söndags extra

Det var ingen Falk idag :O
Har alla 6 filmer redan visats?
Jaja

Dagen spenderades med Mickisen. När jag kom hem fick jag ett samtal av min älskade pojkvän. Imorgon ska jag förmodligen boka min resa. Det är inte långt kvar nu :D

Snart kommer jag vara den lyckligaste tjejen på jorden igen. Men jag är nervös, jag ska åka till istanbul själv för första gången. Hur ska det här sluta? Men som tur var så kommer Adem och möter mig på flygplatsen, helst av allt vill jag ju att han kommer till flygplanet så att jag vet vart jag ska gå. Men det är väl bara följa strömmen av dom andra galna turisterna. Jag hoppas att det kommer gå bra, ut kommer man ju iallafall ALLTID.

Imorgon är det jobb och jag har inte sån stor ångest faktiskt. Eftersom att förra veckan gick så brutalt fort så är jag inte speciellt orolig över att denna också kommer gå fort.

Fick ett samtal precis utav en killkompis som behövde lite råd om ett ragg han har. Haha, det är alltid kul att hjälpa till när det behövs ;D

Nu måste jag slagga, sov gott gott folk så hörs vi nästa söndag!




Söndag 31/1

Söndag.

Detta har varit en skön vecka. Det känns som att det var 3 dagar sen jag skrev mitt förra söndagsinlägg. Tiden går så fruktansvärt fort och imorgon är vi inne i februari månad. galet galet galet.

Jaja, nu ska jag komma till saken som alla har väntat på.
Helgen? hur har min helg varit?
I fredags tog jag en tripp hem till Lojsan, vi myste och vi skrattade. Vi har även planerat vårat sommarjobb ;)
Skåneland?Goteeeland? Jag kan inte säga så mycket mer, vissa har inget liv och tar ens ideér heela tiden. Jag tänker inte låta någon hinna före oss.. HAHAHAHA

I lördags så kom Malin och hämtade upp mig för att sen åka till täby centrum.  När vi väl var där inne så träffade vi lite gammla rävar. En av dom var en annan Malin, det var grymt roligta tt träffa henne, det var ett tag sen. Vi satte oss på donken och tog en glass. Fick reda på ett och annat som inte var lika kul att höra.
Efter det så åkte jag hem, eller till mitt andra hem, stora karby gård :P
Där satt vi och pratade och förade, sen när klockan närmade sig 8 så skulle Mickis röra sig mot krogen och jag var såklart kvar.  Satt och pratade med Mackan och drack lite till sen var det bara att slira hem.

Idag, jag gick inte upp för allt så länge sen. Vad ska man hitt på idag då? Mickisen kanske? sen ikväll får jag ju inte missa Falken.

Hörs kanske senare.


Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig!

söndag extra

Idag har jag haft söndagsångest till 100! Jag har kollat på film efter film efter film. Mallisen kom även förbi och mös. Sen tog vi en tripp upp till Mickis som en överraskning. När klockan närmade sig 9 så var det bara hem igen för att kolla på Falken. Jag läääängtar till varje söndag för då går Falk på tv, mickis gillar också dom filmerna så det är roligt att kunna diskutera min blivade man Frank ;D eller vad säger du mickis? ;D

Har precis pratat med Lojjsan också, fick höra det ena och det andra. Jag kan inte göra annat än att hoppas!

Nu är det sängen för min del, jag börjar känna hur kroppen ger upp och då har jag lärt mig att man ska gå och sussa.

Ha det bra så hörs vi nästa söndag kanske? ;D


söndag

Söndagen är kommen!

Ingen resa för mig denna söndag, kanske nästa ?;D
Den skulle inte sitta helt fel, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, är det inte så man säger?

