alltid med mig!

Kom hem för ett litet tag sen, har vart med bästa vännen. Hon hade köpt med sig lite godsaker, lite som en bra överraskning! Vi har vart hemma hos mig och pratat och vi fick många saker sagt så nu känns allt frid och fröjd. Vi har även gjort upp en liten plan till våran nästa turkiet resa, men det är inget vi ska prata om högt för allt kan missförstås. Men tror ni att det kan bli en resa utan problem? isåfall tror ni fel. Det är väldigt mycket saker som jag inte har delat med mig av här i bloggen vad som hände utan jag tycker att det kan stanna mellan mig och bästisen. Alltid lika kul att vara med henne och det är verkligen skönt att prata med henne också. Imorgon har vi beslutat oss för att börja träna. Vi ska väga oss, mäta längd runt midjan och armar, sen får vi väl se om vi hittar några andra delar som man kan mäta. Så snart kommer kroppen vara i form och jag komemr vara snyggare än någonsin!

Nä nu tänkte jag gå och fixa mig för sängen och sen gå ner och kolla på film. Ha det bra, man vet aldrig när vi hörs igen.

Jag avslutar med en bild:


Jag och bästa vännen <3

jul, nyår

Hallå gott folk!

allt bra med er? själv mår jag prima, det är en bra dag idag! Skulle bli ännu bättre om pojkvännen ringde men det är inte något man kan räkna med varje dag. Jag måste hitta ett jobb nu, men jag kan ju faktiskt erkänna att jag tycker det är ganska skönt att vara arbetslös, men det tycker inte ekonomin. Någon som har förslag till vad man kan jobba med. Jag funderar på att gå tillbaka till en gammal praktikplats och se om dom behöver någon hjälp nu fram till april.

Snart är det jul.. måste börja handla julklappar. Undra vart v firar jul i år?!  Nyår vill jag inte ens prata om, det är brutalt överskattat och man ska ju faktiskt bli såååå jävla packad på nyår, nästan så att man kryper hem eller inte, det är så många tänker men jag funderar på om man kanske bara ska vara hemma och äta middag med familjen och sen sova efter  alla fyverkerier, hur tycker ni det låter?!

   
Några bilder från julafton för 2 år sen.

Om en vecka fyller jag år, känns inte som något speciellt, jag blir ju trotts allt bara 19år. Jaja men nu ska jag börja röra mig mot tvn.
Men först får det bli två bild på min älskade pojkvän, njut nu av hans otroliga charm.

 












RSS 2.0