Helgen har varit mysig.
Åkte hem till Lojsi i fredags, jag skulle bara komma förbi i någon timme för att sen åka hem för att krypa ner i sängen och försöka bli frisk. Men någon timme blev till timmar och jag var hemma runt kvart över 1. En otroligt mysig kväll med kokosbollar, muffins, tända ljus, cola och otroligt mycket prat! Lojsan är en jävel på att göra mysigt i en lägenhet. Det blir som ett sago ljus när hon börjar sätta igång att tända ljus och grejer. ***** Tittade även förbi på kvällen, kul att träffas igen :)

Igår så pratade jag med min pojkvän hela dagen, planerade lite mer. söndag?inte söndag? söndag? inte söndag? ;D
Sen skulle jag iväg på fest i åkersberga, men efter många klädbyten och mycket tankar så bestämde jag mig för att inte följa med, men jag skulle vara med på att föra. Men samma där, 2 timmar blev till 7 timmar :P
När dom andra drog så bestämde jag och Mickisen oss för att sitta kvar och snacka lite skit. Helt underbart!

Söndagen då? vart ska denna dagen sluta? träffa Malin kanske? Ligga hemma och ha söndagsångest?

Nästa vecka händer det roliga saker, både på tisdag och på fredag förhoppningsvis. åh, jag kommer att visa bilder här i bloggen om jag kommer ihåg, men det lär jag inte glömma, hahaha!!!

Jag har börjat läsa om Linus 15 år som dog i en tågolycka i täby kyrkby i måndags. Att läsa hans pappas blogg och även hans 2 systrars bloggar gör en gråtfärdig. Man får följa deras helvettes vardag utan sin bror, man får läsa om hur dom fick reda på beskedet, hur dom har fått tagit farväl en sista gång och hur dom känner. Otrolig intressant läsning men så jävla hemsk.



Jag och Adem åkte på en tripp till Alanya. Personligen så tyckte jag inte om denna stad så mycket, det var hus EXAKT överallt, kolla bara på bilden. Rörelse fanns det ju gott om, skrik och tjat. Jag gillar mer lugna ställen, Side är perfekt! Men jag kan tänka mig om man är sugen på fest, då ska man abolut åka till Alanya, men inte på en kärlekssemester. Men det var kul att se Alanya med min älskade Adem, och snart får jag även se Istanbul med honom.

Heeej då, hörs kanske med ett extra inlägg ;) 


söndag extra

Sådär, det blev lite gjort idag iallafall!

Jag har vart och shoppat lite, skor, tröja och smink. Det är bra att planera saker. När jag kom hem så fick jag prata med Adem på msn igen:P och sen var det bara att gå hem till Mickisen. Alexandra kom även dit då fick vi sitta och skvallra lite. Mys söndag! Kvart över 9 så rullade jag hemmåt, jag fick en söndagsångest och kom på att jag var tvungen att lägg mig tidigt. Falken gick på tv idag, grymt jävla bra är dom filmerna! och nu sitter jag här helt klar vaken, hur ska jag kunna somna?! Haha, jag vet att om jag går och lägger mig så kommer ögonen att vika sig ganska fort så jag ska gå och borsta tänderna och sen ska jag ner och läsa sista delen av Stig Larsson, Luftslottet som sprängdes.

Imorgon är det jobb, hoppas denna vecka kan gå lika fort som alla andra veckor. Jag har beställt kläder och jag lääängtar så mycket tills dom kommer, åh! :D

Jaja, heej då hörs nästa söndag förhoppningsvis. Det kanske ligger en resa inplanerad nästa söndag så man ska inte hoppas för mycket på att få ett inlägg av mig ;D

Kyysss


Jag älskar den här bilden, Jag älskar "våran" moppe, Jag älskar våra moppe utflykter, jag älskar våra "genvägar", Jag älskar att tänka tillbaka till den tiden då vi alla tre var samlade!!!!!

Söndag

ytterligare en söndag, det är redan den 17 januari. Tiden går fort!

Jahapp, vad har hänt i helgen då? nada har hänt.
Jag har varit hemma, hyrt filmer, träffat mickis, myst nere på isbanan med hela familjen, Johan och ak kom förbi och berättade om egypten, pratat med min kära pojkvän såklart... Jaa, det är väl det jag har gjort denna helgen, inte så roligt men jävligt skönt måste jag påstå!
Erika kom förbi i torsdags och berättade hur det hade varit i Turkiet, åhh det låter så härligt allting :D
När är det min tur att åka? ;O

Vad händer idag då? Jag röstar på att lägga mig och vila, som jag har gjort hela helgen, haha!
Nej men något skoj ska jag säkert komma på.



Jag måste också bara berätta hur otroligt kär jag är i min pojkvän, han är det absolut finaste som finns och han är det bästa som har hänt mig! Jag hade sån tur som träffade dig, du har gett mig så mycket hopp och lycka i livet! 

 
Tack!


Söööndag

ytterligare en söndag!
Usch, imorgon är det en ny jobbvecka. Jag känner mig inte alls speciellt taggad på att börja jobba igen. Men man får tänka på pengarna ;D.

I fredags så åkte jag in till Gärdet för att mys kväll med Lojjsan och Terri! Det var grymt mysigt och roligt, vi satt och snackade och drack lite öl. Sen när jag åkte hem så träffade jag Malin, Mickis och Alexandra så då fick jag sällskap. Dom hade varit ute på krogen, på mitt favoritställe!!!! Men Alexandra gillade inte riktigt det stället (förståligt) man måste nog vara lite speciell för att fastna för såna ställen.;D

I lördags så körde jag en myskväll med mig själv. Jag hade hyrt en film och sen kröp jag ner i sängen med filt och kuddar. Mitt under filmen så ringde Adem. Han var sjukt glad igår för han hade fått reda på att han skulle få ledigt, MEN dom ska diskutera det med den större ledningen också, så det är inte helt färdigt än. Men jag hoppas hoppas av hela mitt hjärta.

Idag hade jag faktiskt bara tänkt att slappa och förbereda mig inför imorgon.
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs kanske senare!



Snart ses vi älskling!

Måndag?

Ojojoj, jag missade mitt söndags inlägg, har ni saknat mig? Klart ni har!

Men jag hade fullt upp igår. Först träffade jag älsklings Malin och satt och skvallrade lite och efter det så hämtade Jack och Emma upp mig så åkte vi hem till mig och mös, skvallrade ännu mer. Efter det så gick jag och mamma över till cina och lånade dom andra falk-filmerna jag inte har sett. Dom filmerna är ruggit bra!!
Fick även ett underbart samtal av min älskade pojkvän och vi planerade hur vi skulle ses det här året. Planerna har förändrats lite, det blir nog tidigare än vad jag hade vågat hoppas på :D. Det lär bli som dom andra året när jag har åkt ner 3 gånger:D.

Jahapp, nyår var mysig och bra hemma hos Mickisen med lite folk. Men jag firade jag 12 slaget hemma hos min älskade familj och även hemma var det lite fok på besök. Dagen efter vaknade jag upp av stans jävla blåmärke på låret efter mina 2 vurpor som jag lyckades göra. Kunde knappt stödja på benet. Men vad gör det om 100 år? INGENTING! Min faster och hennes man kom även förbi på fredagen och åt middag här och firade mig i efterhand.

Idag så har jag suttit i telefon mesta delen utav dagen och sen när mammsen kom hem så tog vi en promenad med Dollan. Så jag har duschat nu och ska snart sätta mig och äta sen ska jag krypa ner med en filt i sängen och kolla på ytterligare en falk film.

Jag känner att det här året kommer att bli helt super bra. Jag längtar så otroligt mycket tills min familj + morfar + morbror med familj ska följa med och träffa min Adem. Jag ska även få besöka Istanbul som ska bli grymt roligt! Sen så ska jag jobba så mycket som möjligt. Snart är det sommar gott folk då ska jag utnyttja varenda sekund ute i solen. Sitta i en park och knäcka en bira, eller sätta sig på en uteservering! kan det bli bättre?
Jaja, du drömmer jag mig bort för mycket. Maten kallar nu! Heeeeeeeeej dååååååååååå!


Jag är så glad att jag ha dig!


RSS 2.0